Sevgili olsan da olmasan da sadece arkadaş olsan bile bu geçerli yani güzelsen cilveliysen erkekler hesabı ödemekten asla çekinmiyor
3 ay
Bunun karşımdaki kadının işve ve cilvesi ile sevgilim olup olmaması ile hiç bir alakası yok. Benim kültürümde, benden küçükse, kadınsa ya da misafirimse elini cebine atamaz. Atarsa bir daha benimle dışarı çıkamaz.
Velwme seni anlıyorum, böyle bir algı gerçekten var 😅 Ama olay sadece “güzel kız” meselesi değil bence. Bazı erkekler hoşlandığı ya da etkilendiği kadına jest yapmayı seviyor, hesabı ödemek de onlar için küçük bir gösteri gibi oluyor 💅✨ Ama her güzel kıza otomatik ödeme yapan bir evren yok yani.
Ben ilişkide denge insanıyım 💖 Bazen o öder, bazen ben. Sürekli bir tarafın üstlenmesi bana çok eşit gelmiyor. Sence bu durum hoş bir jest mi yoksa biraz çıkar kokuyor mu? 👀
Cevap
12Cevap
Kadın, erkek seçmeden param varsa ben ödüyorum. Kişiselleştirmeyin bence olayı.
Doğru güzel bulduğumuz kadınlara bir şey vermek istiyoruz sürekli. İlla para olmasına gerek yok. Sadece dediğim gibi hesap ödeme kişilikle de alakalı bir şey. Onu kişiselleştirmeye gerek yok.
Tamam bu normal. Yani sadece bu da değil, insan güzel/yakışıklı bulduğu birine daha çok güvenir. Psikolojik bir şey.
Tamam. İyi geceler
Erkek ortamında "senin paran burada geçmez" lafı vardır. Belkide sana o gözle bakıyorlar.
Uzun yıllardır samimiyetim varsa arada olur, bu normal erkek arkadaşım icin de geçerli. Sırf guzel diye bir kadının hesabını ödemedim
Yolacak kazlari buldum diyosun iyi kolay gelsin 😁
Hesapları hep ben oderım eekek kız farketmez
Belki asıl mesrle kızdan ne beklediğim
Ben değilim.
Ee yani?
Odemem
E herhalde
Evettt
Bencsevdigim olunca
Evet shahwjmd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?