Bu durum aslında sandığın kadar büyük bir olay değil. İnsanlık hali sonuçta. Dışarıda güzel birini görünce gözün kayması o anlık bir refleks gibi bir şey. Eğer sana olan ilgisi ve sevgisi tam gaz devam ediyorsa kafaya takıp huzurunu bozma derim. Herkes bazen birine anlık bakabilir ama önemli olan kalbinin kimde olduğudur. Senin bu konuda için rahat değilse ona tatlı dille hissettiklerini anlatabilirsin. Aramızda kalsın kıskanmak bazen ilişkiye heyecan katar ama dozunu kaçırmamak lazım sjsjs
35 Yorumla
Soran3 ayAynen öyle aslında ben de ilk başta öyle düşünüyordum, yine de sorup insanların fikrini almak istedim. Ama maalesef yorumlarda biraz kafamı karıştırdılar ama ben yine de ona güveniyorum ve kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum
Soran3 ayEvet doğru söylüyorsun, çok teşekkür ederim.
- 3 ay
Doğru diyorsun ama bence kadınlar iki yüzlü. Şu konuyu bir kız açsaydı erkek arkadaşık güzel kızlara bakıyor diye. Kızlar full saldırmıştı. Yok gözü dışarıda, yok erkek milleti bilmem ne falan diye
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBen güzel insanlara partnerimle birlikte bakıyorum. Sadakatsizlik olmadığı sürece bunda bir sakınca da görmüyorum.
Ve sen de güzel kadınlara bakıyor musun? Hayırsa bunu ona söyle "biliyorsun değil mi ben başka kadınlara bakmıyorum" de. Evetse yakalayınca "saklamana gerek yok ben de bakıyorum" de, bak tepkisine.36 Yorumla
Soran3 ayEvet aslında ben de bakıyorum ve bence herkes bakıyor ama bakmak diyince yanlış algıladıkları için ben bakmam diyorlar ama göz bu illa ki bakmak ister güzel şeylere
- 3 ay
Katılıyorum. O yüzden her partnerime baştan ben bakıyorum, sen de bakabilirsin diyorum. Kişinin kendine veya karşısındakine karşı bir güven sorunu olmadığı müddetçe aksinin yapılması mantıklı gelmiyor. Kendine ve partnerine güvenen, güzel şeylere gönül rahatlığıyla bakar ve baktırır nihayetinde.
Soran3 ayEvet yani bakmak mutlaka kötü anlama gelmiyor evet sonunda beni anlayan biri çıktı
- 3 ay
Aynı şekilde beni de. Güvensizliklerine tutunmuş gidiyor insanlar. Kendine ve partnerine güvenen böyle şeylere niye takılsın?
Soran3 ayEvet aynen öyle teşekkür ederim güzel yorumunuz için
- 3 ay
Rica ederim. ✨
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Normal değil ister erkek olsun bayan olsun
Yanındaki insana saygısızlık
Ben olsam sorgulardım
Bir de bakmaktan bakmaya fark var
Önüne çıkar bu engel olunmaz bir şey
Ama kalkıp yanında biri varken dikkatlice bakarsan bide gizli diyorsunuz bence çok yanlış33 Yorumla
Soran3 ayUzun uzun bakmıyor ufaktan bir iki saniyelik süzüyor sadece ama soğuk bakıyor yani sanki dikkati başka yerdeymiş gibi
Soran3 ayBakıyor işte niyeti kötü değilse farkeder mi?
Kendimden bilirim, seven sevdiğinden başkasına bakmaz. Bu durumdan rahatsız olduğunu ona belirt ve hâlâ tekrar bakmaya devam ederse masada kalkıp git, muhabbeti de kes. Omurgan varsa bunları yaparsın aksi durumda sürekli senin zayıf, aciz erkek olduğunu düşünecek.
15 Yorumla
Soran3 ayŞimdilik sadece gözlemliyorum, müdahele etmiyorum. Eğer gerçekten ortada yanlış bir durum varsa ve müdahele edersem daha dikkatli davranır. Şimdilik sessizce izliyorum, eğer bir sorun varsa elbet bir hata yapacaktır ve o zaman yakayı ele verecektir.
Soran3 ayÇok sessiz sakin utangaç ve sosyal anksiyetesi olan biri bu arada. Yani sosyalliği falan yok bir de kendisi bana karşı çok kıskanç. İlgisi var mı bilmiyorum ama belirtmek istedim bunları da
Soran3 ayTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi seni anlıyorum, insan sevince gözü sadece bende olsun istiyor doğal olarak 💙 Ama şunu bil, birinin başkasını kısa bir an süzmesi illa duygusal bir anlam taşımaz. Biz insanlar estetik algılıyız, göz bazen refleks gibi kayar. Önemli olan kalbin ve niyetin nerede olduğu 💫 Eğer davranışı seni huzursuz ediyorsa bunu sakin bir dille onunla paylaşman en sağlıklısı. Sence bunu konuşsan nasıl tepki verir?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gayet normal. Güzele bakılır ama niyetinde bir kusur varsa orada sadakat yoktur. Böyle olduğu zaman yanlış olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayEfendi, utangaç güvenilir kız sen yanında olmadığın zamanlarda sadece gözü kayar bakar hatta sevgilisi var diye bakmak içten içe hoşuna da gitmez. Senin yanında ise hiç bakmaz daha dikkatli olması gerekir sen bile fark etmişsin bunu ve rahatsız olmuşsun ki soru soruyosun demekki birden fazla olmuş. Böyle devam ederse ona çok güveniyorsan sakin bir şekilde güzellikle konuş sen benim yanımda yakışıklı birini görsen bakar mısın ya da ben güzel bir kız görsem baksam senin hoşuna gider mi de. Farkettiğini ilk aşamada söyleme baktın ki bakmam derse sonra gözleme yine devam et aynı şeyi yakalarsan o an söyle utanıp baktığına pişman olursa bir daha da yapmazsa sen kendin karar ver güveniyorsan sorun yok.
11 Yorumla
Soran3 ayŞimdilik sadece gözlemliyorum, çünkü yanılmış olma ihtimalim de var, belki gerçekten de o yöne bakarken dikkati başka yerde oluyordur, bakıyorsa bile niyeti kötü değildir, öylesine bakıyordur. Şimdilik müdahele etmeden gözlemleyeceğim, zaten kötü bir düşüncesi varsa biryerde hata yapacaktır mutlaka.
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
3 ayYorumları okudum. Bence abartılacak bir şey yok gibi. İkiniz de fazla kıskançsınız gibi geldi. Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Her şeyin fazlası zarar. Kız sana itaat ediyorsa, kısa süreli bakıyorsa vs bir şey olmaz. Allah göz vermiş bakar yani. Ama uzun süreli ve flörtöz bakıyorsa işte o zaman haklısın derdim. Ama öyle bir durum da yok.
05 Yorumla
Soran3 ayYok kısa süreli ve karşı tarafa da belli ettirmeden bakıyor, karşılıklı bakışma falan değil yani.
- 3 ay
Bence abartma aga. Soruyu da sil hatta. Kuşku olmasın içinde. Ben anormal bir durum sezmedim ama kıskançlığın fazla olduğunu sezdim. Özgüvensizlik vibe ı alıyorum ikinizden de. Birbirinizi çok sıkmayın derim
Soran3 ayAslında ben güveniyorum ama yine de insan bi rahatsız oluyor o yüzden sordum soruyu ve maalesef yorumlar kafamı karıştırdı
- 3 ay
Seni tetikleyen bir şeyler var. Özgüvensizlik ve aşırı kıskançlık. Bunun altında yatan şeyleri araştırman ve çözmen lazım bence. Hatta onun da çözmesi lazım
Soran3 ayKıskançlık olabilir
3 ayAbi o kız gözü dışarıda geçmişi kabarıktır seni evlenme anahtarı olarak görüyor o süre zarfında hoşuna gidenlere bakıp ilgi çekiyor ben bunu anladım öyle bir şey var ise ayrıl senin sözünü lafını dinliyor mu kıyafetleri açık vs giyiniyor mu onlara dikkat etmekte önemli
03 Yorumla
Soran3 ayYok abi açık falan giyinmez, sözümden çıkmaz, dışarıda da benle buluşmak haricinde pek çıkmaz. Daha önce de hiçbir ilişkisi olmadı ve çok sakin utangaç biri zaten. Ama yakışıklı bir erkek görünce gözleri kayıyor birazcık. Karşılıklı bakışmıyor, sadece hafif çaktırmadan bakmaya çalışıyor birkaç saniyelik.
- 3 ay
Anladım benim harici başka erkeğe baksa ben kıyameti koparırım kıskanç biriyimdir de anlattığın gibi ise sıkıntı yok sadece bakar
Soran3 ayTamam teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 aySal gitsin, ilk fırsatta aldatır seni ki aldatmadığı da net bir durum değil yani bunu yapan kendisine yazan varsa beğendiği ile muhabbetini sürdürüyor bile olabilir. Bu tarz birisine güven olmaz ama kendini kandırıp bu kişiye inanmaya devam etmek istiyorsan senin bileceğin iş.
02 Yorumla
Soran3 ayBana çok sadık olduğunu biliyorum asla aldatmaz, ama gözü kayıyor bazen ben de başka kızlara bakıyorum bu bence herkeste böyle.
- 3 ay
Sen söylediğim gibi bahaneni bulmuşsun her neyse sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)3 ayKnka erkeklerde güzel kız gördügü zaman bakıyor yetmiyor afedersin kizlarin dibine düşüyorsunuz. Erkekler yapınca sorun olmuyor kızlar başka erkeklere bakınca neden laf atıyorsunuz anlamadım, istedigine bakar , valla gayette bakar kendine çeki düzen vermezsen hatta gidr ytr bile valla dhdhfhfbf
01 Yorumla
Soran3 ayBen bir şey demiyorum aksine ben de normal olduğunu herkesin baktığını söylüyorum, sadece emin olmak için sordum, ama yorumdakiler kafamı karıştırıyor
Gizli Üye(30-35)3 ayKızlara kayıyor mu gözü ona da bak. Bende de bazen bzı kişiler olur spesfik bir yanı dikkat çeker mesela boyu 1.90 dır bu nasıl uzun böyle diye bakarım istemeden. Ama kızlarada bakarım öyle durumda mesela kıyafeti saçı güzeldir veya berbattır. Onun harici yiyerek bakıyorsa zaten düşündürmesi normal. Sen yokken nasıl onu tespit edebilirsen bilgi edinirsin veya kız çevresiyle nasıl sen yokken
01 Yorumla
Soran3 ayEvet güzel kızlara da bakıyor yani bence herkes bakar yorumdakiler abartmış biraz insan illa ki güzel bulduğu şeylere bakmak ister yani
Gizli Üye(18-24)3 ayKnka kusura bakma ama sevgilin gibi kızlar bir ilgi görse başkasından ona sulanacak tiptirler benim sevgilim bir süreliğine başka şehirde ona rağmen başka bir erkek önümden geçecek olsa ona baktığımı sanmasın diye yere bakışlarımı çeviriyorum hiç bir erkekle göz göze bile gelmiyorum ayrıca bakmıyorum bile bir kız var bir de kız anlatabildim mi
011 Yorumla
Soran3 ayEvet herkes farklıdır ama benimki de bana çok sadıktır bakıyorsa bile kötü niyeti yoktur eminim. Güzel kızlara baktığı gibi bakıyor erkeklere de iç geçirmeden yani öylesine.
Cevap sahibi3 ayMadem sana sadıksa körü niyetli değilse neden soru sorma gereği duydun ayrıca gerçekten utangaç olsa o erkeklere de bakmazdı
Soran3 ayGözlerinin içine bakmıyor çaktırmadan bakıyor ayrıca soğuk bakıyor zaten. Soru sorma sebebim emin olmak ve başkalarının fikirlerini almak için.
Cevap sahibi3 ayAma kimsenin dediğine inanmıyorsun kendi beyninin kandırmacasına inanıyorsun gerçekten sadakatli olsa onlara bakmazdı
Soran3 ayBence yine de ben değil siz yanılıyorsunuz çünki onu tanıyan benim ve yanılmadığıma inanıyorum
Cevap sahibi3 ayO zaman sormayacaksın soruyu öyle bir soruyorsun ki okuyan yollu sanır kızın karakterinden vs hiç bahsetmemişsin bile
Soran3 ayKarakter olarak sakin sessiz birisi duygularını pek belli etmeyen utangaç asosyal benden önce hiç ilişkisi olmamış özgüveni zayıf bir kız
Cevap sahibi3 ayBişey sorcam bende utangacım görüntülğ konuşurken bile utanıyorum o da beni özgüvensiz gibi mi görüyordur
Soran3 ayYok sadece utangaçlık değil benimki her konuda özgüvensiz
- 3 ay
Madem sevgilinden eminsin niye onun hakkında soru sorup millete laf yaptırıyorsun?
Soran3 ayTam emin olmak için
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Sevgi başkasını süzmek değilde ondan başkasını gözü görmemektir. Birini sevgilin veya eşinin yanında süzmek kalp kırıcı ve aşağılayıcı davranıştır.
15 Yorumla
Soran3 ayBakıyorsa sadık değil midir yani?
Soran3 ayNe yapmamı önerirsiniz peki bu durumda?
Soran3 ayTamam teşekkürler
Bakmaktan ileri gitmediği sürece sıkıntı etme. Elbette bazı fiziksel özellikler bireyden bireye farklılık gösterir ve karşı cinsin ilgisini çeker. Tıpkı bizim de bakıp gözümüzü çektiğimiz gibi. Ama hoşlantı olması konuyu değiştirir.
00 Yorumla
3 ayKarşımdaki kişi sevgisini hissettirmiyorsa bende sonraki olası partnerlere bakarım... Yanlış görmüyorum çünkü demekki kadına kendini her an çökecek binada gibi hissettiriyor. Birine tutunmazsa ortada kalacak.
00 Yorumla
3 ayBana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam, saygısızlıktır.
25 Yorumla
Soran3 ayHiç mi gözün kaymaz birkaç saniyelik
- 3 ay
Hayır, yapmam.
Soran3 ayBence herkes yapar ya
- 3 ay
Ahlaksızlıklarını normalleştirmek için “herkes yapar ya” demeyi bırakın bence.
Soran3 ayAhlaksızlıkla ne ilgisi var
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Valla hakkaten zor bir durum ama bir yandan da engelleyebilecegin de birsey değil göze yasak yok sonuçta ben de rahatsız olurdum şahsen ama çok durma derim üstünde
00 Yorumla
3 ayBakıyor mu bakışıyor mu o önemli İnsan birine anlık olarak farkında olmadan bakabilir sonuçta toplumda yaşıyoruz Ama bakışmak ayrı bir olay
01 Yorumla
Soran3 ayBakışmak değil sadece bakıyor anlık göz takılması gibi
3 aySiz bakarken iyi 😂😂😂 bakmaz aslında kızlar hatta siz yokken de bakmazlar çünkü bir erkeğe bakmak demek eğer o da seni beğendiyse salça oluyor rahatsız etmeye kadar gidiyor o da sana rahatsız edici derecede bakmaya başlıyor falan hiç gerek yok
00 Yorumla
3 ayReis onu bunu bilmem de
Benim hayatımdaki kadının gözü cm kaysa
Direkt ayrılır yoluma devam ederim
Aşırı kıskanç birisi olarak asla tahammül etmediğim en net kırmızı çizgim00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBIraz yorumları da okudum da cevaplarını faln utangaç olduğunu söylemişsin ya belki insanların size ikinize baktığını düşünüp etrafa bakiyodur belki sen sadece erkeklere bakıyo olarak gördün bu da bı ihtimal
03 Yorumla
Soran3 ayEvet bu da bir ihtimal aslında ama bence ufaktan bakıyor ara sıra ama yine de kötü niyeti olduğunu zannetmiyorum
Cevap sahibi3 ayÖyle düşünme hemen eğer öyle bir durumu varsada zaten ortaya çıkar beklemeye ve gozlemlemeye devam et mutlullar🙃
Soran3 ayTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Birgün otur sor ama tartışmadan tatlı dille hatta epirili yaklaşarak bende olmayıp diğerlerinde gördğü ne diye düşünmene engel olur bu hamle baktın ki tavrı değişiyo sen bu sefer kendini sorgula...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır tabii ki bakmamalı. Senin yanında bakıyorsa sen olmadığında napıyor düşün istersen
15 Yorumla
Soran3 ayBence sadece bakıyor çünkü beni çok seviyor ve sadık
Soran3 ayBirkaç saniyelik bakmakla ne aklı kalacak ya
Soran3 ayPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 ayYok artık. Erkek arkadaşım yanimdayken asla bakmam. Yanımda olmasa da öyle erkeklere uzun uzun bakmam açıkçası
05 Yorumla- 3 ay
@RajaAmbat hayır yani farketmeyebilirim bile..
- 3 ay
@RajaAmbat evet olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Buradan arkadaşının sana aşık olmadığı hissini alıyorum. Aşık olanın gözü anlık ta olsa bir şey görmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sen de bakıyormuşsun, onun bakmasını niye problem ediyosun o zaman? Maşallah birbirinize ne kadar sadıksınız, gözünüz hep dışarıda
00 YorumlaSen nasıl çok güzel bir kız gördüğünde çaktırmadan bakıyorsan o da insan her baktığında beğendiğin insanla aldatmadığına göre sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Özellikle sevgilisi varken başkasına bakmak bir bakıma gözü dışarıda olmak yani ayran gönüllü olmak demektir
00 Yorumla
3 ayAz kendine çeki düzen verki kızın gözü baska erkeklere kaymasın
02 Yorumla- 3 ay
nerden biliyosun çeki düzen vericeklik belki bişeyi yok
Soran3 ayBenden fazlasıyla memnun her halimden
Bundan haz aldığını hissediyormusun bakışmaktan libidosunu arttırıuor mu kendini izletirken başkasına
00 Yorumla
3 ayOlmaması gereken bir şey. Sadakatsizlik böyle başlıyor işte. Açıkçası kabul edemem böyle bir durumu ve ayrılırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Eee bende bakıyorum
Evliyim yani nolmus.. baktık diye altına mi yattik 😀
015 Yorumla
Soran3 ayEvet ama kötü niyetin olmuyor sonuçta dimi sadece göz kayıyor
3 ayYakında terk eder seni emin olabilirsin. Yetinmeyi bilen biri değil demek ki
01 Yorumla
Soran3 ayNe alakası var ya sadece bakıyor başka bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayBence normal bir bakıştır art niyet arayıp içinekötü düşünceleri sokma lütfen 🙏🏻
10 Yorumla Sanırım herkes zıddıyla imtihan oluyor banada hep tam tersi denk geldi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. sg git g. vat fantezilerini başka yerde yaşa.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayŞahsen ben sevgilimi çok seviyorsam yanımdan brad bitt gibi adam geçse bakmam senin kızın gözü dışarda
113 Yorumla
Soran3 ayGözü dışarıda değil kayıyor sadece
Cevap sahibi3 aySoruda süzüyor demişsin şimdi kayıyor diyorsun karar ver
Cevap sahibi3 ayO göz kayması değil bildiğin bakıyor hoşuna gidiyor
Soran3 ayGöz yani sonuçta herkes bakar bence. Bakmıyorum diyenler yalan söylüyordur.
Cevap sahibi3 ayBen bakmıyorum?
Soran3 ayTabi
Cevap sahibi3 aySeni inandırmak zorunda değilim? Benim gibi bakmayanlar var sen herkes bakıyor diyerek sevgilini aklamaya çalışıyorsun yarın birgün aldatalımca soru sorarsın
Soran3 ayAldatılacağımdan bu kadar eminsin yani
Cevap sahibi3 ayYanında sevgilisi olduğu halde gözü başkasını görüyorsa güvenme diyorum. Bunu sürekli yapıyor diyorsun.
Cevap sahibi3 aySeni tanımam etmem kimsin bilmem objektif yorum yapıyorum tanıdığım biri olsan ayırmaya çalıştığımı düşünebilirsin ama tanımadığım insanları ayırmak gibi bir amacım yok bana bir şey katmaz bu.
Soran3 ayAnladım, uyardığın için teşekkür ederim.
Cevap sahibi3 ayRica ederim sana ayrıl demiyorum kardeşim ama dikkatli ol sonunda sen üzülme. Bu ihtimali düşün
Soran3 ayYine de güveniyorum ona ama yorumlar biraz canımı sıktı, o yüzden daha dikkatli olacağım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen bence önce bir aynaya bak reis senin tipte bir sorun var bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
3 aySaçma senin başka kızlara kaymiyorsa onunda kalmamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 3 aySeven insan için dünyanın en güzeli/en yakışıklısı odur. Gözü başkasına kayamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Erkekler de kadınları süzer. Buradaki olay ne niyetle baktığı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayHer kızın gözü başka erkeğe kaymaz. Senin sevgilinin bakması normal değil. Anladığım kadarıyla hep yapıyor bunu.
01 Yorumla
Soran3 ayEvet ama tanımadığı insanlara birkaç saniyelik göz takılmasının ne zararı olabilir ki
3 ayBakmak var, bakmak var. Nasıl baktığına göre değişir.
00 Yorumla
3 aybenim kaymaz sevgilim varken hiçbir erkek yakısıklı gelmiyo şahsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkekler de aynisini yapiyor yaa. Hem biz neden ariza çıkarmıyoruz diye dusunmeye basladim
00 Yorumla
3 ayYorum yazanların altına baktımda verdiğin cevaplardan yola çıkarak söylüyorum madem bu kadar gerçekler zoruna gidiyor neden aklına takılıp bu soruyu sorma gereğinde bulundun ki sende farkındasın zaten herşeyin aklına takılmış ki sormuşsun
01 Yorumla
Soran3 ayYa yakışıklı bir erkek gördüğünüzde çaktırmadan hepiniz gözucu bakmıyor musunuz? Şahsen ben de güzel kız gördüğümde bakarım ama sevgilime de sadığım yani. Güzel bir araba gördüğünde bakmak gibi bir şey bu
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Sen başka güzel kızlara bakıyor musun. Sende bakıyorsan sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayFlörtümde öyle dedi bana dedi bu adamamı bakıyorsun şok oldum bakmıyordum hasta ruhlu
03 Yorumla
Soran3 ayAcaba ben de yanılıyor muyum 🤔
Cevap sahibi3 ayBen bakmıyordum kızlar o denli bekmaz diye düşünüyorum
Soran3 ayUmarım ben de yanılıyorumdur
Gizli Üye(25-29)3 ayErkeklerdr bakiyo ki gnfnfngnngn bence bu herkes icin gecerli
06 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBir kere bakiyorsa sorun yok bence ben kiz erkek fark etmeksizin bakiyorum yani ama kötü niyetimle degil ama tekrar bakmak ayni kisiye aldatmaya girer
Soran3 ayAynı kişiye değil dışarıda gördüğü yakışıklı olanlara ufaktan bakıyor sadece bikaç saniyelik o da soğuk bişekilde ve karşı tarafa da hissettirmeden
Cevap sahibi3 ayEe sen bakmiyon mu kiza da bir kere bakip gozu gelmistir kaymistir onemlinolan tekrar donuo donup bakmamasi
Soran3 ayEvet aynen sonunda hak veren biri çıktı ben de katılıyorum sana
Cevap sahibi3 ayYani ben kendimden pay bictim illa ki gozum kayiyor ama erkeklere degil sadece kadinlari da suzuyorum, bu yaslida olsa bakabiliyorum yani ama kotu niyetle degil en iyi sen bilirsin
Soran3 ayEvet aynen o da güzel kızlara da bakıyor erkeklere de ve kötü niyetli değil bence
Gizli Üye(18-24)3 ayEvet olabilir
Gözü kayar iç geçirir
Sadakatli sonuçta sen ona bak015 Yorumla
Soran3 ayEvet dimi yani?
Cevap sahibi3 ayAynen öyle
Nefsi kuvvetli olabilir
Libidosu yüksek olunca bakabilir yani
İstek hali
Ama kendini tutuyor
Öyle değil mi
Soran3 ayEvet tabi
Cevap sahibi3 ayYeri geliyor sen de bakıyorsundur
Kardeşim yapman gereken tek şey sabretmek
Zamanla işte sahte hesaptan mesaj at tanışalım mı falan filan diye
Yakışıklı bir erkek profili koy
Sevgilim yok ya da tanışalım derse ilişkiyi bitirirsin
Soran3 ayYok ya zaten ona kim yazsa direkt bana atıyor o konuda güven sıkıntısı yok
Cevap sahibi3 ayZamanla nabız yokla
Hiç belli olmaz kral
Soran3 ayZamanla değişir mi ki?
Cevap sahibi3 ayNe güzel
Yinede ara ara nabız yokla sen
Soran3 ayTamamdır teşekkürler
Cevap sahibi3 ayşu an durumlar nasıl kral
Anlatmak istersen dinlerim
Soran3 aySık sık görüşemiyoruz geçen günden buyana daha görüşemedik
Cevap sahibi3 ayDetaylı anlatmak istersen dinlerim
Cevap sahibi3 ayKafan çok karışık senin
Soran3 ayDetay yok durum bu
Cevap sahibi3 ayFikir alışverişi için vs sorabilirsin diye dedim
Kafan rahatsa sorun yoktur o zaman
Ülke öyle bir hale geldi ki bu kız yapmaz bu erkek yapmaz diyemiyoruz bile herkes herşeyi yapabiliyor ama hisler hiçbir zaman yanılmaz
21 Yorumla- 3 ay
Ülke zıvanadan çoktan çıktı artik şaşırmıyorum ben sende alış bence 😎👍
3 ayValla bende çok bakıyorum ama boş bakışlar hepsi neden baktığımı bile bilmiyorum bişi hissetmiyorum oda öyle olabilir
01 Yorumla
Soran3 ayEvet bence o da öyle
Gizli Üye(18-24)3 aySana aşık değil. Aşık olsa gözü senden başka kimseyi görmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBenim yanımda sevgilim olsada olmasa da hiç bakmıyorum başka erkeğe kız ortamında arkadaşlarım bakıyor oha çok yakışıklı falan ama cidden olmuyor yani ne bir merak ne bir başka duygu belki iyi belki kötü bilmiyorum sevgilim benim gibidir umarım
01 Yorumla
Soran3 ayGaliba herkes aynı değil ama bence bakıyorsa bile kötü niyeti yoktur
Gizli Üye(30-35)3 ayValla canım ablan olarak söylüyorum devir çok kötü insanlar hiç belli olmuyor çok dikkat et.. utangaç yapmıyor gibi görünen tipler bazen içerde tam tersi oluyor unutma …iyi gözlemle emin ol evlenmeyi düşünüyorsan tabi ciddi düşünüyorsan yani..
03 Yorumla
Soran3 ayEvet ciddi düşünüyorum
Cevap sahibi3 ayO zaman iyi gözlemle hiçbir şey söyleme kesinlikle ama gözlemle tavırlarını
Soran3 ayEvet şimdilik sadece gözlemliyorum müdahele etmiyorum şimdilik
Gizli Üye(18-24)3 ayBelki gözü kaymıştır ya da denk gelmiştir. Ama bilerek ve isteyerek bakıyorsa sorun var demektir.
00 Yorumla
3 aybakması kötü bir anlam taşımaz kısa süreli bi durum neticede erkekte bakıyor sonuçta bakıyor diye sevgisinden bir şey azalmaz
02 Yorumla
Soran3 ayEvet aynen öyle zaten bence herkes bakar
- 3 ay
bencede
Gizli Üye(36-45)3 ayNe olmuş yani?
Her gün her gün aynı çorba içilir mi yiğenim?
00 YorumlaDavranış olarak çirkin bi davranış. Sadık olmadı anlamına gelmez ama düzgünce konuşun bunu yükselmeden göz kayması olur bazılarında
00 Yorumla
3 ayŞimdi yanlış anlaşılmasın ama yanındaki adamı gerçekten seviyorsan karşına Hz. Yusuf gelse dönüp bakmazsın. Sadakat böyle bir şey.
00 Yorumla
3 ayNormal değil bence ve çünkü ben olsam mesela, gözüm sevdiğimden başkasını görmez
03 Yorumla
Soran3 ayBence herkes bakıyor
- 3 ay
Ama... Hayır, ben bakmam, ki bundan 💯 eminim
Soran3 ayNə bilim vallah görək başımıza nə işlər gəlir
3 ayGözü dışarda olan bir kadından ne eş olur nede annne
04 Yorumla
Soran3 ayGözü dışarıda değil ya beni çok seviyor ve sadık bana ama sadece ara sıra gözü kayar yani güzel kızlara da bakıyor erkeklere de
- 3 ay
Sendemi aynı şeyi yapıyorsa. Hak ediyorsun ozamana kız bakması haklı
Soran3 ayBeni seni yok bunun herkes bakıyor güzel yakışıklı birini gördüğünde
- 3 ay
İyimiş
Peki sen yakışıklı biri misin ya da kız arkadaşın güzel biri mi?
07 Yorumla
Soran3 ayYakışıklıyım fazlasıyla, evet o da güzel ama özgüveni zayıf.
- 3 ay
Başka erkeklere bakması sürekli ise normal değil ama göz ucuyla bir kez etrafında kim var gibisinden bakıyorsa normal mesela bende erkek arkadaşımla kafeye gittiğimizde erkekler bize baktığında sorun çıkartıyor kalkalım mi diyor tip tip bakıyor dalacagim diyor onunda ozguveni eksik oysa ki ben bakmıyorum kimseye yanımda ki kimse gözüm ondan başkasını görmez
Soran3 ayBizde zaten o karşılıklı bakışmıyor karşı tarafın anlamayacağı şekilde çaktırmadan ufaktan bir süzüyor, sanki öylesine aklı başka yerdeymiş de tesadüfen bakıyormuş gibi.
Soran3 ayZaten ben de bakıyorum ama baktığımı ona belli etmiyorum
Soran3 ayÖyle yapacağım artık
3 ayBir insanın gözü bir kere takılır iki defa takılır ama bir kaç defadan sonrada artık yapılan hareket sana terbiyesizlik olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat