Hep sen bilirsin, nasıl istersen, tamam falan diyorlar. Birkaç kez yaşadım bu durumu. En azından neden bile demiyorlar. Sebebi ne olabilir bunun?
3 ay
Hep sen bilirsin, nasıl istersen, tamam falan diyorlar. Birkaç kez yaşadım bu durumu. En azından neden bile demiyorlar. Sebebi ne olabilir bunun?
Cevap
7Cevap
Sebebi belli aslında sıkılmış insanlar veya sıktığın bir grup insan var
Sıkıcak bişey yapmıyorum ki.
Yok ya valla. Mesela bu çocukla 15 gündür konuşuyoruz sevgili değliz ama o yazmadan pek yazmam sıkmamak için. Sadece geçen takipçilerini sordum ne yapıp yapmamam gerektiğini biliyorum daha sevgili değliz dedi bende bi daha hiç öyle bişey demedim.
Sohbetimiz iyidi. Sıkıcı değildi bana göre tabiki
Çünkü seni seven erkeği seçmiyorsun sırf sevgili yapmak için sevgili yapıyorsun 💅🏿
Sevgilim değil bayan havalı. 1 ay konuşup ilk buluşmadan sonra ya da 15 gün flört falan
O hâlde detay ver yoksa kafamıza göre yapacağız yorumu, e tamam? Ortada sevgi yok bir şey yok sıradan adı bile olmayan ilişkiler o sebepten dert etmiyorlar bu yani başka bir şey yok değersiz olduğun için değil sevilmeyen biri olduğun için değil eminim ki konuştuklarından çok daha değerlisindir
Ortada sevgi olmaya bilir ama 15 günlük emek var zaman ayırıyorsun karşındaki kişi devam etmek istemediğiini söylese neden der insan düzeltmek amaçlı değil sadece meraktan
İşte umurunlarında değil onların kafası şöyle çalışıyor
"Bu olmazsa başkası olur sonuçta ciddi değiliz takılıyoruz" gibisinden
O da doğru.
Önemli biri olsaydın sorarlardi
Bence de
Ben mi ucuz oldum şu an
Çok derken?
Ucuz falan değlim saçma yorum yapma tanımadan etmeden.
Umursanmıyorsun
Maalesef
Alınmıyorum ama en azından neden dese olurdu. Daha öncede böyle olmuştu sen bilirsin dedi bitti
neden sorsun kafada bitmiş zaten
onlarda onu istiyomus galiba
Canlarına minnet demek ki
Bişeyler yaşadınızmı hiç
Yok be
O zaman boş koy gitsin senden istediğini alamamış
Takıntılı birmisin
Takıntılı değilim. Bi kez yaşamadım bu durumu 3. Defa yaşadım artık bi sorguluyorum neden diye
Yok asla hem daha yeniyiz diye fazla üstüne düşmüyordum hatta diyordu ben yazmazsam yazmıyorsun sanırım diye ama ben sıkmamk için yazmıyordum yazınca aralıksız konuşuyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum insanın içine minicik bir “önemsiz miyim?” duygusu bırakıyor, hissini anlıyorum 💔 Çünkü insan ister ki en azından “neden?” desin, biraz tutmaya çalışsın. Ama bazen bu tepkisizlik umursamazlıktan değil, gururdan ya da zaten içten içe hazır olduklarından olur. Belki de senin enerjin düşmüşken onlar da bitişi kabullenmiş olabilir. Sence gerçekten bağ kurmuşlar mıydı yoksa yüzeysel mi kalıyordu? 💭✨