Bende bir sorun mu var acep :)
Çok tatlı/sevimli/seksi/hoşsohbet/ciddi vs. yani dikkatinizi çekebilecek biri olsa dahi de mi yan gözle bakmazsınız?
olamaz demeyelim zor diyelim. bence mümkün ama uzun bir sosyal birliktelik,samimiyet, dürüstlük ve artniyet olmaması gerekiyor. Benim çoğu erkek arkadaşımdan samimi bir kız arkadaşım var öyle. daha geçen ay evlendirdik. çocuğu anasından babasından önce bizim yanımıza getirmişti, çocuğa da ne dediyse artık kız abisi sanmıştık kendimizi. Bigüne bigün olsun kimse yangözle birbirine bakmadı.
Arkadaşım sizi anlayışınızdan dolayı kutlarım kadın erkek ilişkisini ateşle barut bir arada olmaz diye değerlendiren bakış açısına mükemmel bir cevap ne diyorsunuz daha geçen ay evlendirdik sanki kardeşinizden bahseder gibi demek istediğim buydu benimde...
bu konuda sizin bakış açınıza sahip gelişmiş beyinlerin bu ülkede çoğunluğu temsil ettiği günleri görme dileğiyle...
bence de zor canım.. senin görüşün güzelmiş, direkt abi kardeş gözüyle görünce kolay tabi.. ama bu zamanda hem erkekler hm de kızlar niyetlerini çabuk bozabiliyor..
Atesle barut ne zaman yan yana durmus ki
bir kizla bir erkek yan yana kardes gibi dursun
kisa bir sureligine evet ama zaman dilimi acildikca bu durum imkansizlasir
hatta ikisininde sevgilisi dahi olsa bile gunun birinde birbirlerini arzularlar
ama isteyerek ama istem disi birliktelik yasarlar
Haklısın :) sana katılıyorum.. bi süreliğine arkadaş olular, ancak bir süre sonra ister istemez çekimler başlar..
Sonsuza kadar sürmüyor.
Erkekler bu konuda zaaflarına daha fazla yeniliyor bence
+1
olur olurrr bal gibi olur :) ama an gelir ne olacağı belli olmaz :)
işte ben o belli olmayan noktada kaldım, o yüzden bence olmaz :)
Cevap
19Cevap
Erkekle kadın çok iyi arkadaş olabilir arkadaşım hatta ben bir erkeğin en iyi dostunun bir kadın olmasından yanayım duygusallık hassasiyet fedakarlık vefa gibi kişilik özelliklerinin kadınlarda daha ön planda geldiğini düşündüğüm için bir kadın en zor gününde bile arkadaşının yanında olacaktır bizim ülke erkek egemen baskının çok ağır yaşandığı bir yer olduğu için kadınla erkek arkadaş olamaz anlayışı gerici bir şekilde yerleşmiştir kırılmasıda zordur...
malesef ki böyle, neden böyle, çünkü artniyetli düşünmek artık çok kolay..
Benim aynen böle arkadasım var. Bunu yapabilmek çok zor. İki tarafında gerçekten eşit duygularla birbirine bakması lazım. Ateş ve Barut... Biri kımıldasaa patlamaama imkansız. Ne onun nede senin kalbinin sana kayması lazım. En ufak bir yaklaşma karşı tarafında içinde sakladıgı duyguları iptal ettiği duyguları ortaya cıkarır. Bizde en ufak öyle bişi yok hatta suan bile bişi düşünemiorum ters ona karşı cünkü zor bulunan zor kurulan birşey herkese denk gelmiş bulma imkanı cok düşük bir arkadaşlık bu. İki tarafında eşit olması lazım :))
Yıllardır her ilişkimde bu tarz sorunlar yaşadım..Olumsuz yorumlar duydum..Neymiş efendim,ateşle barut yanyana durmazmış..18 senelik komşumun kızıyla kardeş gibiyizdir.Sınırı aşmamak kaydıyla çoğu sırrımızı paylaşırız..özel veya genel farketmez..neden bunu kimse anlamak istemez..özellikle sevgililerim hep eleştirdi durdu...
bn de hep eleştirirsim sevgilimi.. çünkü kızları biliyorum düşüncelerieni, ve kıskanıyorum.. ki sevglimin çevresindeki kızlar da böyle düşünülmeyi hakediyordu..
ya şimdi arkadaşça konuşmaya kalksan zaman ilerledikçe aklına başka şeyler gelir. kız veya erkek bir msj atar senin için gider. sonra kendini tutmakta zorlanırsın. yani amaç farklıysa arkadaş olabilirsin ama yok ben öyle şeylerle işim olmaz diyosan da uzak duracaksın. senin aklına gelmez onun aklına gelir. onun aklına gelmez senin aklına gelir. ikinizin aklına gelmez. şeytan aklınıza getirecek olaylar çıkarır...
aynen katılıyorum.. Ya da çok samimi olmayacaksın.. o zaman olabilir
o kadar da soğuk değil ya :) normal sohbetini edersin ama canım cicim olmaz, cinsel konulara girilmez.. Öyle demek istedim :)
ben de öyle yapıyorum zaten :)
Valla Hayal@olsun cevabıma ek olarak Allah nazardan saklasın taş bebek gibi kız, ama o yönde bir paylaşım olmadı hiçbir zaman. şimdide Allah sahibine bağışlasın diyoruz.
:)Maşallah diyelim o zaman..
İnsanlara İnsan gözüyle baktıktan sonra neden olmasın Cinsiyetine Değil karakterine bakın.
(bkz. Ben yaptım oldu)
Ben de yaptım oluyo.. ama çok nadir böyle insanlar nutellam çokokremim..
olabilir ama iki tarafında niyetinin düzgün olması lazım.
aynen +1
Her güncellemeye yeni cevap vericem. - Olmaz - cinsellik bu yaa sonuçta bunun arkadaşlıkla bi ilgisi yok. Tamam arkadaş olursun ama yine de çıplak görsem ooooh :) hatta görmesem de oooh :)
:D çok dürüstsün teşekkürler :))
Olur tabii ki. Kardeşim gözüyle baktığım bi arkadaşım var 7 yıldır tanıyorum hiç bir zorluğunu görmedim :)) Karşı cinse potansiyel erkek/kız arkadaş gözüyle bakılırsa bunun olması mümkün değil.
karşındaki insana da bağlı olarak değişir tabi ;) ne mutlu sana
bir kızla bir erkek yanyana geldiği zaman 3 kişide şeytan olurmuş..
+1 mutlaka kafadan geçer bişeyler
Çok nadir olabilir ama zor olur.Erkeğin düşünce yapısı ve yüreğine bağlı.
kızlara da bağlı tabi, niyetini bozduysa her halukarda erkeği de yoldan çıkarabilir.. Bu tarz kızlar yüzzünden erkeklere de gvenemiyoruz artık.. şeytana uyuyorlar işte :8
İnsanların arkadaş algısına göre değişir.
Asıl soru şu; arkadaşım dediğim biriyle cinsel açıdan bir şeyler düşünmem kötü bir şey mi?
Kötüyse olamaz, iyiyse olabilir.
Madem soruyu güncelledin bi cevap daha vericem. OLMAAAAZ :)
Bence olabilir.Benim vardı mesela öyle bir arkadaşım.
size yakışan bir cevap olmuş arkadaşım...
bence evet olur neden olmasinkiiii
ama şeytan girer bi süre sonra
... İkisininde sevgilisi varsa olurlar.
sevgili olsun olmasın, bence olamazlar.. bi süre sonra bozulur o arkdaşlaık..
.. .. tam bağırma öyle olsun .. :)
bence olur...
bence zor olur ;)
Tabiki olabilir.
olabilir, ama bir süreliğine..
olamaz...
+1
Hayır kesinlikle olamaz.
kesinlikle olamaz yargısına neye dayanarak vardınız merak ettim arkadaşım...
Olamaz
+1
verdim ya yahu :) o tek + da benim zaten :)
Ateş barut olmuyor
katılıyorum ateş barut bir süre sonra aklınızı çelebilicek yani aksini düşündüren bir durum olabiliyor filimlerde dizilerde olurya gözgöze gelmeler :) onun gibi bir durum illaki iki tarafında aynı şeyler akıldan geçmesi gerekmiyor bir tarafın ii cız ediyor işte gereksiz kıskançlık tartışmalarıda cabası :)
ateşle barut anlayışını kadın ile erkek arasında kurulacak bağı sadece cinselliğe dayandırdığı için yakışıksız bir tutum olarak değerlendiriyorum...
+1
ben yaptım oldu::)))
ben de yaptım oldu :D
Ben olmam.
sizden bu cevabı beklemezdim açıkçası çok şaşırttınız beni hatta üzüldüm...
evet, ama seviyeli arkdaş olurum ben.. ;)
sanmıyorum
zor olur bence de, sanmıyorum
hayal @ olsunlar :))
bence olabilir..
Olabilir.
zor bence.. hele ki bu zamanda :(
Bu zamanın nesi varmış anlayamadım.
Güvenilmiyor ki kimsey Kahlocum.. Kızlara da erkeklere de..
İllaki bakıyorlar. Lakin idare etmek denilen bir kavram var. O alttan laf söyleyince sinirini bozmadan hafif dokundurursan anlıyor. Ümit vermezsin. Bir süre sonra anlayıp geri çekiliyor erkek. İleriki zamanlarda teklif etmiyor. Zaten dostluklar zamanla oluştuğu için bin kere reddedilmiş oluyor. Gurursuz insanla da dost olunmayacağına göre zaten o ilişki hiç yürümez.
Kardeş gibi dediysek aynı yatakta yatmıyoruz herhalde.
olmaz
<+1
tabiki
Evet olabilir...
Hayır olamaz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar