Eşimin bir kızla samimiyeti beni rahatsız ediyor, nerdeyse evliliğimi gözden geçireceğim hata mı yapıyorum?

Eşimle tatile çıktık, tatil dönüşü uzaktan tanıdığı bir kız arkadaşına sabah erkenden mesaj atıyor: Biz tatilden dönüyoruz, görüşelim mi?” Eşim bana, “Arkadaşım var, buluşalım mı?” diye sordu ama o sırada çoktan görüşmeye karar verilmişti bile. Ben istemedim neden daha önce bana sormadın diye tartıştım fakat yine de eşimi utandırmadım, sohbet ettim, güler yüzlü davrandım. Ama sonra bu kadınla tekrar iletişime geçtiğini, arayıp sohbet ettiklerini öğrendim. Kızı uzaktan tanıyor ben evli bir çift olarak neden bağım kopmasın istiyorum neden görüşüyoruz diye düşündüm tepki gösterdiğimde, “Buna alış. Sana mı soracağım? Karışma.. Arkadaşım sadece ve aramızda bir şey yok bağımın kopmamasını istiyorum insan ilişkileri böyledir senin arkadaşın yok o yüzden anlamıyorsun” dedi. En son kendimi kötü hissettiğimi söylediğimdeyse, “Senin kafa yapın zaten sana yeter, pis zihniyetli” gibi sözler söyledi.

Ben sadece eşimin başka bir kadınla bu kadar samimi olmasını sorguladım, ama karşılığında aşağılandım.

soruyu 2. kez sordum kusura bakmayın daha fazla fikire ihtiyacım var.

Eşimin bir kızla samimiyeti beni rahatsız ediyor, nerdeyse evliliğimi gözden geçireceğim hata mı yapıyorum?