Borderline bir hastayla beni aldattı birde kendini çok masum sanıyor kıza yedek telefonunda benimle konustuğunu söyledim beni bırakıp ilişkisini terk edip aldatıp sana geldi dedim ilişkileri dahada bağlanıyor bıraktım artık ama benim hayatımda bu narsist birisi var mı yokmu içini kemiriyor beni fake hesaplarla rahatsız ettiğini düşünüyorum yedek telefonu yine wp kullanmaya basladı bana yine yazacağını düşünüyorum herşeyi bıraktım geride ama o benim canımı yakmaya bir bahaneyle geliyor bende ondam önceki ilişkime geri döndüm mesafe ilişkisinde seni aldattım yani yaptığını hak ettim desem ne olur sizce? Beni bir kere soktu canımı yaktı kıza ulasıp aralarını bozdum sevgilin beni rahatsız ediyor diye sizce bunuda yaparsam ne düşünür? Köpek gibi seviyorum diyip annesini bahane edip benden ayrılıp nişanlandı o kızla resmen 3 yılıma ziyan oldu..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
intıkam al elınden ne gelıyorsa yap kıza yaz man gerek
Kız anlamıyor ki Kız hasta zaten
anlar bence dene sen
Kaç kere denedim yüzüğü attılar yine barıştılar
senden guzelmı bu kız
Açıkçası doğru konusmam gerekirse kızla birçok konuda benzeyen yönlerimiz var ve benide onuda aynı kalıba koymaya çalıstı ona ne aldıysa ne yaptıysa aynılarını maalesef bana yapacaktı rn basit örneği kız uzun saçları bana kestirme ben uzun seviyorum dedi sonra saçımı boyucam maviye karsı çıktı sarı yap mavi saçlı kadını anneme kız arkadasım diye çıkarmam karsısına dedi herhalde saka yaptı falan sandım ciddi söylememişti çünkü kulak arkası mavi yaptığım günden beri hep eleştirdi beni ve kız sarısın dı
Aynı boyda aynı kilodayız ama ben daha kadınsı duruyorum kız benden 1 yas büyük ve benim istediğim mesleği Şu an yapıyor
hangı sehırdesınki sende aslında sende güzel kızsın cırkın degılsın baska erkek bulsan senı kıskanır bence
Bulmaktan kasıt eskisine dönmüş gibi yapacağım ondan önceki beni sevmiyordu ilgisizdi ayrılıp buna geldiğimden beri kıymet bildi bu narsistte eski sevgilimin adını duyduğundan beri deliriyordu bağırıyordu bana. Şu an umursamıyorum ayaklarına yatıyor bak ben mutluyum gibisinden ama tacizleri de bitmiyor bana bir gelse dokunsa laflarıyla Bemde onla uğrasıyordum bildiğin yani ego savasına döndü bu olay. Asla kendimi ezdirmedikçe hırslanıp bana taktı Şu an ordan burdan merak uyandırıyor fake numara ve instagram hesaplarıyla. Hatta bu olaylardan sonra o numarası yedeğini açtı akşama dek çevrimiçi oldu sırf merak uyandırmak için yaptığını da biliyorum en son depremi bahane edip aradı mesela basta açmadım herşeyi kapattırdı ulasınca depremin sokuna verin siz.. Hayatımda birisinin olup olmadığını sordu adla ona cevap vermeden insan gibi ayrılmak istedim fakat benimle uğradması takıntılarının biticeğini düşünmüyorum. Eski sevgilimle 2 arkadas gibi foto çekicem ve bana yazarsada seni bende aldatmıstım uzaktayken hak ettim aldatmanı Şu an ondan vazgeçtiğim için beni sevip kıymet biliyor mutluyum desem zoruna gidermi sizce? Sırf artık peşimi bıraksın diye yapıcam bunu bana kapı ucundan bile bakınca amacına ulasıyor beni geçmişi bana hatırlatıp defolup gitmesi bile yoruyor..
yanı faydası olur resım cektırsen eskıs evgılınle kıskanır cok sana gerı döner cunku aklı hala sende sen onunla yatdınmı
Ona vermedim ve bunuda hep yüzüme vurdu ben kullandın beni dedikçe kullansaydım yatağa atardım diyordu
bu iyi saan geri döner ergec knka üzülme burcun ne senın
Karakterli erkekmis sözde. Ama gözü hep benim kızlığımda kaldı istedi tecavüz edecek gibi üzerimdeyken çırpındım kurtuldum sırf ağladığım için yoksa naz yaptığımı falan sanıyormus
Ben akrep o boğa burcuydu ilişkide büyük bir tutkunun olduğunu düşünürdüm çünkü aramızdaki frekans gerçekten bambaskaydı..
aynen akrepler ıntıkamcıdır ıkızlerde aynı sen bakısların kesın cok güzeldir
Dudaklarımdan evet genelde etkilenirler seksilik var o kız ama gerçekten dobra olarak söylüyorum yanında çocuk gibi duruyordu ben minyondum ama benim boyumdaki kızın göğüsleri 90 beden olması gerçekten şasırtıyo çoğu insanı 😄 o sarısın çocuk gibi minik güzel ben seksi kadın olarak ama oda benden 4 yas büyük olmasına rağmen yanında makyaj ve elbiseyle 2 yasta büyük gösteririm o kadar söylüyorum
Hele bordo bir ruj ve siyah elbiseyi vücudum kaldırıyo hemen
sende nazar var bence dudakalrını nazarladılar özelden konusssak bir sorun olur mu bana takıp at
Göğüslerini küçültelim hemen dikkat çekiyorsun sama açık kıyafetler giydirmeyi istemem diyordu özgüveni yoktu beni tasıyamadı
Özelden konusmuyorum
burdan konus ozman ne dıyım hangı sehrıdesın sen
Büyü konusunu oda gündeme getirdi kızın yapabiliceğini düşünüyordum dedi bana zaafı varmıs falan beni hem de kızı bırakmadı bir süre ve nasıl oyuna geldiysek adam ikimizide birden idare etmiş bir süre ben aptalı oynamısım..
belli kc kılosun boyun kc
157 boy 47 kilo
manken gıbısın goguslerın kc 90 mı demıstın
90 Evet
dah ne belınd eınce sana geri dönmese bende hiç bırsey bılmıyorum ne iş yapıyorsun
Öğrenciyim suam vasıfsızım. Yks ye hazırlanıyorum
allah sana ıyı puanlar versınkı kazan istbula gel
sende zekısın cok beynınde 20 tane tel numarası kaydedersın yapılanı unutmazsın asla
Haha yks den sonra oradayım zaten ama üniversite için biraz zor açıkçası İstanbul yasanmak için güzel bir sehir olduğunuda zannetmiyorum. Ama iyi dileklerin için Tesekkür ederim
Burclarla ilginiz var anlasılan.. Ama ezber konusunda pek iyi sayılmam kendimi matematiğe zorluyorum.. Kendi sınırlarımı asmak için üniversite okumak istedim hayatımda değişiklik yaratmak istedim
Neyse sadece göstermek için kendimi mesaj atayım
suanhangı sehırdesın
Kimliğimü belirtmek istemediğimi belirtmiştim
sorun yok knka kafana göre takıl
Mutluluklar dile. amaaan boş ver
Peşimi bırakmıyor ki
Nerede yaşıyor? tehdit edeyim onu
Adamda kadında hasta. Mutlu sanıyorlar birbirlerini. İlişkilerinde bozan kişi benim diye düşman bellemişler. Kız onu mutlu etmediğinde beni kullanmıs bunu anlamam ve onunla konusup neyin ne olduğunu anlayana dek bana oyun oynadı yüzük taktılar yetmedi hala beni aramak için saçma bir bahaneyle 2 ayda 2 keredir aradı ben ona yalvarmadığım için hatasını artık yüzüne vurup bana yaklastığında saldırdığım için adam hırslandı resmen ego savasına döndü bu olay
Sen tehdit ettikçe zaaflarımı herşeyimi biliyor oda tehdit ediyor beni. Ancak geçici gönderiyorum hayatımdan tam anlamıyla çıksın diye bende böyle bir oyun oynamayı düşündüm ona kesinlikle canı yansın ve uzak dursun diye maalesef biraz eski sevgilimi kullanmıs gibi olacağım ama onun bana yaptıklarına benimki az bile kalır
O zaman temiz bir dövmek lazım onu. Zaaflarını sırlarını ifşa etmeyi görsün bence. Bu psikopatları dövmek lazım
Sevmiyordu beni ilgimden kaçıyordu bugün kıymete bindi Aldatıldığımı öğrendiğinden beri oda peşime takıldı bu narsistte bunun adını dahi duyunca öfke patlaması yasıyordu sırf öylesine bulusup sarılıp foto çekip buna atarsam.. İlişkide prenses gibi davranıyordu herşeyi iken bugün seni umursamıyorum diyip rahatsız edip bana takmasını bile duygu sanıyorum çünkü umursamayan insanın hala uğrasacak bi meselesi kalmaz diye düşünüyorum
Dövmeklenadam olmaz sen bela oldukça yapısan bir tip bu hiç uğrasılmaz..
Bu psikopat senin korktuğunu farkediyorsa çabuk bırakmaz sanki. Oyun falan oynama. Sadece karşılık verme konuşma yazma
Korktuğumu sandığı zamanlar seviyordum ben saldırdıkça hırslanıp canımı yakmaya delirtmeye çalısıyordu konusmaları bile pek sağlıklı değildi babamın sırf mutluluğu bozulsun diye beni öldürmesine bile razı olacak seyleri paylasacaktı o günden sonra ben onu sevmediğimi anladım hayatımda yerinin olamdığını gerçek yüzünü yüzük taktığı zaman zaten anladım
Artık ondan korkmuyor ve herşeyi yapabilieceğimi gördüğü için sadece arada beni fake numaralardan arayıp fake hesaplardan instagramdan rahatsız ediyor
Ondan sonra o rahatsız edilmelerden sonra numarasının açıldığını gördüm akşama kadar çevrimiçiydi sadece izledim acaba ne yapacak diye sonra 2 gündür aktif olmadı bana bişey yapacağını düşünüyorum
Gece 12 de kim arar allah aşkına? 23.59 da arıyor yanlıskla diyor bir sürü fake hesap tanısalım diyor 0 takipçi bana bu oyunlarıda zamanında oymadı artık tutmuyor
Bir süre sonra bırakır aramayı yazmayı. Sabırla idare etmelisin. hangi şehirdesin?
O boğa ben akrep uyumu ikimizde asırı gerginiz ben maalesef öfkeme yenik düşüyorum zaten ilişkimizin önemli detayıda buydu tutkuydu.. Ya hep ya hiç iz yani duygular asla yapmacık olmuyor
Anlıyorum da onda psikopatlaık ve pislikte var. Birini üzmek canını sıkmak tehditler vs kötü şeyler bunlar. adamlığa yakışmaz. bunun burçla tutkuyla alakası yok
Bende de sinsilik vardı ama onun kadar değildi. Kişiliğimiz az çok benziyordu. Zamanı gelirdi onu ben susturur yönlendirirdim
Artık ayrısınız , sende onunla iletişimi koparmaya çalış. ok canın yanar çok üzülürsün
Ölünün kalbi acımaz artık. Amacımda benden uzak canı cehenneme olsun
Ölmedin daha güzel günler göreceksin güneşli günler :) yüzündeki tebessümü önemseyecek iyi insanlar çıkacak karşına. inş. kısa sürede kurtulursun
Umarım
Taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Söyle
Mesajda söyleyebilirim