Yalan söylediğimi öğrenen, beni başkasıyla kıskanıp geri arayan eski sevgilim geri döner mi?

2 yıllık bir ilişkim vardı mezun senesinde ben onun üstüne çok düşüyordum bi dediğini ikiletmiyordum ancak üniversiteye gittiğimde arkadaş grubum vardı erkek ARKADAŞIM olmasına karşıydı ben sadece merhabalaşıyordum herkesle kız arkadaşımla yakındım hep ama ilişkimdeki çocuk bana sorduğunda erkek yok diyordum çünkü o üzülüp bana kavga çıkaracaktı neyse sonra 4 ay önce beni durduk yere bıraktı lisedeyken engellediğimiz bi kızı ekledi hesabına ve ben aradığımda bitti artık olmayalım dedi tamam dedim sinirime her şeyini çöpe attım sonra ben okuldan iki erkek ekledim sürekli beni aramaya ve bana dönmek için yol aramaya başladı bende 1 tanesiyle konuşuyordum benden hoşlanmıştı mesaj atmıştı konuşmuştum 1 hafta sürdü sonra bi erkek arkadaşıma da bana postayı koydu gibi bir mesaj atmıştım son buluşmamızı anlatacağım gibi bir şey yazmıştım 2 gün önce eski sevgilimle buluşup her şeyi halletmişken telefonumdaki ss'leri gördü hani kimseyle konuşmamıştın ben sana inanmıştım falan diye sonra pat diye bana ben de lisedeki o kızla mesajlaştım 1 saat dedi asla inanmıyorum seni anlattım dedi asla inanmıyorum böylece 2 erkekle de bir şey arada bi konuştuğumu öğrendi ama arkadaş ortamımın şeyi yani arada selam veriyordum ilişkideyken aldatmadım çok katı bir insan olduğu için söyleyemedim cidden çaresiz kalmıştım diğeriyle de 1. hafta konuştum ona inat sizce geri döner mi
Yalan söylediğimi öğrenen, beni başkasıyla kıskanıp geri arayan eski sevgilim geri döner mi?