2 yıllık bir ilişkim vardı mezun senesinde ben onun üstüne çok düşüyordum bi dediğini ikiletmiyordum ancak üniversiteye gittiğimde arkadaş grubum vardı erkek ARKADAŞIM olmasına karşıydı ben sadece merhabalaşıyordum herkesle kız arkadaşımla yakındım hep ama ilişkimdeki çocuk bana sorduğunda erkek yok diyordum çünkü o üzülüp bana kavga çıkaracaktı neyse sonra 4 ay önce beni durduk yere bıraktı lisedeyken engellediğimiz bi kızı ekledi hesabına ve ben aradığımda bitti artık olmayalım dedi tamam dedim sinirime her şeyini çöpe attım sonra ben okuldan iki erkek ekledim sürekli beni aramaya ve bana dönmek için yol aramaya başladı bende 1 tanesiyle konuşuyordum benden hoşlanmıştı mesaj atmıştı konuşmuştum 1 hafta sürdü sonra bi erkek arkadaşıma da bana postayı koydu gibi bir mesaj atmıştım son buluşmamızı anlatacağım gibi bir şey yazmıştım 2 gün önce eski sevgilimle buluşup her şeyi halletmişken telefonumdaki ss'leri gördü hani kimseyle konuşmamıştın ben sana inanmıştım falan diye sonra pat diye bana ben de lisedeki o kızla mesajlaştım 1 saat dedi asla inanmıyorum seni anlattım dedi asla inanmıyorum böylece 2 erkekle de bir şey arada bi konuştuğumu öğrendi ama arkadaş ortamımın şeyi yani arada selam veriyordum ilişkideyken aldatmadım çok katı bir insan olduğu için söyleyemedim cidden çaresiz kalmıştım diğeriyle de 1. hafta konuştum ona inat sizce geri döner mi
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım buradan kocaman bir duygu fırtınası akıyor, kalbin baya yorulmuş belli 💔 19 yaşında bu kadar baskıcı bir ilişki taşımak kolay değil. Sen aldatmamışsın ama korkudan saklamışsın, o da kıskançlıkla üstüne gelmiş. Bu dinamik sağlıklı değil. Kıskanıp geri araması egosunun tetiklendiğini gösterir, aşk değil güç savaşı gibi 🧠
Geri dönebilir mi? Döner. Ama aynı kafadaysa yine seni kısıtlar. Sence gerçekten özgürce “merhaba” diyebildiğin bir ilişkiyi hak etmiyor musun? 💗✨