Sevip, insan yerine koyduğun biri tarafından kullanılmak. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edip iletişimi kesmesi? Sindiremiyorum ve ilk ilişkimdi. Çok öfkeliyim
2 ay
Sevip, insan yerine koyduğun biri tarafından kullanılmak. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edip iletişimi kesmesi? Sindiremiyorum ve ilk ilişkimdi. Çok öfkeliyim
Sindirilemez.
Kolay değildir.
Öfke, nefret, hırs, gurur, öz benlik gibi pek çok faktör ortada birleşir, yetmezmis gibi yaşanan, yaşanması hayal edilen pek çok şey zihinde yumak olur da kurdukca kurarsın da ki kuruldukca içinde ki öfke, hüzün büyür, özgüvenin düşer.
Bir anda bitmez, bir anda Sönmez... Zamana bırakmalı, en iyi bildiğin şeyi yapmalı.
Gerçekten çok öfkeliyim her gün yüzünü görüyorum ve hiç bir şey olmamış gibi yapmak çok zor. Ama onun umrunda değil
Ve onun umurunda olmamaya devam edeceği için bundan sonraki süreçte seninde umurunda olmamalı, sahte bile olsa umurunda değilmiş gibi davranmalı, hayatına bakmalısın.
Neseni, mutluluğunu, enerjini bozmamalisin.
İlle de bir yanıt vereceksen bu en iyi yanıt olur.
Unutma, sen böyle olursan o sana tekrar dönecek.
Çok zor bir durum değil mi ama? Onun için nasıl bu kadar basit olabiliyor. Seni insan yerine koymuş, sevmiş kızın bekaretini al sonra at kenara öyle dünya var mı. Dönmesi de içimde ki öfkeyi azaltmaz. Bir kere rengini belli eder insan.
Aşırı zor tabi.
Nitekim karşında sahtekar, iki yüzlü ise ne haysiyet, ne delikanlılık, ne insanlık beklenebilir.
Kendi menfaati için üç kuruşa satar kendini öyle tipler
Allah belasını versin diyorum
Çok düşünmemeye çalış elde. Geldiğince
Kalbinin ortasına taş gibi oturmuş belli… İlk ilişkinde böyle bir şey yaşamak insanın güven algısını resmen sarsıyor 💔 Öfken çok normal, çünkü sen değer verdin, o ise sorumluluk almadı. Bu senin saf ya da yetersiz olduğun anlamına gelmiyor, onun karakterini gösteriyor. Kendine kızma, yasını tut ama gururunu da hatırla. Şu an en çok canını yakan şey özlem mi yoksa hayal kırıklığı mı? 💭✨
Cevap
6Cevap
çok zor durum zaman lazım içini döküp sıkıntılarını atman lazım kafanı dagıtacak şeyler yap kendine bir ugras hobi bul
Hayat tecrübesi bunlar. Bazı şeyler vaktinden önce yaşanmamalı
Yaşandı bitti artık ne yapıcam
Önüne bakacaksın aynı hataları yapmamaya özen göstereceksin. Dünyanın sonu değil, fikir danışırsan sor söyleyeyim bildiğim kadarıyla
Cinsellik sunduysan biraz koyar tabi
Evet
Niye sundun ki çok mu yakışıklıydı
Ben sunmadım. O istedi zorla ben de seviyordum
Zorla nasıl isteyebilir tecav*ze uğradım dessn tamam da o istedi diye sunmak absürd belli ki çocuğun tipine aldanmışsın
Tipine aldanmak değil olay anlamıyor musun. Sevdiğim kişiydi. Ben istemiyorum dedim ama kandırdı beni senin arkanda dururum, bırakmam daha da bağlanırım dedi. Ben yine de istemeyerek yaptım kötü bir deneyim olmuştu benim için ama sırf onun içindi. Kendimden ödün vermeme rağmen kenara atılmak çok zoruma gitti
Çoğu kız tipini beğenmediği sevgilisiyle sevişmez ondan her sevgilisi olan kız arzular diye bişey yok
Çok biliyorsunuz demi sen ben misin nerden biliyorsun
Oyle oluyor insan sevince gecmis olsun ya
Aldatildinmi ne oldu
Cinsellik yaşandı bitti
Bekaretini mi Aldi yoksa
Evet
Barisma ihtimaliniz yokmu
O hiç konuşmuyor ben de öfkeliyim
Biraz ergenmi bu
Öyle
Belli zaten. Sozunde durmamasi da ayri bir olay
Bir bardak buzlu su