Sevgilim evlilikte benden itaat ve masaj bekleyip harçlık şartı koyuyorsa bu ilişkiyi bitirmekle yanlış mı yaptım?

Sevgilimle evlilik konusu açıldı düğün masrafı fuzuli geliyormuş kendisine düğün istemiyor nikah ve yemek düşünüyormuş. Altında takarmış bir kaç bir şey işten gelince eve eğilip önüne terlik koymalıymışım, ayağına masaj yapmalıymışım her gün gece uyurken en az yarım saat saçını sevmeliymişim ayağına masaj yaparsam harçlık verecekmiş yoksa vermezmiş, bir de evlenince yatmayı mı düşünüyormuşum çalışmayacak mıymışım eğer çalışmayacaksam kendisi harçlık verecekse ayağına omzuna masaj yapmalıymışım bende zahmet etme harçlık falan yorulma ben bulurum dedim. Yani ev arkadaşı mı eş mi istiyor çözemedim erkekliğin adabı ağırlığı kalmamış kaç oldu bu tür erkeğe denk geliyorum ve crvremdki arkdslrimda öyle. Bir de neymiş beni kirada oturtmayacakmış şükretmem gerekiyormuş niye evi üzerime mi tapuluyorsun annen baban güzellik yapmış der geçerim ne bekliyorsun dedim bu nasıl cimrilik ya midem bulandı bir de kendisi asgari ücretin baya üstünde maaş alıyor bbunaa rağmen cimri

Sevgilim evlilikte benden itaat ve masaj bekleyip harçlık şartı koyuyorsa bu ilişkiyi bitirmekle yanlış mı yaptım?