Aile & Toplum Kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Valla bunları görünce cok hoşuma gitti 😂sizce kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi Kız ve erkek yakın arkadaş olabilir mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yakın olunsa da erkekler duygusala bağlıyor sonrasında. Kadın arkadaş kalabiliyor erkekler genelde kalamıyor. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya da kadın aşık oluyor bir tanesine Biscolatagirl 1 yıl Evet bazen.
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kızlar sapık olduğu için konuyu hep cinselliğe getiriyorlar o yüzden arkadaş olamıyoruz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kızlar mı sapık yuhhhAsıl bazı erkeklet hep o yönden düşünüyorlar Yorumla Alessapl 1 yıl Kuru iftira Yorumla Soran 1 yıl Görüyoruz 🤣 Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Olabilirrr Ama sınırları çizmek lazım ben başaramadım çünkü bunu 1 0 Yorumla
yeterrrrartıkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hiç arkadaş gibi gözükmüyorlar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangisiyle sevgili olma ihtimali yüksek 🤣 Yorumla yeterrrrartıkkk 1 yıl Arkaya maymun gibi bakanla olabilir Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olamaz sezerim ben hep sezdim 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Karşı cinsten arkadaş olmaz 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Mesafeli olacaksan olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkeğin de kadının da öyle olması lazım Yorumla emre00 1 yıl Aynen Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nadiren 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. Olabilir mi olmaz 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yakın olunsa da erkekler duygusala bağlıyor sonrasında. Kadın arkadaş kalabiliyor erkekler genelde kalamıyor.
Ya da kadın aşık oluyor bir tanesine
Evet bazen.
Kızlar sapık olduğu için konuyu hep cinselliğe getiriyorlar o yüzden arkadaş olamıyoruz
Kızlar mı sapık yuhhh
Asıl bazı erkeklet hep o yönden düşünüyorlar
Kuru iftira
Görüyoruz 🤣
Olabilirrr Ama sınırları çizmek lazım ben başaramadım çünkü bunu
Olurlar. Ama duygusal bir boşlukta aynı yatakta uyanırlar. 🤣
Yalnız kadınlar böyle takılır sonra erkek gibi kalırlar
Hiç arkadaş gibi gözükmüyorlar
Hangisiyle sevgili olma ihtimali yüksek 🤣
Arkaya maymun gibi bakanla olabilir
Olamaz sezerim ben hep sezdim
Olamaz