Aşk İlişkileri Henüz 2. buluşmada flörtün evine gitmek çok mu erken olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Buluşmayı evde isteyen birine cevabınız ne olurdu? Güvenip gider miydiniz? Sadece beraber vakit geçirelim dese? Güncellemeler+1 yıl 👀👀 Henüz 2. buluşmada flörtün evine gitmek çok mu erken olur? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lavantabocek Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Hayir gitme disarda bulusun canim ne o hemen yataga mi atcak 2 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Giderdim ama şöyle giderdim eğer ona gerçekten güveniyorsam ve tanıyorsam giderim. Güvenmiyor ve şüpheliysem asla gitmem. 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gidilmez. Arkadaşlıktan flörte çevrilmediyse mümkünatı yok. Biraz beyninizi kullanın 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. S******* için istiyorsa ve sen de bunu istiyorsan erken ya da geç ne fark eder ki 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl valla adama bağlı aşko ben gitmiştim sıkıntı olmadı 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Eve niye gidiyorsun ki? Gitme Mekan mı yok? 0 0 Yorumla
Tolgayağız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Riskli olur ya dikkat et yani ateşle barut ikiniz için de geçerli 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Evde napıcanıza bağlı sjkjds 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yemek yapaer , film izleriss diyor ddj Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Bana gelsene film izleriz sjjdsk Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Mi dedi Yorumla Soran +1 yıl Yooi makarna yapariss beraber film izleriz falan dedi xjdjsjz Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Git git en kötü sevişirsiniz istemiceğin bişey yapacak değil ya Yorumla Soran +1 yıl Ayyy bilemiyorum sonuçta daha yeni😂 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Evde ne vakti geçirilir abi adam yicek işte seni 0 0 Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. seks is loading 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayir gitme disarda bulusun canim ne o hemen yataga mi atcak
Giderdim ama şöyle giderdim eğer ona gerçekten güveniyorsam ve tanıyorsam giderim. Güvenmiyor ve şüpheliysem asla gitmem.
Gidilmez. Arkadaşlıktan flörte çevrilmediyse mümkünatı yok. Biraz beyninizi kullanın
S******* için istiyorsa ve sen de bunu istiyorsan erken ya da geç ne fark eder ki
valla adama bağlı aşko ben gitmiştim sıkıntı olmadı
Eve niye gidiyorsun ki? Gitme
Mekan mı yok?
En iyi ihtimal sevişir, en kötüsü de sonuna kadr gidersiniz
Riskli olur ya dikkat et yani ateşle barut ikiniz için de geçerli
Evde napıcanıza bağlı sjkjds
Yemek yapaer , film izleriss diyor ddj
Bana gelsene film izleriz sjjdsk
Mi dedi
Yooi makarna yapariss beraber film izleriz falan dedi xjdjsjz
Git git en kötü sevişirsiniz istemiceğin bişey yapacak değil ya
Ayyy bilemiyorum sonuçta daha yeni😂