Aşk İlişkileri Sevdiğin seni bırakıp başkasıyla bir ilişkiye başlasa ne tepki verirsin? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin seni bırakıp başkasıyla bir ilişkiye başlasa ne tepki verirsin? Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin #mutlugünler Sevdiğin seni bırakıp başkasıyla bir ilişkiye başlasa ne tepki verirsin? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Güle güle derim ne diyeceğim. 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bırakması iyi bişey. Ta benimleyken görüşseydi. :) 1 0 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Yapma bunu dostum kamon falan derim galiba 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şaşırmam insanlardan her şey beklenir 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güle güle 1 0 Yorumla
banadadededediler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. bacım derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güle güle derim ne diyeceğim.
Bırakması iyi bişey.
Ta benimleyken görüşseydi. :)
Olan olmuş diyecek bir şey yok aslında
Yapma bunu dostum kamon falan derim galiba
Ne diyim ki ben artık
Şaşırmam insanlardan her şey beklenir
Güle güle
Umrumda olmaz galiba