Başımın üstündeki saç ile sol tarafımdaki saçların birleştiği üst kısıma çizik attırdım önden arkaya doğru. Yeni bir model denedim, gören arkadaşlarım bu saç şeklini beğendi ama babam olsa serseri gibi olmuşsun derdi. Sorum şu sizde saça yakışan bir çizik görseniz bunu psikopatça serseri gibi ön yargılı mı davranırsınız yoksa güzel durmuş deyip geçer misiniz?erkeklerin saça çizik atması
Erkeklerde saça çizik atmak hakkında ne düşünürsünüz?
Saçlara çizik attırmak bir ara erkekler arasında bayağı popüler hale gelmişti. Öyle ki; saçında çizik olmayan erkek görmek neredeyse imkansıza yakındı :D Elbette yakışana yakışıyor ancak bugünlerde kullananı bir hayli az.
Saça çizik atmak çok zor bir model değildir. Öncelikle çizginin atılacağı yer belirlenir, bunu genellikle kişiler kendileri seçiyor. Sağda ya da solda olmasını seçerken saç modelinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Çizik atılacak kısım tarakla ayrılıyor ve makineyle o alandaki saçlar kesilerek çizik atma işlemi gerçekleştirilir.
Erkeklerin saça çizik atması hakkında düşünceler neler?
Saçlara atılan çiziği beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de var. Çiziğin yakışması için öncelikle kafa yapınızın düzgün olması gerekiyor, aksi halde kötü bir görünüm oluşturabilir.
Erkeklerin saça çizik atması
Saçlarıyla birlikte kaşlarına, sakallarına çizik attıran erkekler de var. Açıkçası çok da iyi bir görünüm oluşturmuyor, biraz abartılı görünüyor. Aynı şekilde farklı stillerde saç çizikleri de tercih edilebiliyor. Kuaförünüzle size nasıl bir stilin yakışacağını belirleyebilirsiniz. Şunu söylemeliyim ki saçlarına her çizik attıran erkek serseri gibi görünmüyor, aksine kafa yapısı düzgün olanlara oldukça yakışıyor.
Saça atılan çizik modelleri nelerdir?
1- Düz çizik
Saça atılan çizik modelleri
Saçlarına çizik attırmak isteyen erkekler genellikle düz çizgiyi tercih ediyor. Saçların sağ ya da sol tarafına atılabiliyor. Burada belirleyici faktör saçlarınızı hangi yöne doğru kullandığınızdır.
2- Çift çizik
Saça çizik
Çift olan çiziklerde genellikle çizgiler kısa tutuluyor, tek çizginin aksine yanlara atılıyor. Tabii nerede olması gerektiğini kuaförünüzle birlikte belirleyebilirsiniz.
3- Farklı şekiller
Saç için çizik modelleri
Saça atılan çizik modelleri arasında sadece düz çizgiler yok. İstediğiniz, anlam yüklediğiniz bir model varsa onu da uygulayabiliyorlar.
Kardeşim bende attıriyorum ve cevremdekiler güzel buluyor kızlarda burdaki kizlar yanlıs anlamış senin dedigini eskiden olan faulun üstune falan degisik sekilde cizikleri sanmislar devam et sanada yakisiyorsa gayet sık ve güzel oluyor sıradan biri olmuyosun en azından
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkek adam çizik mi atar. vurur 3 numaraya mis miss
Ama hiç öyle bir giyinimim yok ve hiç öyle biri değilim sadece yakıştığı için yaptım apaçiler gibi parlak adidas ayakkabı ya da fosforlu giysiler giymem.