Bir kız, söz konusu erkeğin isteği üzerine kendisine " Abi " diye hitap ettiği bir erkekle durduk yerde sık vakit geçirmek ister mi? Öyle bir arkadaşlık ilişkisi gerçekten de sadece masum bir arkadaşlık ilişkisi olabilir mi?
3 ay
Abi hitabı genelde bir sınır koyma çabasıdır. Kızın gönlü rahat olsun diye araya mesafe koymak için söylenir. Ama erkek eğer isteyip de sık görüşüyorsa bu biraz çelişkili. Ya kız gerçekten onu sadece arkadaş olarak görüyor ya da adam net davranmıyor. Masum arkadaşlık olabilir mi? Zor ama imkansız değil. Ama sık görüşen, yalnız buluşan bir erkekle kız arasında genelde bir taraf fazlasını hisseder. O yüzden işin içine abi girince işler iyice karışır. Şüpheli duruyor.
Böyle bi kız arkadaşım vardı bans abi diye hitap ediyordu ben de onu kardeşim gibi görüyordum zaten yaşı benden ufaktı sonra abuk subuk sorular sorup rengini belli edince iletişimi kestim
Ne gibi sorular sordu?
Bu soru biraz içini kemiren bir durumdan çıkmış gibi geldi bana 🥺 Şimdi bak, birine “abi” demek bazen gerçekten mesafe koymak için söylenir, bazen de ortam yumuşatma taktiğidir. Ama sık görüşme kısmı kafanı kurcalıyorsa, orası önemli. Çünkü samimi arkadaşlıkla gizli flört arasındaki çizgi davranışlarda belli olur 💭
Sen asıl neye takıldın; hitaba mı yoksa o görüşme sıklığına mı? İçinde güvensizlik oluşturan spesifik bir şey oldu mu? 💬
Peki bir kız gerçekten de sadece " Abi " gözüyle baktığı bir erkekle sık sık vakit geçirmek ister mi?
Aşko dürüst olayım sana 🥺 Eğer gerçekten “abi” diyorsa içinde romantik kıvılcım yoktur çoğu zaman. Ama sık görüşme seni geriyorsa hislerini hafife alma 💭 Mesele abi demesi değil sana verdiği güven hissi 💙
Cevap
1Cevap
Ben kizlara abi diyom onu napcaz
Başlık yanlış oluşturulmuş. Asıl sormak istediğim şey şuydu: Bir kız, " Abi " dediği ve sadece abisi gözüyle baktığı bir erkekle sık vakit geçirmek ister mi?
Abi yi hitap olarak kullaniyosa okeyde guvenmedigi icin diyosa sikinti
Normal hitap olarak kullanıyordu, hatta ben s*k kafalılık yapıp benden 6 yaş küçük olduğu için kıza bizzat kendim bana " Abi " demesini söylemiştim.
Sende var ya djdhsg madem noyetin var niye dedirtiyon fhdgsgs
Ben böyle olacağını ne bileyim be kardeşim? Bir bilsen içim kan ağlıyor... 😂😭😂
Ama yine de kızla bayağı vakit geçirdik. Aynı üniversitede okuyorduk. O benim 1 alt sınıfımdaydı ve haftada sadece 1 gün ortak dersimiz olmasına rağmen sürekli benimle takılmak istiyordu.
Peki ozguvenli misin ben deilim sen ozguvenliysen artik abi deme de neden derse oyle istiyom falan de kiz niyeti anlar zaten sana sinyali verir
Çok fazla özgüven sorunum yok, ama zaten iş işten geçti. Kıza açıldım ve bana " Sen bana kendin bana abi de dememiş miydin? Ben de seni hep abim gibi gördüm ve başla da hiçbir şey düşünmedim " dedi. Sonra biraz üstleyince ilk önce bana " Bak, seni engellemek istemiyorum ama lütfen artık mesaj atma " dedi. Ben birkaç mesaj daha atınca da engelledi... 😭😂😂
Bitmiski olum ne zorluyon jdgsgs
Zorlamıyorum ya, sadece şimdi aklıma geldi ve sormak istedim. 😁
O masum bi arkadaslik olmus sen yapmissin kizinda tribi gelmis yapmis bu iste
Ama kız sonrasında da telefon numaramı aylarca silmedi, hatta kendisine şiir yazarak açılmıştım ve sonra o da benimle dalga geçmişti. Birkaç ay sonra WhatsApp durumumda Nafta - Malamine'yi paylaşmıştım ve kız da " Küt saçlı 1.66 mineye de şiir yazdın mı abi? " yazmıştı.
Mine yede yazdiysan siiri kiz hakli
😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?