Evliliğimi sorgulamalı mıyım?

23 yaşındayım eşimle yaş farkımız var. 10 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. Eşimle ilk 3 ay onun yanlışları yüzünden aramız kötüydü sürekli ağladım kimseye anlatamadım hatasını kabullendi aylardır hatası olmadığını söylüyor ben de eminim ve şu an az da olsa unutmuş durumdayım. Benim duygudurum bozukluğum var çocukluktan beri hamileliği öğrendiğimden beri ilaçlarımı kullanamıyorum bebeğin sağlığı için. Yoğun bir bunalıma girdim fakat evden , eşimden uzak durmadım. İlk 2 ayımda eşimin haftada 3-4 kez surat ifademi sorgulayıp gün içinde defalarca durgun musun bir şey mi var demesiyle tartışmaya başladık duruşumu yapımı nasıl değiştirirdim bilmiyorum artık evde maske takmaya aynaya bakamamaya kadar düşündüm. Bu sıkıntı bitti sonrasında birkaç gece işten gelmeden önce özenip makyaj yaptığımda yüzümde bir şey olmamasına rağmen bu siyahlık ne deyip eliyle silmeye çalıştı makyaj yapmaya da korkar oldum. Evliliğin ilk aylarında kendini haklı görüyordu ama en azından ben ağlarken yanıma gelip teselli ediyordu. Şimdi hamileyim zaten psikiyatri ilaçlarımı kullanamıyorum ve hamilelik hormonlarından daha da hassasım artık ağlasam da yanıma gelmiyor veya apartmana ses gider diye ağlama diyor. Tartışmalarda gözümün önünde bazen kendini tokatlıyor duvara yumruk atıyor. Annemlerle altlı üstlüyüz ve annemler eşime hak veriyor benim yanımda değiller. Gidecek arkadaşım veya dertleşecek kimsem yok. 7/24 evdeyim depresif bir halde. Sizce ne yapmalıyım?
Evliliğimi sorgulamalı mıyım?