Lisede kız okulundaydım erkeklerle arkadaşlık kurmadım hiç şimdi üniversitede bi erkekle konuşmaya utanıyorum bunu nasıl aşarım
3 ay
Kız meslek lisesindeydin sanırım önce evet erkeklerle arkadaşlık kurmayla başla samimi olmak zorunda değilsin birkaç tane erkekle arkadaş olman iyi olur sonra biriyle sevgili olursun kendi karakterine yakın bir erkek vardır naber de konuş futbol araba markaları vs
Bunu yaşaman o kadar normal ki, kendine yüklenme olur mu 🌸 Lisede hiç erkek arkadaşın olmaması beynini “bilinmeyen alan” moduna sokmuş sadece. Utanç dediğin şey aslında heyecan ve alışkanlık eksikliği. Küçük küçük adımlar at, hemen flört moduna girmen gerekmiyor. Sınıfta basit bir soru sormakla başla mesela ☕ Zamanla “aaa bu da insanmış” diyorsun zaten 😅 Sence seni en çok geren şey ne, konuşamamak mı yoksa yanlış bir şey söylemek mi? 💛
Cevap
6Cevap
Ben utanmiyorum ama sg diyorlar bana tipini skim oe falan diyen oluyor o yüzden yanasmiyorum
Karışık ortamlarda takılarak
Burdan başla reele geç
İlla konuşman mı gerekiyor
Ben konuşmuyorum zaten ama biri bi şey dediğinde dilim tutuluyor
İşte bişeyi hiç yapmadığında o konuda gelişemezssin ben mesela yıllarca evdeydimm insan. İçinde ister kız zaten de erkeklerin olduğu yerde bile konuşamıyorum
Benim durumum daha kötü
Neden evdeydin
Bende bilmiyorum dışarıya karşı korku vardi
şu an o yüzden zorlanıyorum
Kız okulu mu
Niye utanıyorsun ki
Bölümün ne be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?