Dişçi muayenehanesinde başkasının yanında çalışan biri fazla ilgili ve para konusunda sanki biraz cimri gibi geldi. Ciddi biri ve 30 yaşında
3 ay
Dişçi muayenehanesinde başkasının yanında çalışan biri fazla ilgili ve para konusunda sanki biraz cimri gibi geldi. Ciddi biri ve 30 yaşında
Yani cimri olduğunda nereden karar verdin gerçekten cimri olduğuna eminsen bence tercih etme çünkü cimri erkekler çekilmez bence ben açıkçası tarif etmem sanki bütün herkes önümde diziliyormuş gibi konuşuyor olabilirim ama gerçekten cimri erkek çekilmez düşünsene Bir şeye ihtiyacın olacak yani darda kalacaksın illaki çocuk sahibi olacağı ya da başka bir sebepten dolayı karşı taraf cimri olduğu için senin için problem çıkartabilir ve bu problemler ileride büyüyerek büyüyerek ayrılmaya kadar gidebilir yani ileriyi de düşünmen gerektiğini düşünüyorum ona göre karar vermelisin ama eğer sadece öyle hissediyorum gerçekten öyle bir insan olamayabilir deyip birazcık tanışıp görüşüp onu tanıyıp öyle biri olmadığında kanaat getirirsen hiçbir problem kalmayacağını düşünüyorum
Aslında bilet aldı bayramda beni görmek için ama ara ara mesleğimden dolayı bana yanaşan kişiler oldu, kırmadan bıraktım finansal olarak. Belki daha iyi yere geçerim ama geçmiyorum dedi, hekimliği bırakabilirim dedi, bilmiyorum beni mi deniyor. Bunu demeden öncede klinik acmayi dusunuyorum dedi
Hayırlısı bakalım İnşallah iyi olursunuz
Bu soruda hafif bir kararsızlık ve şüphe hissediyorum senden 💭💔 Önce şunu söyleyeyim, birinin dişçi muayenehanesinde çalışması evlilik için asla eksi değil. Ama fazla ilgili olmasıyla cimriliği ayırt etmek önemli. İlgi güzel, boğmuyorsa harika 😌 Cimrilik konusu ise değer yargılarıyla alakalı. Para konusunda tutumlu mu yoksa gerçekten paylaşmayı sevmeyen biri mi, bunu gözlemle derim. Sence para harcamaktan mı kaçıyor yoksa garantici mi davranıyor?
Cevap
1Cevap
Cimriyse uzak dur
Aslında bilet aldı bayramda beni görmek için ama ara ara mesleğimden dolayı bana yanaşan kişiler oldu, kırmadan bıraktım finansal olarak. Belki daha iyi yere geçerim ama geçmiyorum dedi, hekimliği bırakabilirim dedi, bilmiyorum beni mi deniyor. Bunu demeden öncede klinik acmayi dusunuyorum dedi
Denemedik hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?