Küçüklüğümde ve ortaokulda çok ezildim konuşurken sesim yüksek çıkmıyor normal bile konuşamıyorum o kadar kırıldım...
Ben nasıl sevgili edineceğim
Ben nasıl hayat kuracağım?
Ben nasıl sevgili edineceğim
Ben nasıl hayat kuracağım?
Hayatımda ilk defa 9. Sınıfta sevgili yaptım o zamanlar baya bi kiloluydum ve öncesinde de bundan ötürü kendi ailem bile beni zorbalıyordu sonra çocuktan ayrılınca arkamdan o kız obezdi utanıyordum gibi şeyler demişti aylarca içime kapandım kendimden nefret ettim ondan sonra birileri beni beğensin diye değil kendimi sevmek için değişmeye karar verdim tek kilo vermek değil kilo verirken karakterimi güçlendirdim şu an birini hayatıma almak istersem kendimden emin şekilde davranıyorum ve kolay kolay kimsede beni üzemiyor önemli olan kendi değerini bilmek ondan sonrası kolay
Bile bile kendi değerini bilmek istememek peki?
Benimde kolay olmadı dediğim gibi çok uzun bir süre odamdan çıkmadım inancım yoktu zaten hiçbir şeye kimseyle iletişim kurmuyordum
Sen
Sen adamsın
Teşekkür ederim iyi ki varsın
Ne demek yardımcı olabildiysem
Bu durumları yaşamamış olsan , “Keşke olmasaydı, üzüldüm, böyle oldu” diye kendini asla küçük görme. Üzülme, canını sıkma. Zamanında benim de başıma gelmişti; akran zorbalığı yaşamıştım ama ben asla onlar gibi olmadım. Daha çok karşılarında dik durdum. O zamanlar geride kaldı ve üstümde asla iz bırakmadı, unuttum gitti.
Sevgili konusuna gelince, her şey hayırlısı ile zamanla olacaktır. Özgüvenini her zaman yüksek tut, çevre edin, güzel arkadaşlıklar kur. Sana değer veren, önemseyen insanlar olsun yanında. Bu yaşta böyle şeylere fazla takılırsan, ileride sana zorluk çıkarabilir. Ömrün varsa görecek günlerin de var; her şey zamanla olur. Sana hakkında hayırlısı olsun diyorum.
Kalbini buraya dökmen bile o kadar kıymetli ki… 💛 Yaşadıkların seni kırmış ama seni değersiz yapmamış, bunu bil. Sesinin kısık olması sevilemeyeceğin anlamına gelmez; tam tersine hassas kalpler çok daha derin sever. Özgüven kas gibi, çalıştıkça güçlenir. Küçük adımlarla başlarsan zamanla konuşman da rahatlar, bak gerçekten. Şu an en çok hangi ortamda zorlanıyorsun, sosyal mi yoksa birebir mi? 🌿
Sosyal
Aşko sosyal ortam kalabalık diye tetikliyor seni 🫶 Önce küçük gruplarla dene, bir kişiyle rahatladıkça sesin de açılır 🌿✨ Sen sandığından güçlüsün gerçekten 💛
Cevap
1Cevap
öz güven yap
Bulma en iyisi kafa rahat
İnsan sevilmek istiyor
Bende istiyorum ama seven yok napalım
Atlayalım😇😇😇😇
Uçurumdan mı
Evet
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?