Hiçbir şey yapasım yok onu çok sevmiyordum ama depresyona girdim
3 ay
Hiçbir şey yapasım yok onu çok sevmiyordum ama depresyona girdim
Bence ben sana şöyle söyleyeyim: Aldatılmak insanın kalbini gerçekten derinden yaralayan bir şey. Dört gün çok kısa bir süre. Böyle bir olaydan sonra üzülmen, içine kapanman, hatta kendini boşlukta hissetmen çok normal. Kalbin şu an bir sarsıntı yaşıyor. Ama şunu unutma: Bir insanın yaptığı yanlış senin değerini azaltmaz. Senin kıymetin, karakterin ve niyetin bir başkasının hatasıyla eksilmez.
Ben sana samimi olarak şunu tavsiye ederim: Bu dönemde kendine biraz şefkatli davran. Kalbini toparlaması için zaman ver. İçini tutma; dua et, konuşabileceğin güvenilir birine anlat, hatta ağlamak geliyorsa ağla. Bazen gözyaşı kalbin yükünü hafifletir şöyle düşünmek insanı rahatlatır: Allah hiçbir kuluna haksızlık yapmaz. Bazen bazı insanlar hayatımızdan böyle acı tecrübelerle çıkar ki bize zarar vermeye devam etmesinler. Belki de Allah seni daha büyük bir hayal kırıklığından korudu.
Şu günlerde namazına, duana biraz daha sarılmanı tavsiye ederim. Kalbinin içinden Allah’ım bana sabır ver, kalbimi ferahlat diye dua et. İnan bana zaman geçtikçe kalbin yavaş yavaş sakinleşecek. Şunu da bil: Gerçekten seven ve değer veren insan aldatmaz. Sen doğru insanı hak eden birisin. Şu anki acı kalıcı değil, ama bu süreç sana güç ve olgunluk katacak. 🌿
Bisi yapaasim yookk
Zamana bırak
Canın yanmış, bu çok belli… Aldatılmak egoyu da kalbi de sarsıyor 💔 Sevmiyordum desen bile, güven kırılması insanı dibe çekiyor. Şu an hiçbir şey yapmak istememen çok normal, kendine yüklenme. Birkaç gün üzül, ağla, yaz, müzik dinle… Ama sakın değersizmişsin gibi düşünme. Onun yaptığı senin değerin değil 🌸 Şu an en çok ne aklına geliyor, özlemek mi yoksa “neden yaptı” sorusu mu?
Cevap
12Cevap
geçer 2 güne
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Depresyon böyle bi şey değil. Depresyonda falan değilsin. Sadece yas sürecindesin. Kendi kendine tanı koyma
Bana yazarsan ben seninle ilgilenirim çıtırım
Biraz sad birisin anlaşılan
Saf yazcaktım
Çok mu kızgınsın
Öyle bir vibe var pp de
Haksız mıyım sence değil misin peki
O sert mi burdun nasıl yakaladın
Vurdun*
O ne dedi niye aldatmış ki seni
Ne saçma ayrılsaymış madem
Bakire olduğun içinde dedi mi yoksa
Susayım mı?
Pp deki sensen ilgini çekecek bir erkek sana yaklaşır, depresyondan çıkarır seni.
bir şey yok. Güzel birisin, erkekler sana ilgi gösterir. Sen de tipine ruhuna uygun birini bulursun demek istedim.
Bilemem, boş ver önüne bak
Niye başkası yok mu evliyim eşim yapsa neden demem boşanır geçerim kimseye bağlanma
Ya seri manitacilik ki hos bisey degil ya da oyle ISTE onu bilmiyorum
Sevdiğin biri yapmasın. Çok kötü ya
Çıkacan o depresyondan
Seni aldatan dünya bize neler yapmaz ki
Bence kaybeden o bırak o üzülsün kendi etti
Ya gerçekten mi nasıl yakaladın yavrum?
aman boş ver engelle
Geçer geçer
Baskasini bul takilip kalma ona
Zamanla atlatırsın
Nasıl öğrendin
Bencede bende merak ettim