O kavga niye çıktı ve nasıl hallettiniz ya da halledebildiniz mi? Çok büyük kavgalar aşılabilir mi?
3 ay
En iyisi kavgasız bir ilişki aşmak zor oluyor
En büyük olay kürt bir sevgilim var dı kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Çok iyi olmuş hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç
kavgasız bı ılıskı olmaz da bagırmak da dogru degıl bence. ıkı taraf da bırbırıne bagırmamalı yoksa bı sure sonra saygı kalmıyor
Tabi arada tartışma olabilir fiziksel şiddet asla bazıları ilişki koçlarına gidiyor 2 yıl sevgili olmuştuk ama böyle olunca bitti bedeli ağır oldu
@Rabişş1905 sadece bağırdım çok beklemişti beni
bagirman biraz haksız olmus bı de kucuk bır konuda ama abilerinin yaptığı da fazla olmuş abartmışalar
Evet ama efendi olmayı dene buda sana ders olsun
Bağırman çok yanlış basit bir bağırma olmamalı sanırsam
O an sinirliydim elline vurmuştum sadece normal de şiddet yanlısı biri değilim ama abartı oldu rezil oldum zoruma gitmişti
Ohaaa vurdun mu ellerine sağlık helal olsun kıza vallahi sonra noldu peki merak ettim
ben nolursa olsun iki taraf icin kucuk de llsa buyuk de olsa sıddete karsıyım aynı sekılde bagırıp cagırmaya da. kız belkı bunu yapab ılerde daha fazlasını yapar dıye abılerıne soylemıs olabılır. amayıne de abılerının yaptıgı fazla tabı
Kızda kendine göre haklı korkmuş ileride daha kötü şeyler olur diyerek abileri de kardeşini korumuş büyü bir ders olmuştur sana birdaha bir kıza bağırma vurma
Çok teşekkür ederim o an öyle oldu böyle bir şey bende beklemiyordum ayrıldık bitti
@Rabişş1905 bu kadarını hakketmedim nefessiz kaldım yaka paça atıldım rezil oldum
Olan olmuş çok da iyi olmuş koca bebek 😂 sana büyü bir ders yapmadan önce düşünecektin
@Rabişş1905 yaaa rezil oldum ne dersi kız dayanışması böyle
Ahahaha uslu dur koca bebek 👊🤫
İlişkide en büyük kavgalar genelde “asıl mesele” yüzünden değil, biriken küçük şeyler yüzünden çıkıyor bence 💔 Benim en sert tartışmam kıskançlık ve iletişimsizlik karışımıydı. O an gurur yaptık ama sonra oturup gerçekten dinleyince çözüldü. Büyük kavga aşılır mı? Aşılır ama iki taraf da ego değil ilişki kazansın isterse 💞 Senin kavganda temel sebep neydi, kırgınlık mı güven mi?
Cevap
3Cevap
Aşılabilir aslında çok büyük kavgalarda her iki tarafada iş düşüyor bence iki tarafında orta yoku bulması kazım ne olursa olsun ancak öyle aşılır
Bence de iki taraf istediği şekilde halloluyor. tek taraf cabalayıp diğer taraf gururuna ya da egosuna yenik düşerse olmuyor.
Gurur kendın ıcın olmalı kendını bı adam ıcın harcamamalısın ama evet ilişki içinde karşılıklıysa kücük fedakarlıklar olmalı.
Ah ah nerede
ney
Hep bir kavga olay sonra ayrılma hiç düzenli bir ilişkim olmadı
eğer iki tarafta egosunu bir tarafa bırakıp ılıskıyı kurtarmak ısterse olur. umarım gonlunce bır ılıskın olur
Umarım Amin senin nasıl oldu peki
benim liseden berş tek bir iliskim oldu hala beraberiz
Çok iyi maşallah inşallah evlenirsiniz canım konuşabilir miyiz seninle
amin çok teşekkürler. konuşalım tabi ne hakkında
Saol canım 😘
xper sevıyem yeterlı degılmıs mesaj gondermek ıcın
Güzel muhabbetbetxek birini bull
manıtam var zateb gerek yok
Pardon yanlış yorum. Bol şans
Hiç ilişkim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?