+1 yılYani şu şekilde olabilir böyle sarılmayı öpmeli çok fazla temas olmadan hani sadece el ele sıkışma olabilir fazla yanaşmadan çünkü Bir erkegin bana göre düşünceleri kıza önce arkadaş herhalde bakıp sonradan yürümeye başlarlar bir hoşlantı olur içlerinde bazıları söyleyemez bunun içinde yaşarlar bazı erkeklerde vardır gerçekten arkadaştır ama onu ayrı seçmeniz lazım benim şu hayatta kadar erkek arkadaşlarım oldu fakat birçok yürüdü hani her şey her şeyini paylaştın insana güvenirsin ama bir süre sonra gerçekten o insanın o insan olmadığını görürsün böyle yani bir erkeğin düşünceleri değişebiliyor ne kadar hani arkadaşımız kardeşimsin desem bile bir yerden sonra hani o yakınlık sürekli yanında olmayla Bir erkeğinki de hoşlandı başlıyor ha bir bayanda bayanlarda şu an hiç görmedim etrafında ama yani bayanlarda görmedim genelde arkadaş gözüyle bakıyorum hani erkekler karşılık veriyor sonra aramız bozuluyor arkadaşlarımızla onun haricinde bence insanla insana göre değişir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir. Ama dışarıda görüşmemeleri ve yakınlaşma olmaması lazım. Aksi halde erkek, kadınla sevgili olmak ister ve red edilir. Çünkü kadınlar sadece, kadınlardan talep görmeyen efendi erkeklerle arkadaş oluyorlar. Çekici erkeklerin ise, bilmeme kaçıncı partneri olup doya sıya seks yaparlar. Tabi evlenmeden seks yapmak isteyen kadın çoğunluk için, geçerli bu durum. Efendi erkeğe ise, biraz yüz verseler efendi erkek cesaretlenir ve sevgili olmak ister. Bu yüzden, dışarıda görüşme olmamalıdır.
Aynı şekilde yüksek çekici alfa erkekler , evlilik düşünmüyorsa evlilik düşünen kadınla veya bakire kadınla arkadaş olmayı tercih edebilir ama çok düşük ihtimaldir. Zira çekici bir erkeğin, kadın arkadaşa ihtiyacı olmaz. Bu durumda böyle kadınlar da böyle erkekten evlilik bekleyebilir. Bu yüzden arkadaşlık, sadece sosyal medya üzerinde kalmalıdır. Benim böyle , iki kız arkadaşım var. Sadece, sosyal medyada görüşüyoruz. Kesinlikle, çıkma teklifi de etmem. Karşı cinsten arkadaşının olmasının faydaları nelerdir peki? Unutmamak gerekir ki genelde kızlar, karşı cinsten arkadaş yapar. Bu durumda bu anlattığım, kız arkadaşı olan efendi çekici olmayan veya düşük çekici erkekler için geçerlidir;
-Sevgilin olduğunda, taktik öğrenirsin. Tabi kız arkadaşın, tecrübe sahibi ise..
-Karşı cinsle görüşmeye giderken de nasıl davranılacağını ve nasıl giyinilmesi gerektiğini öğrenirsin
-Karşı cinsle konuşmayı öğrenirsin
-Önceki ilişkileri hakkında sana hep stres yükleyeceklerinden; ilişki deneyimi edinmiş de olursun. Tabi bu deneyimleri, kesinlikle dışarıda buluşmadan edinmek lazım ki sosyal medyadan bir birimize ses kaydı atarak konuşuyoruz.
10 Yorumla
Elin kızı ile hiç Arkadaş olunur mu🤣🤣gavat derler lâ adama
Yanın daki kız şunla bunla sevgili olmuş arkadan ppppezenk diye anılırsın.
10 yaşın da yeğenin olur kuzenin olur Bak işte onun ile arkadaş olursun
Ama ergen, genç biri ise sen de gay değilsen ya da O elin kızı nın arkadaşı manitan değil ise olmaz00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde olur.
Benimde yıllardır Arkadaş bildiğim hatta kardeş gibi gördüğüm vardı. Ama çok sornadan benim Evleneceğim zaman cılgına dönmüştü, hatta suçlamıştı yıllardır yanındayım ve seni sevdiğimi biliyordun felan diyip durmuştu..
Hani güvendiğin dağlara kar yağar ya o misali bişi.. ve ben hiç farkına varmamıştım süphelenmemiştim bile.. o yüzden olamadığınıda gördük00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılÇok zor! arkadaş olursun orası tamam ama yakın arkadaş dediğin zaman işin içine illaki cinsellik girecek peki o zaman yakın arkadaşına o gözle nasıl bakacaksın bende böyle şeylere sinir oluyorum. Her iki cinsiyettende böyle k*ns*zlar çıkıyor maalesef önce yok ya biz yakın arkadaşız derler sonra yemedikleri halt kalmaz o yüzden bir erkekle bir kız yakın arkadaş olamaz olursa eş olur
10 Yorumla
+1 yılBiz sizin çoğunuza arkadaş gözüyle bakarız çünkü kadınlar seçici ama sizin hiçbiriniz bize arkadaş gözüyle bakmaz. Hepiniz bize partner gözüyle bakarsınız. Aksini iddia eden erkek ya yalancıdır ya da cinsel tercihleri farklıdır. O yüzden erkek kankam yok
50 Yorumla
+1 yılİki cinsiyet her şey olabilir yaşar karakterin cinsiyeti yoktur
140 Yorumla- +1 yıl
vaaay
- +1 yıl
peki duyguların?
- +1 yıl
Kalbin olduysa duyguların olur kalpten kastım aşk değil aşk sadece iki eş değil sevgi olmasaydı oksijen alamazdık sevgi sadece aşk değildir kardeş dost bir eşyan cicek herşeydir ve bu seven arkadaş birbirlerinin ruhudur ve auraları birleşir istemeden onun enerjisini onda olan şeyi alırsın bazen iki kanka evleniyorlar ikili olmak istiyorlar sadece bazıları abla kardeş abi kardeş oluyor ömürleri boyunca
- +1 yıl
mantıklı cevap teşekkğrler
- +1 yıl
Rica ederım bende teşekkür ederim
- +1 yıl
sen ne için?
- +1 yıl
Yoruma mı saygı duyduğun dinlediğin için
- +1 yıl
ha anladım :))
- +1 yıl
Hım iyi
- +1 yıl
güzel güzel
- +1 yıl
İyi güzel
- +1 yıl
bitiremiyoruz sohbeti ya skaklsös
- +1 yıl
Susarsan biter ben cevapsız kalmam yorumda illah ki en son olucam oyüzden sus en son benim:)
- +1 yıl
yo salmam benim
- +1 yıl
Hayır benim😑
- +1 yıl
sen ne inatçısın ablacım ya
- +1 yıl
Evet inatcıyım naparsın 😑
- +1 yıl
ben de inatçıyım uyuyana kadar yazarım ateş kes imzalamazsan
- +1 yıl
İnadım inat kardeşim😑
- +1 yıl
kavga mı edelim illa
- +1 yıl
yooo ama en son benim banane
- +1 yıl
bayanlar önden
- +1 yıl
Bayan değil kadın eski dönemlerde köle kadınları bayan deniliyordu
- +1 yıl
ne bilmiyordum
- +1 yıl
Evet kadınları köle yapıp bayan derlerdi ve bayan kelimesi iğrenç
- +1 yıl
anladım teşekkür ederim kültürlendirdiğin için
- +1 yıl
Rica Ederim nedemek
- +1 yıl
iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
of ne güzel bitti sanmıştım
- +1 yıl
Avucunu yalarsın abişim 🤭
- +1 yıl
yalarsam ben son yorumu yapmış mı olacağım
- +1 yıl
Yo çok beklersin🤭🤭
- +1 yıl
lan seni hatırladım sjsksksl
- +1 yıl
Hatırlaman normal yaratılmadan önce araftaydık demek arafta beni gördün unutmamıssın
- +1 yıl
yok sana attığım mesaja bak
- +1 yıl
biz seninle kavga etmişiz öncrdrn
- +1 yıl
Şey evet😳
- +1 yıl
hatırladın mı
- +1 yıl
Şey hiç unutmadımki abiş😖
+1 yılOlması icin tek koşul var o da birinin aşırı cirkin olması gerek
64 Yorumla- +1 yıl
O koşul illama olması gerek mi
- +1 yıl
@GECE__KUŞU aynen night owl
- +1 yıl
O zaman bu terslikte bi aşk va
- +1 yıl
aga bee :((
- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için ya kadının erkekten çok büyük olması lazım ya da erkeğin eşcinsel olması lazım. Bunu haricindeki durumlarda kadın erkek arkadaşlıgi olmaz. Olsa bile sadece kadının gözünde olur, erkeğin değil.
00 Yorumla Bence çok yakın arkadaş olmaz. Zira yakın arkadaş mı gerçekten. Erkekler genelde bu konuda daha zayıfdır. Benim iş arkadaşım. Bir ihtiyacı olduğunda yardımcı olduğum insanlar var. Ancak bu kadar hep bir sınır olur. Bunu aşmamaya çalışırım
00 YorumlaOlur ama nasıl şimdi diyelim bi düşün bakalım nasıl kiza asla o aşk gözüyle bakmazsin ben mesela biraz şişman komik espirili çocuk gibi birine o gözle bakmam kardeş gibi olurum sende öyle düşün
05 Yorumla- +1 yıl
çekici değilse arkadaş çekiciyse sevgili nokga
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
haaa
+1 yılOlamazlar. Kardeşim dediğin insanların arasında cinsel çekim yaşanmamalı ve kadın ile erkek homoseksüel değiller ise birbirlerinden etkilenirler.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yakın? Birlikte duş alacak kadar mı? yoksa öyle arada bir cafeye falan gidecek kadar mı? Yakınlık derecesine göre bu sorunun cevabı 180 derece değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılYani bunu test etmenin bir yolu var eğer kız erkeğe yakın arkadaşım diyorsa o kızdan erkeğe işte ya ben çok sıkıldım bir şeyler yapalım mı tarzda e***** bir mesaj atmasını isteyin erkeğe erken geri dönüşüne bağlı olarak da aralarında bir çekim olup olmadıklarını görmüş olursun ama çoğu zaman bu kötü bir şekilde sonuçlanır deneyimle sabitlenmiştir
00 Yorumla
+1 yılSonunda ikisinden biri bir şey hissediyor kesinlikle
30 Yorumla
+1 yılOlamaz diyenlerin arkadaşlık ilişkisinden anlamadığını düşünüyorum. Çocukluktan bu yana arkadaşlarım var böyle.
10 Yorumla
+1 yılİrade konusunda güçlü insanlarsa evet, olabilirler.
Ama değillerse de birinden biri kesin bir şey hissediyor.10 Yorumla
+1 yılOlamaz, olabildiğini iddia eden yakın değildir, sevgi ve adanmışlık duygusu mutlaka hükmedecektir ergeç..
10 YorumlaErkeklerin ve kızların bakış açısını okumaya geldim
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiteye üye olduğumdan beri bu soru soruluyor. Siz kendinize hakim olamayıp farklı gözle bakıyorsanız olmayın kardeşim zırt pırt aynı soruyu sormayın yeter.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Evet, olabilir. İlla sonrasında birbirlerine bir şey hissetmezler. Çok yakın iki arkadaş olarak hayatlarına devam edebilirler.
00 Yorumla
+1 yılZ kuşağında oluyor ama bizim kuşaklar arasında çok bilinen ve öğretilen şey kızlar ve erkekler yakın arkadaş olamaz
02 Yorumla- +1 yıl
@askozanaa bu cümleden bunu anlamanız üzücü. Z kuşağına ait değilim anlamı var. Yaşlıyım anlamı değil ama neyse …
Karşı cinsiniz sizi arkadaş olarak görüyorsa sizi çekici bulmuyor demektir. Bu kadar açık ve net.
00 YorumlaArkadaşsam kafam uyuyor demektir tipini beğenmiyorsam olur yoksa aslaaa
13 Yorumla- +1 yıl
aah...
- +1 yıl
doğru
+1 yılarada mesafe olduğu sürece bence evet ama bu zamanda biraz zor
03 Yorumla- +1 yıl
mesafe kapanınca izin mi vermek gerek
- +1 yıl
Öyle bir şey demedim🙄
- +1 yıl
dopru
Günün sonunda ikisinden biri bir şey hissediyor.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin gay kızın lez olması gerek böyle bişey için
00 YorumlaKız lezbiyen olsun erkek de gay olsun yakın arkadaş olurlar
00 YorumlaOlmuyor maalesef defalarca tecrübe ettim karşılık bekliyorlar ve duygusal anlamda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler çapkın, tavlamaya çalışıyolar, onun haricinde olur
00 Yorumla
+1 yılEvet o kadar yaklaşırlar ki yatakta biter...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Olamazlar. Anım kesin aralarında bir gün bir kıvılcım çıkar
01 Yorumla
+1 yılİnancıma göre asla bir kadın ve erkek arkadaş olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar kötü düşünme arkadaş olunabilir ama "yakın arkadaş kesinlikle olamaz" sebebi malum!
- Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılDoymuş bir batılı için evet ama cinsel açlığın afrikası bir toplumda FB ye dönüşmeden çok zor…
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlanlar oluyor. Olamayanlar da çok. Ben oldum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabiki ama yanlız kalınca yüzde yüz sevişir
00 Yorumla olabilirsin ama olma, başka erkeğe vurduran kızla yakın arkadaş olmaz zoruma giderdi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmuyor işte zorlamanın anlamı yok. Biri arkadaş olarak görürken biri farklı duygular besliyor ilerlemiyor. Selam selam en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn son yakın kız arkadaşımla sevişiyorduk diyim..
11 Yorumla- +1 yıl
di bakam
Erkek cinsi her an cinsel ilişkiye hazırdır. Bir yakınlaşma hissettiği zaman beynindeki malum algoritmalar devreye girer. Yani, erkek ve kadından yakın arkadaş olmaz. Olsa bile bu sadece sıradaki seviyeye geçiş aşamasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla olamaz. Kız yalnızken erkeğin üstüne atlasa erkek sen benim arkadaşımsın demez. S*kerler öyle arkadaşlığı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamaz. O arkadaslar skkse kadar gider. Kimse kimseye ptal muamelesi yapmasin
00 Yorumla
+1 yılbiri bana arkadaş arkadaşı... mi sorusunun cevabını versin o zaman ikna olurum (:
02 Yorumla- +1 yıl
@suexlemon ikna oldum teşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çünkü eninde sonunda ikisinden biri diğerinden hoşlanacak
00 YorumlaHerkes olmaz demiş uçan sinekten bile hoşlanıyor musunuz siz ya
07 Yorumla- +1 yıl
yooo
- +1 yıl
bilmem benim dışımda çoğu erkek istekli ondan
- +1 yıl
a*zmış diorum
- +1 yıl
ohhh
Erkekten erkeğe göre değişir eğer erkek arkadaş gözüyle bakabiliyorsa olunur
02 Yorumla- +1 yıl
kız?
+1 yılarada illa bir çekim olur bence ama kalınabilir arkadaş
06 Yorumla- +1 yıl
peki çekim olduğunda izin mi vermeli yoksa geri mi çekilmeli
- +1 yıl
kisiden kisiye degisir eger libidoları da yuksekse izin verilebilir
- +1 yıl
sen olsan ne yapardın?
- +1 yıl
istersen cevabı kendini gizleyip ver dm kutunu patlatırlar
- +1 yıl
. d
- +1 yıl
ben cevabımı aldım diğerlerini bilemem
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılSonunda ikisinden biri bir şey hissediyor
31 Yorumla- +1 yıl
çoğunlukla
+1 yılOlamaz olursa da mutlaka bir tarafta hoşlandı vardır
10 YorumlaOlabilir tabi neden olmasın ama mesafeli olmak kaydıyla olunabilir
10 YorumlaElbette, benim gayet var hem de en yakın arkadaşım.
00 Yorumla
+1 yılHala bunun olamayacağını düşünen yobazlar var mı
00 Yorumla
+1 yılBence olur ama erkeklerde azıcık da olsa yakınlık isteği olur 🙂
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir tarafta bir süre sonra illaki hisler başlar bence
00 YorumlaOlabilir ama nereye kadar bi yerde patlak veriyor denendi yaşandı
00 YorumlaBen samimiyeti ve mesafeyi ayarladıktan sonra düşmandan bile dost olur derim
00 YorumlaTabiki de evet insanların doğasında var zaten bu arkadaşlık samimiyet
00 YorumlaDegisir karaktere göre
12 Yorumla- +1 yıl
senin 2 karakterin çok değişikmiş aöa
Arkadaş olur ama yakın arkadaş olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
yakın neden?
- +1 yıl
bi farkı kalmıyor diyosun
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ama benim sevgilimin olmasın munkunse 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
xnkxkdkdkd tamaam
+1 yılOlur ben olduysam herkes olur
01 Yorumla- +1 yıl
senin ne artın eksin var
+1 yılİkisinden biri aşık olur
10 Yorumla
+1 yılBen oldum zamanında ama yinede trip yiyordum.
00 Yorumla
+1 yılGızlan erkek arkadaş olurmuymuş nerede görülmüş
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler