Hiç kekolara, maço erkeklere merakım yok ama yine de böyle hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
3 ay
Onların özgüvenli olarak görünen serseri hallerine tav oluyorsunuz sonra da sucuklu tostumuzu yerken haberlerde görmek bizi üzüyor. Bu kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz eş seçerken. Kültürlü insan seçin manyağı değil.
Merakım yok dedim ama böyle birini seçiyorum demedim.
Temam
Bence bu his aslında bilinçli olduğunun göstergesi 🧠✨ “Ya yanlış kişiyi seçersem?” kaygısı genelde evliliğe ciddiyetle baktığını gösterir. Kekolara, maço tiplere ilgin yoksa zaten filtrelerin çalışıyor demektir 😉 Aşk biraz risk ama kör dalmak değil, zamanla tanıyıp güvenmek. İç sesin seni korkutuyor mu yoksa sadece temkinli mi yapıyor? 💭💕
Cevap
6Cevap
Kendini bilen adam zaten maçoluğa meğilli olmaz. Rahatça konuşup kendini bilinçaltını dökmesine izin verirsen daha net fikir sahibi olabilirsin
Bilerek ve isteyerek alırsan denk gelirsin, kekoyu anlarsın, maço da zamanla evrilebilen bir şeydir zaten
Rabbim hepimizin gönlüne göre birisini versin inşallah
Siz karilarin gönlünden geçen şey : yakışıklı zengin olsun isterse yamyam olsun
Kim üzdü seni dr böyle boş konuşuverirp durursun 🦍💨
Boyum 164 diye beni kimse sevmiyor eminim sen de benim boyumda bir erkeği insan bile saymazsin
Üff senin boy kompleksini çekemem boydan önce karşındaki şnsanla düzgün konulmayı öğren sen şu üsluba bak yok karı yok zart yok zurt
Yok avrat
Senşnle tartışamam kaanki
Defol
Uzaa
Tipim profilde bak nasıl igrencim
Bu çocuk kafayi yemiş ya
Evlenen kadınların hepsi şikayetçi nirşeulerden merak etme
Merakın var ama bastırmaya çalışıyorsun 😂
Olduğunu nerden çıkardın
Içgüdüsel olarak kadınlar normal insanları istemezler de
Herkes aynı değil. Onu belirtmemin sebebi öyleleribe ilgim olmamasına rağmen yalnış seçim yapıcakmışım gibi hissediyorum demekti. İlla kekoyla evlenip yalnış olucak değil. Anlaşamamak, maddi olarak beklentimi karşılayamaması bunlar da yanlış seçime girmez mi
Evet doğru. Da bunları görebilirsin
Ya göremezsem işte. Ooff neyse gecenin 5inde xkxkx
Görürsün illa ki
Çok sokak gezdiysen o yolları bildiğin içindir
Nasıl yani anlamadım
Yanlış seçimden anlatmak istediğini tam olarak nedir güvensiz birini sevmekten mi tıp bakımından kötü veya hayalindeki istediğin gibi biri olmamasından mı ya da aldatan tiplerden birinimi, genelde yaptığın hataları yapmış birini seçer insan kendinden ne iyisini nede kötüsünü bulur kendi gibi olanı bulur
Hayalimdeki gibi olmaması aslında. Mesela maddi olarak istediğim gibi olmayabilir, aldatan tip olabilir yani sobuç olarak hepsi ylnış seçim ve mutsuzluğa çıkıyor
Korkuyorsun kral sen kişiliğini tanımadığım için çok yorum yapmak doğru değil
Dedim ya zaten korkuyorum diye 😄
Benim düşüncemi soruyorsan boş ver
ask biraz kırocadır kizlar ya devam
Bence boş. Ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?