Sözlümden mal varlığımı saklıyorum?

çok abartılacak bir malım yok aslında ama ilk işe girdiğim günden beri kendimi sıktım harcamadım gezmedim tozmadım ve iki ev aldım ancak yaş artık 30 a dayandı ve işler daha ciddi yürüyor ben de kız arkadaşıma bu evleri vs. söylemedim hiç. Malım için devam eder diye korktum sözlüyüz ve halen haberi yok l hatta evlilik lafı geçtiğinde kaç bilezik isteyeceksin biliyorsun durumları ev almamız lazım düğünde çok masraf etmeyelim vs dedim. düğüne gerek yok nikah yapalım ama balayında gideceğimiz yeri ben seçerim dedi tamam dedim (bu arada şu an sözlüyüz ama nikah tarihi vs yok ortada bir sene daha düşünmüyoruz) şimdi eğer kendisi vakti geldiğinde bu düşüncelerden dönmezse zaten bilezik olarak çevremizde ne kadar takılıyorsa ortalama şekilde takarım ama atıyorum işte 8 bilezik isterim düğün şurada olacak dendiği an söz bozulur. Benim isteğim zor zamanlarda da yanımda duracağından emin olmak dediğim gibi ama sonradan öğrendiğinde de durumu açıklamak çok zor olacak sanırım. ne önerirsiniz sizce ne yapmalı ne etmeli

Sözlümden mal varlığımı saklıyorum?