Evlilik ile akıl almam lazım?

Bir buçuk sene önce ablam, sevgilisinin yanına yurt dışına taşındı ve bazı eşyaları evde kaldı. Ablamın sevgilisinin arkadaşı Türkiye’ye döndüğünde benden kıyafetleri aldı ve o gün ayaküstü sohbet ettik. Daha sonrasında beni ablama ve ablamın sevgilisine sorup durmuş. İki ay önce ablamın nişanı oldu ve biz tekrar görüştük. O gün sohbetimiz yine oldu ve ben ondan hoşlandım; çok kez bakıştık. Nişanla düğün arasındaki zamanda ablamla hep o çocuğu konuştum çünkü kafama oturmuştu, onu beğeniyordum. Dün de ablamın düğünü oldu. Düğünde de bakışıp konuştuk. Düğün bitiminde eve dönerken bana istek attı ve mesajlaşmaya başladık. Ablama hemen söyledim çünkü onay vermeyebilir. Ablamla eniştem bu ilişkiye onay verdi. Tek sorunumuz şu: Konuştuğum çocuk 29 yaşında, ben 21 yaşındayım. İkimiz de hayatımızı kurduk. Ben çalışıyorum, o da çalışıyor; evlenince yaşayacak evi, arabası, her şeyi var. Bir buçuk, belki iki sene içinde evlilik düşüncesi var. Ben buna hazırım, evet, ama yaş farkı beni korkutuyor. Evlendiğimizde o 31 yaşında olacak. Ailem bunu sorun edecek birileri değil ama yine de birilerinden akıl almam gerekiyor. Lütfen bana yardım edin.

Evlilik ile akıl almam lazım?