Aşkın ölçüsü var mı? Aşk özgür bir sevda kelebeğidir özgürlüğün diyarlarında yeşerir çiçekler açar... Aşk matemetiksel bir denklem değildir... Ölçüleri olan kalıplarla sınırlı geometrik şekilde değildir... Aşkı hiç bir matematiksel ya da geometrik denklem ile çözemezsin... Ya seviyorsun ya sevmiyorsun bu kadar basit... Ya aşka cesaretin var ya yoktur... Yüreğini sevdanın kırlarında özgür koyucaksın... İçsel hesapların olmucak... Yüreğini salıvericeksin... Sevda denizine gözleri kapalı dalıcaksın... İnceldiği yerden kopuversin... Sevda denizine yelken açtıktan sonra bırak sevda rüzgarı seni hangi aşk limanına sürüklemiş hangi sevda limanına demir atmışsın aşkı bulduktan sonra bunun bir önemi var mı? İnsanlar sırf kafasındaki hesaplar yüzünden yaşanması gereken aşkı o güzel ulvi duyguları kaçırıyor... Aşk yüce dağların yüce gönüllerin sevdasıdır... Aşk yüce gönüllerde yeşerir çiçekler açar... Bir ömrünü aşk üstüne kafasında teoremler oluşturan insanların aşkı yaşamadığına tanık olursun... Sırf o içsel hesaplardan ötürü yaşanması gereken o güzel duygular ertelenir kaçırılır... Aşkı buldun budunumu kaşıyorsun... Aşkı bulduysan kalp hücrelerinin titreticek ruhunu titreticek gece uykularını kaçırıcak şekilde yaşamalısın... Aşkın bulunca aşk pınarından kana kana içmelisin... Aşkı yaşamadan şu dünyadan göçüp gidenlere aşkı yaşamadan şu fani dünyadan gelip geçenlere yazıklar olsun... Aşk kaf dağının arkasında bir meçhul oldu... Aşkı sorsan ne olduğunu bilen var mı bu devirde... Sahte aşkı yaşayanlar aşkı yaşadığını sanıyor... Mecnun sevdası için neden çöllere düşmüyor... Ferhat sevdası için neden dağları delmiyor... Aşk mı insanlara küs yoksa insanlar mı aşka küs... Aşk nerede...
Bir seçim yapamam, çünkü benim de başarısız olduğum, desteğe ihtiyaç duyduğum alanlar oluyor. O yüzden ikisinin ortası olsun.. denge her konuda çok önemlidir. Özellikle ilişkiler gibi ikili diyalog gerektiren alanlarda. Yeri geldiğinde müdahale edip karar versin, yeri geldiğinde tamam desin. Ama bunlar yıllar içinde iki insan birbirini tanıdıkça oturacak şeyler. Siz karşınızdakinin neyi iyi bildiğini, nerede tökezlediğini öğrenirseniz, ona göre hareket edebilirsiniz.
En büyük hata belki de erkek-kadın ayrımı yapmak. Binlerce değişik insan tipi var. Her birinin yarası farklı. Yaralara değen insan gerek. Evet, genelde hepimiz aynıyız, lakin özelde ayrı ayrıyız. Özele küçük bir dokunuş yapılmalı. Aşk öyle başlar.
Genellikle dersek, evet erkekler seksi kadın sever, maddi olarak kendini ezmesin, yetkisi-gücü ondan üstün olmasın ister.
Ama ben dominantım dersen binlerce değişik erkek bulunur. Ardından diğer beklentiler devreye girer ama, esas gerekli olan o büyük yaraya dokunabilecek hatun.
Sürekliligine gore degisir ben de zaman zaman naz hoştur ama zor olmak adına yapılan suni davranışları benimsemedigim gibi pek de sıcak karsılamam. Dominant kadın sadece bana cekici gelir, tutkularımı ateslemekten başka bir hal olamaz. O neden ile sadece bana ne istedigini bilen bir kadın yakışır... Nerede nasıl davranacagini bilen, tutkulu, yüregi sağlam, cümleleri hoş bir kadın. Bu da sipariş gibi oldu tabir- i caizse ama yorumum bu yönde✔
Uyumlu biri olsa olmuyor mu? 😅 Birinin bir şeyleri sürekli ettiği durumlarda baş kaldırı artıyor bende, sürekli tripte yoruyor 😅 ortak düşünce ve zevklerin olduğu bir partner lütfen
Bana göre ikiside olmalı bir kadında bazı noktalarda o kadar dominant olmalı ki beni etkileyebilmesi gerekir ama naz yaptığı zamanda olmalı zaten kadınlar iki özelliğe de sahipler yeterki doğru hislerle hislerini dışarıya çıkaran birine sahip olsunlar
Hanımcıyım sevgili olsam ya da evlensem sevgilimin ya da karımın bir dediğimi iki etmem. O Ne yaparsa ondan izin alırım. hatta kılık kıyafetini bile giyinirken onun belirlediği gibi giyinirim evde boş zamanlarda ev işleri yapabilirim. O ne derse olur karıcım diyen bir erkeğim. karım ne derse o olur
Ortaya karışık olursa tadından yenmez. Asla ben erkeğim , herşeyi ben bilirim, her şeye ben karar veririm gibi bir düşüncem , isteğim olmadı, naz yapan kadın biraz da ilişkinin eğlenceli olması için iyi olur (aşırıya kaçmadığı sürece)
Erkekler adına genelleme yapamam da kendi adıma cevabım şu olur: naz yapan kadın da.. İkisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam dominant kadını seçerim.. Ancak sonuçta söz konusu olan insan ve ürün alır gibi özellik seçmek mümkün olamıyor tabii.. Bana göre kadın ne istediğini bilecek ve yerine göre dominant da olacak nazlı da.. Tabii karşılıklı bir etkileşim söz konusu sonuçta..
Erkekler genel olarak böyle şeylerle ilgilenmez. 1. Sırada ya cinsellik ya da sosyal yakınlığa bağlı ilgi vardır. Gerisi o anki psikolojik ve hormonal durum ile ilgili bir şekilde ilerliyor. Yoksa dominantmış yok çok naz yapıyormuş ilgilenmez.
daha önce dominant bir kız ile çıkmıştım. Diyebilirim ki eşsiz kızlar bunlar. Karşıma yine dominant bir kız çıksa onunla gönül rahatlıyla sohbet dahi ederdim
beş parmağın beşi bir olmadığı gibi bunda da insanlar fikir ayrılıklarına düşecektir :) bunu merak ediyorum ben ilişkime yön verme gibi bir niyetim yok. Görüşünüz için teşekkür ederim :)
Dominant ister elbette, yönlendirilmek hatta ve hatta itaat etmek yeri geldiğinde de emir almak, işin ileri boyutları da var ama anlatıpta banlanmayalım 😊😊
İkisini de istemez ağırbaşlı söz dinleyen birini ister
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beni devamlı ezen aşağılayan zekamla alay eden azarlayıp sık sık boynumdan öpen seks sırasında bileklerime arkadan kelepçe takacak beni yönetecek bir kadından hoşlanırım.
Yerine göre ikisi de. Yönetmeyi sevenler dominant istemezler. Ben ise dominant olup olmamasından ziyade duruma göre daha doğrusu her durumda içinden nasıl geliyorsa öyle davranmasını isterim 😃
En İyi Cevaplar