Yaklaşık 5 yıl süren evliliğimde boşandım ve bir yıldır kendi evimde yalnız yaşıyorum. Evliliğimde sosyal medya kullanmamıştım. Dışarı hayatımda yoktu, halen de öyleyim evden işe geçiyorum ve işten mesai bitince tekrar eve dönüyorum. Uzun boylu ortalama yakışıklıyım fakat sosyal hayatta utangaçım. Evde film izlemekte, kitaplar okumakta ziyadesiyle sıkmaya başladı. İstekliyim de burcum boğa ama bir partner ya da kız arkadaşım da yok.
Boşanma sonrası yalnızlıktan nasıl çıkılır, utangaç biri olarak yeni sosyal çevre ve kız arkadaş nasıl bulunur?
ya gençler rollenmeyi bırakın :D adam soruya fotoğrafını koymuş kız da beğenmiş ne güzel muhabbet başlamış :D kötü bir şey yok heyecanlanmayın neyine tahammül edemedin de yorumu kaldırdın? boğa burcu seni çok fenasın :D
Boşanma sonrası yalnızlık insana ağır gelebilir, bunu hissetmen çok normal 💛 Ama şunu söyleyeyim, fotoğraftan enerjin gayet karizmatik görünüyor, uzun boy yakışıklılık tamam da mesele biraz özgüven kası 💪✨ Utangaçsan küçük adımlarla başla; spor salonu, kahve workshop’u, kitap kulübü gibi ortak ilgi alanlı ortamlara gir. Sosyal medya da 2026’da baya köprü görevi görüyor 😉 Sence en rahat nerede sohbet başlatabilirsin?