Aldatan sevgilimle barıştım, tekrar aldatır mı?

Sevgilimle 1 yıldır tanışıyoruz başlarda ben ona sadık hiç değildim hiç yakınlık göstermiyordum ona o da beni aldattı sonradan ben sadık oldum ben onu birkaç kez yarı yolda bıraktım ayrıldım diye barıştığımda tekrar aldattı beni yaşattığını yaşamanı istedim diye işte son aldatmasında af dilemek için yüzük aldı geldi birkaç gün sonra evlenme teklifi etti kabul ettim birkaç aya evlenicez ama ben korkuyorum gene beni aldatır diye aileler tanıştı 2 haftaya da isteyecekler beni çok sevdiğini ve Bidaha asla öyle şeyler yapmayacağını söylüyor sizce napmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Evlendim ve boşanmak istiyorum bana hiç iyi davranmıyor çok öfkeli herkese karşı bana saygısı yok benden ayrı yatıyor 2 gecedir heryerden de engelledim konuşmuyoruz hiç hastayım ve benimle ilgilenmiyordu kavgadan önce bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı ama o hasta olduğunda nasıl baktım ilgilendim onunla ben bunları haketmedim boşanmak istiyorum ama korkuyorum işte tek başıma da ayaklarım üzerinde durabiliyordum boşanınca da dururum bence sizce napmalıyım
Aldatan sevgilimle barıştım, tekrar aldatır mı?