- 1 yıl
Yeni tanıştığım birinin evine gitmem bu kız olsun erkek olsun hiç fark etmez benim evime de gelmesini istemem Tanıdığım güvendiğim birinin de evine de gitmek istemiyorum dışarıda buluşmak vakit geçirmek daha iyi diye düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gitmem sakıncalı 😄🤭 o işin esprisi tabiki ona ne kadar güvendiğim ve onu ne kadar tanığıma bağlı belki daha ilk buluşmada annesinin elini öptürür bana..😻
Açıklama gerçekse mutlu olursunuz inşallah ömür boyu..🧿
04 Yorumla- 1 yıl
Yok ablacım hikaye açıklama gerçek olur mu hiç 😂😂
- 1 yıl
Yok ya ben senaryo yazıyorum wjsjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- m1 yıl
Ne kadar tanıyor olduğuna bağlı mesela Bazası ile gerçekten yeni tanışırsın aradan bir ya da birkaç gün geçer böyle birisinin evine gitmem ama uzun zamandır tanıdığım görüşme fırsatımız olmadı birisi ise eve gidilir evde çok güzel şeylerde yapılır bu arada rjrjjrjrjtrıfjrjdjdıd
12 Yorumla- 1 yıl
UNO oynanır sjdjd
- 1 yıl
Batağa bile dönülür jdjfj
- 1 yıl
Eve gitme durumunu kişine göre değerlendiriyorum. Her evine gideceğin erkek Nuri Alço değil yani.. İlkel güdülerini ve kendini geliştirmiş bir erkek için ev ya da cafe farketmez, duruşu sabittir. Eve gitme tehlikesi adamına göre şekillenir, kimle gideceğin önemli
10 Yorumla Gidilmez daha yeni ilişkiye başlanıyor çok saçma bir hareket olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada evine giden herseyini göze almalı
10 Yorumla- u1 yıl
Gereksiz bir macera olur.
10 Yorumla Yok ben gereksiz bir eylem olur
10 YorumlaZamanında bir çocuk bana ilk buluşmayı kendi evinde teklif etmişti. Reddettim ve niyetini gayet net anladığımı düşünüyorum. Zaten bunu ilişkinin henüz başlarında söyleyebilen bir erkek hakkında olumlu düşünmem. Reddedilince de peşimden koştu ama nafile. Belki 'adam' gibi halka açık bir alanda misal cafe olur park olur teklifini o yönde yapsaydı beni kaybetmezdi. Reddedilip popon üzerine oturup günün sonunda ben ne yaptım ya sorun neydi demek zorunda kalmazdı. Kadınlar aptalmış, safmış gibi davranıp 'eve gel sana yemek yaparım film izleriz' lafları kesmiyor yani. Buna inanmamızı beklemeniz çok komik.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annesi, babası da kırmızı halı sermiş seni bekliyorlarmış sjjk
24 Yorumla- 1 yıl
Tabi damadım da damadım ajsjs
- 1 yıl
Bi bakın ama böbreğim ciğerlerim yerindeler mi diye sjdjd
- u1 yıl
Bence gidilmez yani ben gitmezdim hiç bir şekilde benim amacım zaten sevgilimi görmek olurdu ya da onu daha iyi tanımak bunun için de evi seçmezdim. ya da çağırmazdım tabi ki de
10 Yorumla - u1 yıl
Daha aramızda ki duygularimIzi birbirimize soyleyememisken.. ilk aile yanına gitmek gereksiz bi şey olur
20 Yorumla Gidilmemeli. Gidilmesi teklif dahi edilmemeli. Eden olursa dövdürülmeli. Dövülmeli aslında ama biyolojik şartlar el vermiyor😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Dolandırıldın mı knk show haberde ne zaman yayınlanacak ne zaman izliycez senj😅😅
01 Yorumla- 1 yıl
Yarın çıkıyorum ajsjs
- 1 yıl
Asla gidilmez. Sizi ilk buluşmanızda evinize çağıran kişi, kadında olsa erkekte olsa niyeti bellidir.
00 Yorumla - 1 yıl
Ben kimsenin evine gitmemek korkuyor ben zarar vermek.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Merhaba bencr gidilmezz sen erkeksin oda kiz degil mi evine gittigini dusun abisi seni silahla öldurse hakli, o kiz senin evine ilk bulusmada gelse baska birsey yapsan eee noldu simdi ozman?
10 Yorumla - u1 yıl
Nikah memuru olmazsa gitmem.
Nikah memuru şart 😂10 Yorumla - 1 yıl
Gidilmez, ilk buluşmadan kimse kimsenin o kadar kişisel alanına girmemeli.
10 Yorumla - 1 yıl
ha ha güncelleme kısmı çok güzelmiş, gecmiş olsun karşim :D
00 Yorumla Önünde sonunda gideceksin.
Hayat kısa. Teferruvatlari atlamak iyidir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Taşındığım mahallede ilk günden bakkala bile gitmiyorum ben
00 Yorumla- 1 yıl
Flört nedir bizim insanımız hala kavrayamadı şu olayı?
00 Yorumla - 1 yıl
Ben bir kere gitmiştim. Birşeyler içtik. Sonra kız arkadaşım birden uyumaya başladı
00 Yorumla - 1 yıl
Ben şu an İstanbula gidiyorum gerçek dostlarımın yanına
00 Yorumla - 1 yıl
Erkek için sıkıntı değil de kadın için problem. Türkiye'de yaşıyoruz maalesef.
00 Yorumla - 1 yıl
tüüü kandırdırlar çocuğum seni ne kredisi şu devirde babana güvenmeyecen
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Gidilir neden gidilmesin ailesi varsa sohpet edersin yoksa sevisirsin. İlk bulusmada sana zarar verecek birininde evine gitmezsin zaten
00 Yorumla - 1 yıl
Ailesiyle tanışmak için daha erken ya
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Ortak bir istekse gidilebilir. Buluşmaların standartlaştırılmasını sevmiyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
ilk buluşma olabilir ama belki 6 aydır birbirinizi tanıyorsunuzdur o zaman olabilir ama onun dışında ilk buluşmada gidilmez
10 Yorumla - 1 yıl
Eve de gidilir tatile de gidilir yani flört istedikten sonra her yere gidilir cehennemin dibine bile gidilir
00 Yorumla - 1 yıl
yani ben gitmezdim çünkü samimi değilim bu zamanda güvene bilirmiyim bilmiyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Gidilmez abi gidilmez erkeğin olduğu hiçbir eve gidilmez nokta
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne dertleriniz var ya evlenin kurtulun en iyisi 😄
22 Yorumla- 1 yıl
Soru keyfi yahu özel hayatımla ilgili değil elin kızının evinde ne işim olur ajdjd
- 1 yıl
Bence gidilir ilk buluşma ertesi gün son buluşmada olabilir 😃
00 Yorumla - 1 yıl
Konuşmayı sonlandırdım malın ogli gelmiş bana diyor benim evde takılak evine s. kayım burakk
00 Yorumla - 1 yıl
Ben gitmem ne yapacağı belli olmaz kadınlara güvenilmez 🤣🤣
00 Yorumla Hacı merhaba, yazılı pastayla git sen 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Kimsenin evine gittiğim yok soru benden alakasız ama tavsiye güzelmiş bir gün gidersem aklımda bulunsun 😃
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Nasıl bir ilk buluşma olduğuna bağlı.
14 Yorumla- 1 yıl
Böyle bildiğin sıradan naber nasılsın naptın hacı ne var ne yok buluşması 😃
- 1 yıl
Hahah 1 erkek 1 kadın 😂😂
- 1 yıl
Güncelleme gerçek mi😂
02 Yorumla- 1 yıl
Sence gerçek mi az çok tanıyorsun daa 😃
- 1 yıl
Değill😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Flört için fazla samimi ev
00 Yorumla- 1 yıl
gidilmez asla gidilmez
00 Yorumla Gidilir tanı artık hizlanmamız gerekli
00 YorumlaGitmem diyen erkek çıkar mı 😂
00 Yorumla- 1 yıl
Pompa için gidilir anca
Gidilmez neden gidelim sonraları belki kişiye göre değişir bu bence
03 Yorumla- 1 yıl
O kisiden cok hoslandiysan gidersin bence
- Cevap sahibi1 yıl
Allah Allah öyle mi
- 1 yıl
Yani
- 1 yıl
Hayır gidilmesi yanlış olur
01 Yorumla- 1 yıl
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Organ mafyasına çalışmıyorsa gidilebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. No no hayir kocaman noooo X
03 Yorumla- 1 yıl
Niye küçük no yetmezmi
- 1 yıl
@Olgunsevenlergelsın yetmez hahahaha
- 1 yıl
😂😂😂hakisln
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hayır hiç bir zaman da gidilmez
Olmaz istemeye gelinebilir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Davet edilirse gidilir davete hayır denmez