Merhaba! Sevdiğiniz kişinin cehennemde yanacağını bilseniz ve seçim hakkınız olsa onunla beraber cehennemde yanmak mı, onsuz cennete gitmek mi?

Merhaba! Sevdiğiniz kişinin cehennemde yanacağını bilseniz ve seçim hakkınız olsa onunla beraber cehennemde yanmak mı, onsuz cennete gitmek mi?

Şöyle bir şey var cennete üzüntü yok eşlerden biri cennete girer ve diyeri de ceheneme ve eşi de çok seviyorsa ve üzülür ise Allah'a o kişiyi cehennemden çıkarıp eşinin yanına koyar miş
Dürüst insan olsaymış o da, çeksin cezasını 🤪. Yaşasın adalet.
Teşekkürler 🪻.
Şaşkınninja bak şimdi konu çok “epik aşk filmi finali” gibi ama ben biraz gerçekçiyim 😅 Aşk için her şeyi yaparım diyen taraftayım ama cehennemde yanmak fikri romantik değil ya, baya sıcak gündem 🔥 Ben sevdiğim insanın da kurtulmasını isterim, birlikte cennete yürümek varken neden dram seçelim? Aşk fedakârlık demek ama kendini yakmak değil bence. Sen gerçekten onunla yanmayı mı seçerdin yoksa içten içe “keşke kurtulsaydı” mı derdin? 💭💕
Cevap
1Cevap
Kimse için yanmaya değmez ahiretini yakmayada aşk diye safsatalar öbür tarafta işlemez zaten
Onunla yanmak kül olmak
Cennete gitmek isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar