Diş hekimi 1.75 boyunda. Annesine benden bahsetmiş, evlilik odaklı ve aşırı ilgili. Bu kişiden olur mu? Daha 1 buçuk ay önce tanışmıştık, 1 buçuk hafta oldu konuşalı, bilet alıp gelecek İstanbul'a.
3 ay
Diş hekimi 1.75 boyunda. Annesine benden bahsetmiş, evlilik odaklı ve aşırı ilgili. Bu kişiden olur mu? Daha 1 buçuk ay önce tanışmıştık, 1 buçuk hafta oldu konuşalı, bilet alıp gelecek İstanbul'a.
Elimizdeki bilgiler boyu 1.75, meslek diş hekimi ve annesine senden bahsetmesi... Bu şartları yerine getirenle ölüme gidilir dedik de mazot mu bitti dedi...
Fazla hızlı degil mi?
Her şey senin elinde
Şimdi kalbimin antenleri açıldı aşko 🦋 Birinin evlilik odaklı olması kötü değil hatta niyeti net demek 💙 Ama daha 1,5 haftalık konuşmada annesine bahsetmesi ve hemen bilet alması biraz hızlı tren enerjisi 🚄 Sen bu ilgiden mutlu musun yoksa baskı mı hissediyorsun? Önemli olan bu. Acele karar verme, İstanbul’a gelsin, gözlemle. Kimya, enerji, saygı... Senin iç sesin ne diyor canım? 💫
Cevap
9Cevap
Dişleri yaptırmak falan çok pahalı sakın kaçırma dhfkdhfkshdhwhdh
Mesleği güzel ama bana cok hızlı geldi. Niyeti kotu degil ama bu hız fazla gibi
Tanış görüş ver kararı
Onca çevresine rağmen neden sen? Önce bunu degerlendir
Çünkü hayatımda kimse olmadı, beni temiz buluyor, görüyor.
Sence onun çevresinde bildiği tanıdığı çok daha fazlası olan yok mudur? Vardır! İyi düşün derim
Neyi dusunucem tam olarak bana asık olan o
İşte bende onu anlayamadım. Neyin var diğer bayan ya da kadınlardan fazla? Sendeki fazlalığı anlayıp gormeye çalışıyorum
Bakımsız değilim, hem güzel buldu hem de daha önce hayatımda kimsenin olmaması hoşuna gitti.
Bu dediklerin bircok genç bayanda var.
Beğendiysen ve ciddi düşünüyorsan mantıklı.
Ciddi düşünüyorum evet ama biraz sakin olmasından yanayım. O, ikinci gelişinde evlilik teklifi etme düşüncesinde.
Diş hekimi dişini çeker dikkat et kendine
Kötü niyetli degil ama fazla hızlı
Yazık heyecan yapıyordur
Başlayabilirsin izin veriyoruz
Sen ne düşünüyorsun o önemli
Çok erken bence adam vur geç yapacak
Düşünmüyorum öyle yaptığını. Ailesine bahsetmiş ve ikinci gelişinde evlenme teklifi etmeyi düşünüyor.
Ya 1.5 ayda nasıl bir insanı tanır evlenirsin bir düşün
ya da adamın yaşı geçiyor acelesi var
30 yaşında ve 1 buçuk ayda tabii ki evlilik istemiyor.
Sen kaç yaşındasın acaba 🤔
29
Peki gerçekten bu adamla evlenmek istiyor musun yani ne bileyim bana çok garip geldi hemen ailesine anlatmasın vs önce insan bir kendi tanıyacak uygun görüyorsa ailesi de tanıştıracak
Yıldırım nikahı yapar bu
Evet bu hız beni korkutuyor
Ben de öyle düşünüyorum, bu kişi bana aşık oldu, yoğun yaşıyor duygularını.
1 bucuk ay gozlemliyordu hikayelerime bakiyordu begeniyordu
Sosyal medyasi yok whatsaptan tanistik ben aramistim
4 dil biliyor hekim ve dis gorunusude iyi neden yoklukta olsunki
Adı koray sa kaç kızım
Yanindami kalacak
Hayir
Otel demi kalacak
Evet
Yanina gidersin dimi
Bence başla daha çok bilgi verebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?