Dominant kadın mı, uysal kedi gibi mırıl mırıl kadınlar mı istediği erkeği elde eder?

9 Mart 2025
Dominant kadın mı, uysal kedi gibi mırıl mırıl kadınlar mı istediği erkeği elde eder?

9 Mart 2025
Bence mesele dominant ya da uysal olmak değil. İnsan olduğu gibi davrandığında daha çekici geliyor. Bazı erkekler güçlü duruşu sever, bazıları daha sakin bir yapıyı. Ama en çok etkileyen şey doğallık oluyor. İnsan rol yapmadığında zaten karşısındaki de bunu hissediyor.
Dominant kadın benden bol bol fırça yer, sonra da zırlayarak oturur.
Kadının yerini bilmesi önemli.
Güç erkeğe özgü bir kavramdır, dominant denen kadın bana gücün kırıntısıyla (mental güç dahil) bile etki edemez.
Günümüzdeki popüler kültür ile kadınları oldukları varyasyondan daha farklı bir forma soktular.
Dişil enerji zayıflık gibi gösterildi.
Benim gibi erkekler de dişil enerjiye tav olur ve sert ve baskın erkeği dişil enerjili cilveli kadın yumuşatır, yumuşarım da...
Ör: hanım bir hata yapıyor, tam kızdım kızacağım, içindeki minik kız çocuğunu gösterince bende kızgınlık kalıyor ne de sert bir yüz. Hatta bazen gülmekten kırılıyorum.
Kadınlar kadın formunda kalsın, dominant kadın diye bir kadın tanımadım ama olsaydı sokakta saldırgan hayvanlar olduğunda buyur önden derdim. Hoş, o anda benim arkama saklanmadıysa eğer.
Hiçbiri her istediğini elde edemezken bazıları, bazılarını daha kolay elde ederler.
Mesela bana dominant kadın itici gelir. Duygusal bir beraberlik için hiç şansı olmaz.
Nerde dominant nerde uysal olacağının dengesini ayarlayabilen kadınlar.. kendini bilen ve karşıdakini çözmüş kadınlar.
Kesinlikle
:)🌺
🪁🙏🏻
Bence mesele dominant ya da uysal olmak değil, enerjiyi nasıl taşıdığın 💃✨ Bir kadın kendine güveniyorsa, ne istediğini biliyorsa ister dominant olsun ister yumuşacık bir kedi gibi, o çekimi yaratır. Erkekler netlikten etkilenir ama aynı zamanda huzur da ister. Yani biraz tutku, biraz şefkat en güzel karışım 🔥💗 Sen genelde ilişkide hangi rolde daha rahatsın? Dominant mı, dengeli mi?
Cevap
57Cevap
Dominant kadın istemem. Uyusal kadın daha güzel olur, itaatkar olması. Kadının neden sertlik, baskınlıklı olsun?
Erkeğine göre değişir çoğunluk için konuşursak ikisi de değil cilveli kadın 😅
Uysal kadın, erkeği elde eder.
Herkese dominant erkeğine kedi gibi uysal kadın.
Ben olgun kadın seviyorum. yerine göre de dominant olabilir.
Net olan kadın her zaman bir adım öndedir, dominant kadın ne istediğini bilir, vakit kaybetmez ve özgüveniyle erkeği büyüler, erkeklerin çoğu aslında hayatındaki belirsizliği çözecek, güçlü ve karakterli bir duruşa sahip kadına hayran kalır, uysallık bir noktadan sonra monotonluk getirir.
Valla bu işin tek bir formülü yok ama mesele ne istediğini bilmekte bitiyor. Dominant kadın netliğiyle etkiler uysal kadın ise huzuruyla kendine çeker. Ama günün sonunda erkeği elde eden değil kendi değerini bilen ve nerede nasıl davranacağını çözen kadın kazanır. Önemli olan bir kalıba girmek değil karakterini masaya koymak. Kedi gibi mırıldanırken bile pençelerini nerede çıkaracağını bilen kadın her zaman bir adım öndedir.
Cinsellikte itaatkar kadın
Benimleyken dominant kadın
Toplum içinde dominant olmayan kadın
Yani hem erkek hem de kadın için geçerli
Her yerde aynı olunmamalıdır
Örneğin
Bir erkek eşine bakarken
Gözünün içini güldürmelidir eşinin
Ancak yatakta da
Tabiri caizse aşırı derecede sert ve acımasız olmalıdır
Tek bir doğru yok; erkeklerin tercihleri farklıdır, önemli olan doğal ve samimi olmaktır. Dominant kadın kendine güveniyle bazı erkekleri etkilerken uyusal kadın sakin ve uyumlu tavrıyla bunu yapar.
Bence her erkeğin tercihi farklı. Kimi uysal kadına, kimi de dominant kadına ilgi duyar. Aslında erkeğin istediği şey, kendine güveni olan, inisiyatifi elinde tutabilen, aynı zamanda ona saygı gösteren bir kadınla beraber olmaktır.
Dominant olmak güzeldir. Öyle güzel bir hava ve özgüven katar ki, o erkeği elde etsen ne etmesen ne. Kendini sevmişsin, değer vermişsin bir kere.
Aklı başında olsun, ne istediğini bilsin ve kararlı oldun. Yerinde kedi gibi uysal (mırıl mırıl) ama yerinde de aslan gibi dominant olsun (hırrr).
Malûm, sitede sahibesinin köpeği olmak isteyenler epey var. Bana göre uysal bir kadın daha öndedir; ama tabi ki onu hak eden bir erkeğe denk gelmesi temennimdir, kadınlar mutlu olmayı hak ediyor.
Dominant kadın ilişki ilerledikçe avantaj sağlar sadece ama ilişki yi mırıldayan hatunlar baslatır
Atasözü geldi aklıma gönül bu kime konarsa onu seçer biri istedi diye peşine düşüyosa o gönle ne denir bende bilemedim 🤣
Güzel bir kadın kafaya koyduysa, elde eder. Uysallık kaçırır, dominantlık ta bir yere kadar olmalı.
Dominant kadın istediğini uysal ise onu isteyeni
Dominant ile yaşanmaz, onunla uğraşılmaz, ondan kaçılır
Net uysal. Bana her şeyi yaptırabilir. Dominant kadın 🤮
uysal kadına düşkün erkekler dominantsa kendini ezik hisseder
Dominant olayım derken maskülenleşen kadınları sevmiyorum, uysal ve akıllı kadın tercihim.
Bence ikiside aşırıyken insanı boğar ikisinin ortası diyelim konuyu kapatalım
Dominantlik istemiyorum ama uysal da değilim... ikisi arasi bir yerdeyim
Kendim için konuşursam hiçbiri başkaları için konuşursam onlara kadın olsun yeter
Erkeğe göre duruma konuya göre çok değişkenlik gösterebilecek bir konu
Domınant kadın eğlenceli olur dilinden anlarım skdjd
İkisinin de ortası kadın istediği erkeği elde ettirir.
Yerine göre uysal , yerine göre dominant olmalı 👍 teraziyi dengelemesi lazım kendince yani..
Dışarıda dominant ama sadece sevdiği adam uysallaşacak biri olarak ikisi de olabilir diyorum
Normal insan olması yeterli onun dışındaki her tanım anormal demektir
İkisinden de olan kadın yerine göre nasıl davranacağını bilen diyelim
İkisi de ayrı güzel ya ama özel hayatta dominant daha çekicidir.
usal elde eder dominant baska yere sapmasini engeller
nerede dominant olduğuna bağlı ama yarı dominant iyidir
Bizim toplum narsist sevdiği için dominant. Uysal kadın bekleyenler de ben gibi yalnız kalır 🤭
Dominant Kadın
Dominant tabii.
Kedi gibi mırıl mırıl olan
İkiside elde eder bu ülkede
Dominant kadın kazanır.
Evet
Erkeğin aradığı şey önemlidir
Her ikiside elde eder
ikisi de edemez
Köpek çeken kadın.
Karşıdaki erkeğe bağlı bu bence
Yerine göre her ikisini de ustaca gösteren kadın.
O erkeğe bağlı be abla.
Dominant kadın
Bazen dominant bazen itaatkar yerine göre
Kadından dominant olmaz
Kendini bilen kadın😉
Bence bunun dominant ve uysallıkla alakası yok
çoğunlukla uysal olan
Yerine göre ikisi de olabilen kadın
O erkek dominant da ne yapilir
Uysal
Dozunda dominant, dozunda uysal
Her ikiside