Sürekli sosyal medyadan bakan, engelleyip ekleyen eski sevgiliye ne yazmalı?

Eski sevgilim ayrılmak istedi ayrıldık. Ayrıldıktan 1 ay olmadan sevgili yapmış sonra ayrılmış baktım bana yazmaya başladı tekrar olmak için ben ona o yüzü vermedim Her gün yazdı

gittiğim yerlerde karşılaştığımızda masama geldi ben yine yüz vermedim sonra sevgilisi ile barışmış kız bana hakaret edici mesajlar attı sanki ben onun peşinden koşuyormuşum gibi lanse etti direkt engelledim o mesajlardan sonra ona tek kelime bile etmedim sevgilin bana bunları söyledi diye gerçi haberi vardır ya da kız onun telefonundan yazdığı için görmesin diye belki silmiştir mesajları atar atmaz engelledi beni

Yine ayrılmış kaç aydır sosyal ağlardan profilime bakıyor resimlerime bakıyor beni ekliyor sevgilisi o lafları söyledi diye ağzının payını veremedim diye sinir küpüne döndüm. Tahammül edemiyorum

Annesi beni çok seviyor onun hakkı emeği var diye ters çıkmak da istemiyorum ama yazmamak için de zor duruyorum

sen de sevgilin de benden uzak durun diye yazsam mı belki mesaj olayını bilmiyorsa sorar ben de söylerim rahatlarım hiç olmazsa

Güncellemeler
3 ay
Teşekkür ederim hepinize
Sürekli sosyal medyadan bakan, engelleyip ekleyen eski sevgiliye ne yazmalı?