İnsanların beni ve ailemi sırf paraya göre sevmesini istemiyorum
2 ay
İnsanların beni ve ailemi sırf paraya göre sevmesini istemiyorum
Merhaba,
Zenginlerle takılmamak lazım! 😅
Zengin olduğu için çok kızdan uzaklaştım. Ben zengin kadın sevmiyorum maddi olarak gönlü zengin olabilir. Çünkü ben zengin değilim...
Ona yaşadığı hayatı sunamam veremem. Bu beni mutsuz eder...
Kadınları para için seven erkek olmaz ama parası için erkek seven kadın oluyor maalesef kimse senin maddi durumun ile ilgilenmez giyimine en kötü lüks olmayan markalar vs giy telefon modelini küçültebilirsin paradan vs konuyu açmayacak saklayabilirsin diye düşünüyorum
her şeyden önce dürüst ol zengin olduğunun anlaşılmasını engellemek için de örnek buluşmaya araban var arabanla gitme çok pahalı mekanlara da gitme çok lüks takı eşya elbise de giyme veya telefon da dahil böyle sıradan kadınlar gibi davranabilirsiniz
Teşekkürler
önemli değil her zaman 👋👋👋
Sevincim bak seni o kadar iyi anlıyorum ki… 💛 18 yaşında biri olarak bunun kaygısını taşıman çok doğal. İnsan gerçekten “beni mi seviyor, imkanları mı?” diye düşünmeden edemiyor. Bence başta hayat standartlarını çok öne koyma, sade takıl, mütevazı yaşantını yansıt. Zamanla zaten karakterin, enerjin, kalbin ön plana çıkar 🌸 Gerçek seven paraya değil sana bağlanır. Şu an biri var mı hayatında yoksa önlem mi almak istiyorsun? 💬✨
Cevap
21Cevap
Maddi imkansızlıklardan dolayı bir kaç sene dilendiricilik yaptığını söyle
Tamam diyeceğim
Donerciye götür :) lüks mekanlara uğrama kahve ısmarlama çay olsun de :)
İyi fikir bak
Fakirliğin kitabından kesitler
maalesef benim etraftada yalakalar var saklayamazsin naparsan yap
Çoğu insanın tek derdi durumu iyi birini denk getirmek dikkat et bence de seveni bul sonra ogrensin
Zenginin dersen zaten herkezden saklamış olursun kimse zengin olduguna inanmaz merak etme 😂
Söylemesen nerden anlayacaklar
Yaşam tarzımdan anlıyorlar msbsmsv
Şeyma subaşı gibi takılma sende 😂😂
Ig den takip attım
Zenginlik, Yozgatta 1 adet ev sahibi olmak
Giyimine harcamana dikkat et
Söylemezsen nasıl bilecek ler
Ortamını değiştir canimm
Jdndkdnd zenginin hali de başka
Basit giyin basit takil elini cebine atma soyleme
Evet giyim de önemli
Zaten öyle birisinden hayır gelmez ki