Nişanlanacağız ama olmuyor?

Birbirimizi tanıyarak oldu her şey kendisi beni çok seviyordu çok koştu peşimden. Neyse aileler tanıştı nişan günü belirlendi falan. Geçenler de de kardeşinin düğünü vardı ben o kadar hazırlanmışım elbise almışım falan bana demedi çok güzel olmuşsun nasıl olmuşum dedim güzel olmuşsun dedi bu arada kendisi habeş maymunu gibi kimse beni onun yanına yakıştırmıyor düğünde salona önden giriyordu ben de kızdım elimi tutup girsene dedim neyse tuttu oynucaz düğünde benim parmaklarım uyuşuyor dedi bozuldum oturdum kendisi halay falan çekti parmakları uyuşmuyor nedense oturdum tek kaldım kendisi halaydan gelmedi trip yapınca da benim kardeşimin düğünü tabiki oynucam dedi neyse ben bi lavaboya gidim oynarız yine dedi bekliyorum gelecek baktım sigara içip arkadaşlarıyla konuşuyor gelmedi yani. Benim surat oldu beş karış herkeste anladı. Nişan için hiçbirşeyi kafaya takmıyor davetiyeleri bile sormuyor zar Zor bi kendisine evlilik teklifi yaptırdım oda kırk kere zorla yani ciddiyim hafta sonu bişeu mi yapılacak kendisi planlamaz sorar bana fikir vermez ona bisiklet sürmeye falan gidelim dedim hep kaldı. Ben bişeyler yapmaua hevesliyken kendisi hep hevessiz gözlerinden anlarsınız yani bisiklet sürmeye gidelim dedim ya yerine bak nerde varmış diyo sen bak ona da ya. En son kavga çıktı hevessizsin dedim benim yapım bu durgunum dedi insan sevdiğiyle bişeler yapmak için hevesli olur otomatik yani. Kaç yaşında olursan ol. Senle yaptıklarımı kimseyle yapmadım dedi senle ben piknik ve cafe dışında bişeu yapmadık lüks mü bunlar dedim şehir şehir gezdik sanki dedim niye sana bişey yetmiyor dedi cinlendim ya sonra borçlar yüzünden durgunum dedi seni görünce kaygım artıyor dedi yalan işte inanmıyorum napim bilemedim?

Nişanlanacağız ama olmuyor?