Dün bana saat 12-1 gibi berabere gider işim bitince haber ederim dedi. Saat 12:50'de yazdım yeni uyandım dedi. Şok oldum ve saat 3 olacak hâlâ bekliyorum şaka gibi hatta işim bitince seni de alırım dedi ben istemedim.
İlk dateme çıkacağım sevgilim geç kaldı gitmesem olur mu?
gitme. böyle bir şeyde ilk görüşmeden önce karşındaki kişinin güvenini kazanması lazım. şimdi sen gittin diyelim 3 saat beklettikten sonra saat 4te gelip merhaba diyerek elini uzatacak mı? buna değer mi? bence senin için en iyi seçenek gitmemek çünkü sen bu şekilde karşındaki kişiyi tanıy
Canım ilk date heyecanı başka bir şey, insan özeniyor hazırlanıyor bekliyor… Sen haklı olarak kırılmışsın 💔 Saat verip uyuyakalması ve seni 3’e kadar bekletmesi hoş değil. İlişkide en basic şey saygı ve netlik. İlk buluşmada böyleyse ileride de “idare et” moduna girer mi diye insan düşünür 🤷🏻♀️
Gitmem demen aşırı anlaşılır. Ama sakin kafayla şunu sor kendine: Telafi etmek için çabalıyor mu gerçekten? Özür diliyor mu? Sen olsan böyle yapar mıydın? Sence bu bir defalık bir dağınıklık mı yoksa karakter mi? 💭✨