Kadınların erkeklere bakışında problem olduğu kanaatindeyim çünkü ilişkilerde isteklerimi nasıl yaptırırım istediğim şeyi nasıl aldırırım gibi erkeğe hükmetme düşünceleri var...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü birçok erkeğin yaklaşımı öyle ne istersen yaparım diyenler oluyor ama çok şükür öylelerine kanıp birilerini kullanacak değilim
Evlilikte kocasından ne isteyecekse yatakta isteyen ve bunu yaptıran kadınların görüşlerini okudum önceden ve böyle yapa yapa her dediklerini yaptırıyorlarmış...
Bazı kadınlar erkekler üzerinde öyle oynuyor ki istediği çoğu şeyi zorla yaptırıyorlar. Siz de kanmayın sonunu düşünün o kadın sizi bırakıp gidecek bir gün
Kocasından her şeyi yatakta isteyen kadın için ne düşünürsün?
Yani evli olduklarından dolayı bana birşey demek düşmez kendi özel hayatları sonuçta
Sonuçta kocasını elinde oynatıyor.
Ama aynı şeyleri kocası da kadından istiyor olabilir o yüzden birşey diyemem
Kocası kadından ne isteyebilir? Kadınlar erkekleri kullanıyor.
Şimdi ben sana ne desem boş çünkü sen kafaya takmışsın kadınlar erkekleri kullanıyor diye
Zaten evlenmek, erkeğin kadına köle olması demek.
Ne alakası var kadınlar da ev işlerini yapıyor diye köle mi oluyorlar
Erkek çalışıyor kadına hediye alıyor, gezdiriyor yediriyor içiriyor. Kadın özel günlerde hep bir şey bekliyor...
Kadınlar da birçok şey yapıyor neden sadece erkeklerin yaptığı şeyleri büyütüyorsun?
Erkekler olarak köle oluyoruz işte. Cinselliği de kadınlar isteklerini yaptırmak için araç olarak kullanıyor.
Aynen aynen böyle düşünmeye devam et kölesiniz siz
Tartışmaya girmek bir şeyi değiştirmeyecek.
Evet çünkü sabit fikirlisin bişeyi kabul etmişsin ordan devam ediyorsun değişmiyor fikrin
Tamam. Evlilik en çok kime yarıyor onu söyle?
İki tarafa da yarıyor
Valla kardeş boşanmalar artıp evlenenler azaldığına göre?
Çünkü öylesiniz bi kadının miyavla demesiyle miyavlıyorsa o erkek tamamdır
Erkeği kadın o kıvama getirir. Erkekler öyle değil özünde. Siz bozuyorsunuz erkekleri.
E gelmeyin
Evlilikte de her kozunuzu kullanıyorsunuz kocanıza hükmetmek için. Sen kişisel olarak yapıyor musun yapmıyor musun bilmem ama kadınlar yapıyor.
Cinselliği de ödül ve ceza olarak görüyorsunuz.
Evet tıpkı eğitir gibi
Ha sen yapıyorsun yani?
Cinselliği koz olarak kullanan kadınlar bir süre sonra ayrılmak zorunda kalıyor ya da aldatılıyor zaten.
Of gerçekten safsınız
derken?
Biz öyle görmüyoruz sen öyle hissediyorsan 🤷🏻♀️
Benim öyle hissettiğim bir durum yok.
O zaman teorin yanlış
Var böyle durumlar. Teori falan değil.
Varsa böyle durumlar erkekler köpek olmaya mı meraklı
Erkekler meraklı mı bilmiyorum ama öyle gören kadınlar var işte.
köpek olmak istedikleri müddetçe öyle görülür. Kimse kimseyi durup duruken öyle görmez. Sorunu erkekler neden köpek oluyor yapsaydın daha doğru olurdu
Zihniyetleri kirli kadınlar da var.
Zihniyeti kirli bir sürü insan var sadece kadınlar değil sonuçta
İyi, tamam.
Ama her erkekte işlemez
İşleyip işlememesi değil. Bakış açıları kirli.
Reis erkekte dediğini yapmayacak bu kadar basit, aynı şekilde erkek köpek gibi davranırsa kızlar peşinden koşuyor
Bence mesele kızın veya erkeğin peşinden koşmak veya koşturulmak değil, iki insanın birbirlerini tanıyıp, görüp, eğlenceli güzel vakit geçirebilmesi , sadece biz çok abartiyoruz aşk meselesini 👍
@Torlakkk Kadınıyla erkeğiyle şimdikiler abartıyor.
Ya bende Z kuşağından bir insanım zaten buradaki çoğu insan öyledir. Hayal aleminde yaşamanın hiç bır anlamı yok bu hayal kurma demek değil sadece mantıklı sonra üzülüyoruz arkadaşımız bize değer vermiyormu diyoruz vs vs belki elinden gelmiyor belki durumu yok , yeni nesil insan herşeyim olsun istiyor ama düşünmüyor ki nasıl olcak ne şartlar altında olcak bence insanımız böyle yapsa belki bı ilerleme olabilir. Empati açısından ilerlemiş oluruz
@Torlakkk İnsanlar boş dostum. Boşver gitsin. Kadını da erkeği de akılsız.
Öyle deme be kanki sadece kendini avutursun bence öyle
@Torlakkk Bana yalnızlık lazım biraz.
Buna ihtiyacım var gerisini bilmem.
Ama belirli bir süre için lazım kral mesela bir hafta iki hafta e sonra yine ihtiyaç duyacaksın sonra nolacak kendi tezini çürütmüş olacaksın (insanlar boş dedin ya )
@Torlakkk Kendimle çelişme hakkımı kullanmış olayım o zaman.
Sen bilin kral hadi ben kaçtım dikkat et
@Torlakkk Görüşürüz.
Herkes öyle değil
Sonuçta kocasını köle olarak görenler de var.
Yok canım onu daha çok erkekler yapıyor gibi
Öyle mi? Önceden, kocasından ne zaman bir şey almasını veya yapmasını isteyecekse yatakta birlikte olurken istediğini ifade eden kadınların görüşlerine denk geldim. Kadınlar kullanıyor kocasını köle olarak.
Ben hiç denk gelmedim ama öyle insanlar da vardır tabi doğrudur ama herkes öyle değildir tabi
Birisi 3 bin tllik çanta aldırmış bu şekilde.
Yuh salak mı bu nasil verir o kadar para çantaya durumları baya iyi herhalde onlarin
Sonuçta kadınlar erkekleri köle olarak kullanıyor.
Tamam evet kullanıyoruz yalnızlık iyidir böyle devam edelim
Ben yalnız kalamadım daha ama hep yalnız olmayı ister miyim bilmiyorum.
Yalnızlık çok güzel kafan rahat oh mis
Benim yalnız kalmayı isteme sebebim ilişkiden dolayı değil.
Neden
Kendi kendime kalmak istiyorum. Ailemden biraz uzaklaşmayı istiyorum falan.
femiNAZİler öyle
Kadınlar erkekleri kullanıyor.