Ayrılık düşünüyorum ama karşımdaki de benim için ciddi manada çabalıyor kıyamıyorum. Ama içimde gitmek istiyor
Sizce ahını almak mı olur
Bana iyi gelmiyor şu anki ilişkimiz
Sizce ahını almak mı olur
Bana iyi gelmiyor şu anki ilişkimiz
Sana iyi gelmiyorsa 1 dakika bile düşünme o seni seviyor olabilir ama sen de kendi adına bencil olman gerekiyor mutlu olmayacağım bir evliliği bir başkası mutlu olsun üzülmesin diye girersen ya da devam edersen hem bir başkasının zamanını çalmış olursun hem kendine yazık etmiş olursun
Başta ümit verip sonradan bunu yapmak tabiki kul hakkıdır. Bunu en başta kabul etmeyecektiniz. Karşı taraf bunu şöyle düşünür. İşi bitti tamam artık gidiyor. Düşün ki bunu çok isteyen sensin ama karşı taraf bunu sana söylüyor bir anda. Hem nikah masasında mesela.
Ama boyle de ben cok mutlu görünmüyorum ki nasıl olacak
Valla bilemem orasını. Kimse başta kimseye ümit vermesin. Kutlu olmayacagin evlilik zaten isteme derim ancak karşıdaki kişinin hazırlığı da başına dünya yıkılması kadar kötü durum yok. Söylediğim gibi tersi durum olsa ne yapadin?
Bu soruyu herkese sorarım mesela siz nikah masasinda terk edilseniz ne yapardınız?
Bak şimdi atıp tutanlar bu soruya cevap bile veremez. Nedeni mi ne derseniz. Kimse kuyruğuna basilana kadsr havlamaz. 😅
Ya bu insanoğlu var ya ah ulen sizi gidi sizler. 😁
Yazdıkların baya ağır hissettiriyor, kalbin ikiye bölünmüş gibi duruyor 💔 Bir yanın çabayı görüyor, vicdan yapıyor; diğer yanın ise kaçmak istiyor… Şunu net söyleyeyim, sırf biri emek veriyor diye yanında kalmak zorunda değilsin. Evlilik acıma ya da kıyamama duygusuyla olmaz, huzurla olur 🤍 İçin iyi değilse bunu bastırmak ileride daha büyük kırgınlık yapar. Sence onu mu üzmekten korkuyorsun, yoksa karar vermekten mi?
Cevap
12Cevap
Bu raddeye neden getirdin. Yeni mi oluştu bir hissiyat?
Bu raddeye getiren bazi sorunlar vardı Şu an o sorunlari da aşamıyorum. Nasıl olacak diye düşünüyorum
Evet üzülüyorum. Onu uzmekte istemiyorum
Dürüst davranmıyorsun ve kandırıyorsun, evlenip mutlu olamayıp mutlu rolü keseceksin zaman zaman.
Belki evlendikten sonra isteksizliğinden dolayı bir sürü problem çıkacak.
Yol yakınken bitirmek daha mantıklı değil mi?
Ayrılığın sorumluluğunu kaldırmaktan korkup, karşı tarafı üzmek istemiyorum diye kendini kandırıyormuşsun gibi geldi bana.
Yapamıyorum ki. Yanyana gelince o konusmaya geçemiyorum
Sakin evlenme onada kendinede haksizlik yapmis kandirmiş olursun dünrüst ol derim
Karşı tarafı ömür boyu üzmek mi yoksa kısa süreliğine üzmek mi? Bunun kararıni ver
hayatını maffetme. o şüphe varsa uzatma bitir.
ayrılırsan ona iyilik yaparsın istemediğin evlilik ona yük olur sana olduğundan fazla.
Zaten bu düşünceye girilmişse bunlar akıldan geçiyorsa devamı olmaz en baştan bitmiş aslında şimdiden sizin için
Merhaba sorum olacak ciddi düşünüyoruz aramızda tartışma geçti geçmiş ile ilgili herkesin sevgilisi olmuştur yakınlaşma olmuştur ileri değil Tabii bu lafı tekrar açtığı için engelledim sonra affet bidaha söylemem gibisinden o günde Tabii Instagramdan bi kıza istek atmış konuşmuş üstüne demiş 3 kişi hayatımdan geçti biri geçmişi pis birilerinden duydum diye benden bahsediyo burada sanki verdim her neyse diğeriyke de anlaşamadım dedi bunları bilmiyorum affettikten sonra kız bana bunları atıyo çünkü barıştığımızda kızla konuşmayı kesmiş ona sordum ne bunlar sen işletiyosun sandım filan dedi her neyse ona rağmen barıştım yanlış mı yapıyorum şu da var her buluşmada öpmek istiyo yorumlar mısınız şimdi de ev alınacak Tabii dedi ya sözlenince alınmazsa filan bana öyle sıfır lüks olmasın diyo
Düşünüyosan ilerleme bence. Daha derin bahsetmek isterdim ama...
Ayrılmak istemenin sebebi ne peki?
Tayin yerlerimiz sıkıntı ilerisi ixin. Bide toplum önünde bazen sacma sapan konuşma hali var
Hmm mantıklı sebeplermiş
Evlilik öncesi bunalım bu, herkese olur
Ne zaman geçecek. Düğün hazırlıkları bile içimden gelmiyor
Bende düğün salonuna kadar devam etti😁 inşallah sende o kadar uzun sürmez
Cok kotu ya. Bi türlü adapte olamiyorum
Bu soruları devamlı görüyorum sitede. Hemen herkes yaşıyor bunları maalesef. Millet ayrıl ayrıl diyor da çoğu bekar. Ortada sağlam bir sebep yoksa çoğunun nedeni evlilik öncesi bunalım
Yoksa kimse mükemmel değil herkesin ufak da olsa eksileri var
Neden ayrılık düşünüyorsun? Ne oldu sorun nedir
Neden ayrılmak istiyorsun?
Baştan kopar, karşındakini önemsiyorsan
Yemin ederim bu ben aynısını yaşıyorum
Evlilik yolunda misin
Evet Nişan olacak 4 ay sonra ama ben berbat durumdayım
Niye boyle oluyor ki. Ben nişanlıyım. Cok. yol aldık ama Şu an fenalardayım
Ayrıl devam etme. En iyisi bu
Zor durum
Yani içinden gelmiyor belliki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?