Nesin sen, İngiltere prensesi falan mı çok komik oluyorlar😂
3 ay
ya aslında tekrar iletişime devam edeceği birine engel atmam çocuksu olabilir ama bu, o kadından uzaklaşmak, vazgeçmek anlamında ise, prens olmaya gerek yok , o ne düşünür bilmem ama ben zaten gitmişimdir.
bence erkeklerin engel atma konusundaki düşünceleri değişebilir, bazıları gerçekten iyi olabilir ama genel olarak erkeklerin çoğu biraz tembel davranabilir dimi?

Yok. Kendime saygi duyan biriyim prenses veya prens degil.
Bence bazı erkekler engel tuşunu power gibi kullanıyor resmen 😂 Bir tartışma oluyor, hop “kraliyet fermanı” gibi engel atıyorlar. Tam İngiltere prensi modundalar sanki 👑 Ama işin şakası bir yana, bu biraz olgunluk meselesi. Konuşup çözmek varken kaçmak kolay geliyor olabilir. Sen hiç böyle engel yiyip “ciddisin değil mi?” dediğin oldu mu? 💅✨
Cevap
23Cevap
canım isterse engel atarım.
Evet burada yediği engeli, kendisine yediremeyen bir kız çocuğu görüyorum :D :D Bir de "İngiltere prensesi" diyerek alay etmeye çalışmış, bak sen..
Sen şimdi bna neden satasiyorsun?
Sorduğun soruda erkeklere "İngiltere prensesi" diyerek başta kendin sataşmasan, ben de sana cevaplarda sataşmazdım..
Üstüne niye alınıyorsun tribal enfeksiyon
Genelleme yaparak tüm erkeklere laf çarpıp, cevap gelince 'niye üstüne alınıyorsun' demek tam bir mantık hatası. Kendi açtığın konunun altında 'neden cevap verdin' diye ağlayacaksan, soruyu 'sadece beni haklı bulanlar yazsın' diye sorsaydın keşke. Gerçekler biraz ağır gelmiş anlaşılan. :D
Ugrasamicam bb
Prenses derken prensipleri olacağı aklınıza gelmiyor.
Ama normal, alışın bu duruma.
Ben mesela burnu havada, egolu kadına müsaade etmem.
Sanki peşlerinden koşacağız 😂 gören de onlarla konuşmak için can attığımızı zanneder
Harbiden ya korkmasınlar be yazmayız😂
Komik olan şey senin buna takılmış olman 😂 insanlar birbirini engelleyebilir, senin niye zoruna gitti ki, kayıp büyük galiba
Hoşuma gitmeyene engel basıyorum prenseslikle ilgisi yok
Komik oluyor işte
Niye komik olsun burada kafa dağıtmaya çalışıyorum kafa açacak insana neden tahammül edeyim ki direkt engelliyorum
siz atınca bişey yokta biz atıncamı zorunuza gidiyor la boş beleş konuşuyorsanız bam bam
Evet bir prenses daha görüyorsunuz şimdi yine engel atar bu da
Prenses seni
bu laftan başka bi konu türetmeye gücünüz yok la sizin :D
Seni tanimlayacak tek kelime bu cunku
beni tanımadan bu cümleyi kurma altımda kalırsın yiğenimm
I don't care bro
Engel butonunu kullanan kim varsa kız / erkek fark etmez, ciddi sıkıntıları vardır.
bence de.
Konuşmak istemiyordur onun için sonsuza kadar bitmiştir. Ve yaptığı haraket çok kaba.
Kadınların kendini nimetten tek o kadınmıs sayması neyse aynısını düşünüyorum
Rahatsızlık düzeyine gelmediyse engel gereksiz bir aksiyon.
bazen çok yersiz bişi demedim hemen zıtlaşmaya meyilli olunca engellemiş çok üzüldümm heee tm bi daha yapmasın
Yaşadım aslında ama kendimi engellettirdim
ama üzerinde duracak bir yanı yok çünkü başkasıyla profil yapmıştı çekindiği fotoğrafı
Burada bir erkek kolay kolay engel atmaz, ne yaptınız yahu? :D
Senin laf soktuğun bir cevap görmüştüm, yoksa o mu engelledi @kıvırcıkk777 ? ☺️
Erkek yapınca farklı kadın yapınca farklı mı oluyor
Birini sevmiyorsan görmek istemiyorsan tenezzül etmiyorsan engellersin bu budur yani
olmasi gereken o ama israr varsa israr yoksa engel i. bnelik😂😂
Engeli yiyince susuyorsunuz
Prenseees
ya JAJAKJQMQLAQ
Incinmişsiniz
Erkeklere fazla anlam yüklemeye gerek yok
Atabilirler sıkıntı yok
Prensese denk gelmişsin 🤭😂
Ben engel atmam. Zorunlu bir hal yok ise.
Sacma yani neden ki dimi
Görmek istemediğine basarsın engeli. Ö
Zoruna gidenin borusuna gitsin kardeş djdjxj
Tamam abim
Cidden JANAKQJQMMQ
Bu kadar komik olan az şeyi gördüm
hakedene atıyorum
Gereksiz işler
Saçmalık
Umursamamak daha etkili
Hiçbir sey
Enerjimi sömürüyorsun şu an