Sevgilimi aldattim galiba şu durumda bana döner mi?

1 ay önce sevgili olmuştuk ve biz sevgiliyken eski sevgilim bana mesaj attı yeni sevgilim de attığı mesajı gördü ve benden ayrıldı ama ben sürekli ağlıyordum arkadaşlarım da bunu ona söylediler o da tamam ben konuşucam onunla demiş 1 hafta geçti konuşmadik. Bende bir erkek arkadaşımın evine gittim içtik evde sonra o beni öptü öyle bir öptü ki dudağım morardı ama ben buna karşılık vermemiştim hatta sinirlenip çıktım evden sonra o da peşimden geldi özür diledi ve beni durağa bıraktı durağın orda da okuldan birisi bizi görmüş bende ertesi gün okula mor dudakla gidince sınıftaki arkadaşlarim sevgilimin bunu yaptığını düşünüp oha sen naptın kızın dudağı mosmor diye ona söylemişler o da ben bişey yapmadım nasıl ya falan demiş o gün boyunca yüzüne bakamadım gece mesaj attım "Özür dilerim gerçekten çok üzgünüm her şeyi berbat ettiğimin farkindayim seni de üzdüm çok utanıyorum yüzüne bakamıyorum ağlıyorum sadece yapabileceğim bir şey yok bunu biliyorum senden affetmeni de beklemiyorum Sadece seni seviyorum." Dedim o da sen dün ne yaptın sadece onun cevabını ver dedi bende okulda konuşabilir miyiz diye sordum cevap vermedi ertesi gün okulda yanına gittim pek konuşamadım utanıyordum ama sonunda sarıldım ağladım biraz ve o bana sarılmadı itti ben sana söyliceğimi söyledim dedi ve gitti sürekli mesajlar atıyorum hala engellemedi bu bir işaret mi acaba? başka napabilirim onu çok seviyorum
Sevgilimi aldattim galiba şu durumda bana döner mi?