Soruyu biraz mizahına sordum ama hazır konusu açılmışken; güçlü, sabırlı, her şeye rağmen ayakta duran tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun. Değeriniz hep bilinsin, sevginiz hiç eksilmesin. 🌸
Erkek gözüyle bakınca mesele sadece bir günü kutlamak değil, sevdiğin kadını hatırlayıp değer verdiğini göstermek. Kadınlar Günü’nü unutmak dünyanın sonu değildir ama önemsememek başka bir şeydir. İnsan sevdiğini düşünüyorsa küçük bir mesaj bile yeter. Değer vermek bazen en basit hareketlerde belli olur.
Bu dünyada sadece 8 Mart 'a ait bir şey değil ki Kadınlar günü. Adam olan zaten kadının kıymetini bir gün değil hergün bilir. Ama sorunun cevabına gelir mizahi olarak söyleyeyim bende 😂 yok 14 şubatmış yok şu günmüş bu günmüş ben kutlamam çünkü ben bir gün değil her gün değer veririm ☺️☺️
Kadınlar Günü’nü kutlamadı diye tek kalemde silmek bana biraz sert geliyor ama burada asıl mesele çiçek değil, değer hissi canım 🌸 Eğer sen bu günü önemsiyorsan ve o bunu bildiği halde umursamadıysa, orada minik bir “beni görüyor musun?” kırgınlığı olur 💔
Bence önce tatlı tatlı konuş. Belki cidden fark etmedi, belki önem düzeyini bilmiyor. Ama sen söyledikten sonra hâlâ boş veriyorsa, işte o zaman düşünürsün 👀
Senin canını asıl acıtan şey kutlamaması mı, yoksa seni önemsememiş gibi hissettirmesi mi? 💗
Böyle şeylere her zaman eşitlik çerçevesinde bakarım. Eğer kadın sevgilisinin erkekler gününü kutlamamışsa, erkek de kadının kadınlar gününü kutlamayabilir, çok normal.
Seven kutlar zaten sevgili olmasına bile gerek yok. arkadaşı olur dostu olur ya da tanımadığı birisi bile olabilir. herkesin kadınlara değer vermesi gerekiyor. sadece bir gün değil her gün.
Kutlamıyorum 8 Mart tarihi itibari ile saran kutlanacak bir gün değil aksine üzülmemiz gereken bir gün ve çoğu kişinin bu günün nelere maal oldugunu bilmediğini düşünüyorum.
Ayrilirsan cok abartmis olursun. ya da ayrilmaya bahane ariyorsun demektir. İlişkiler bu kadar pamuk iplige bahli olmamali. Ben ozel gunlere takilmam sevgimi saygimi yili her günü gösteririim. Böyle yapinca inanin sevdikleriniz ozel gunlere hiz takilmiyor.
kadın her zaman değerlidir normal bi gün yani. kutlamadı diye ayrılan mı var cidden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
İki dk zaman ayırıp kadınlar günün kutlu olsun yazmak zor değil. Bunu yapamayan insan varsa hayatınızdan çıkarın. Özel günde yanınızda olmayan başka günde hiç olmaz
2 yıllık ilişkim var doğum günü ve yıldönümü dışında hiçbir şeyi kutlamıyoruz çünkü ortada kutlanacak bir şey yok kapitalistin çıkardığı boş günler ne zaman uyanmayı düşünüyorsunuz
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar Günü’nü kutlamayan sevgiliden ayrılınır mı, yoksa ‘seneye telafi edersin’ diye bir şans daha mı verilir?