20 gün oldu ekleyeli hikayelerimi anında görüyor bence beni beğendi ama yazmıyor acaba istemiyor mu yoksa zamanı mı değil erkekler sorum size yardımcı olur musunuz🤭
3 ay
Cevap
5Cevap
Yav zaten ekleyerek ilk adımı atmış, sen de bir adım atmıyorsan neden 2. defa adım atsın sana.
Ben ekledim ilk adım benden sayılır
Ben de yazmıyorum öyle bir kural yok ki
Yok elbette 🙄 ama ne bileyim beni beğeniyor gibime geldi bence yazmak istiyor bende onu cesaretlendirmek için zarf attım anlamadı öküz
Hikayelerine yorum yaz
Kapatmış ki açık olsa dahi yazmam kusura bakmasın bi zahmet o yazıversin isteği ben attım mesajı sana da çok isterse o yazsın
Belki de manitası vardır
Sanmıyorum hatta eminim yok
Biraz kapıyı zorla
Nasıl
Bir şeyler soracağım da ya örneğin Instagram ile alakalı
Offff ne alaka bana soruyorsun der
Desin ya ne olacak sanki
Olmaz bi erkeğe 2 kere gidersen kazanmadan kaybedersin
Ben bu konularda iyi değilm aklıma gelen bunlar
Bell, zaten senin aklınla hareket edemem çünkü çok aptal bir duruma düşerim kusura bakma 😂😂
Akıl akıl gel bana takıl misali 😄
Bende aylarca ekli yazmıyorum
Neden içinden gelmediği için mi yoksa çekiniyor musunuz
Bunu paylaşımlardan mı anlıyorsunuz , ben arada kendimi selfie çekiyorum atıyorum bazen de yeğenlerimin tatlı hallerini atıyorum acaba nasıl bir izlenim yaratmışımdir yazmaya değer görüyor mudur yoksa çekiniyor diye mi zamannini bekliyor emin değilim
Kendine güvenen bir erkekse çekinmez ama dediğim gibi o kadar manipülatif davranan kadınlar var ki bu tarz şeylerden uzak doğal bir hayatı olan özellikle de yazmaya ve çaba göstermeye değeceğini düşündüğümüz biri olsun istiyoruz. Bazen yakın arkadaşlar kısmına ekleyip sadece onun görebileceği hikaye at daha da anlasın
AAAAA çok mantıklı çok iyi ama ne paylaşayım kendimi mi
İyi de nasıl anlayacak işte ona işaret edecek bisi olsun üstüne alinsin biraz alık biri hemen anlamaz shshsh
Ne paylaşayım kendimi olur mu
Hangisi daha anlamlı olur
Nasıl
Olsa hoşuna gider sence doğal görünümlü mü olsun
Her ekleyenin yazmasini mi bekliyorsunuz
Her ekleyen için konuşmadım
Utanıyodur ablası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada minik bir kafa karışıklığı var tatlım 🤭 20 gündür hikayelerini anında izliyorsa kesinlikle ilgisiz diyemeyiz, çünkü merak eden erkek stalk yapmayı bırakmaz zaten. Ama yazmıyorsa iki ihtimal var: ya çekingen, ya da “ilk adımı o atsın” kafasında. Erkeklerin egosu bazen Wi-Fi gibi, çekiyor ama bağlanmıyor 😂
Senin enerjin nasıl peki, hiç minik bir sinyal bıraktın mı? Bir hikayene cevap yazmasını kolaylaştıracak bir şey paylaştın mı mesela? Sence o utangaç tip mi yoksa cool takılanlardan mı? 💖✨
Aslında 1 kere zarf attım da yine yazmadı bence damga yemekten çekiniyor zarfi da görmüyor 😂
Ahaha tam klasik erkek paniği bu ya 😂💌 Sen sinyali çakmışsın zaten. Bence damga korkusu var biraz, egosu titreşimde 😜 Sen cool dur, merakı artsın ✨