- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayŞimdi ben eşiyle toplam 10 ay kadar bir süre görüşmüş, sonrasında evlenmiş ve nikaha kadar kendisine hiç dokunmamış biri olarak yazıyorum.
Durum günümüz ilişkiler ve internet hızına göre elbette insanların kafasında “anormal” gibi duruyor. E niye çünkü tüketmemiz lazım birbirimizi. burada ilk buluşmada evine gitmem normal mi diyen bile var. Onun için rahat ol, panik yapma, her ilişki kendine has değerlendirilmelidir. Ben ve değerlerime göre bu anormal ya da korkulacak bir şey değil.
Ama (evet o ama gelecekti illaki), ben mesela ten uyumu denen şeyi merak ederdim. Ya da bir süre sonra arkadaşca, iyi anlaşan arkadaşca görüştükten sonra (kaliteli zaman, hediyeleşme, olumlu iletişim, vs.) karşıdakine dokunmak isteme isteği ufak ufak gelmesi lazım. Arzu çünkü olmazsa olmazımız. Çünkü evlilik düşünüyorsan o kişiyi bedenende arzulaman sağlıklı olur. Arzulamak direk gibi herşeyi yapmak demek değil bu arada. Ama o arzu ve o meraktan bahsediyorum. Çünkü evliliği arkadaşlıktan ayıran en büyük fark cinselliktir.
Fakat şu an tatlı tatlı, ağır ağır birbirinizi tanımanız bence çok değerli. Kimsenin ne dediğine bakma. Ciddi bir ilişki düşünüldüğünde böyle ilerler zaten. Aksi yönde düşünen, bugün elini tutar, yarın yatağına alır, öbür günde sıkılır sıradakine geçer.
Bence her şey yolunda 😏
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yorumlarlardaki müslüman geçinen süslümanlar kudurmuş gene ahahhaha. Ulan müslüman zaten bunları yapmaz. Haa evlilik yolunda ise bu şekilde konuşursun zaten. İlla yatıp kalkmak mı lazım, illa ten tene değmesi mi lazım? Ya ben müslüman değilim ya da yorumlardaki abazanlar dinini hiçe saymayı seviyor. Bu arada bacımsu helal olsun, sen bakmak onlara. Onların ruhuna pislikler bulaşmış
173 Yorumla
Soran6 ayÇok teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(18-24)6 ayHaha 😅 anladım, 7 ay çok da kısa sayılmaz ama hiç fiziksel temas yoksa bu kesinlikle dikkat çekici bir durum. Normal mi diye sorarsan, genel ilişki dinamiklerine göre pek normal sayılmaz.
Neden olabilir?
1️⃣ Kişilik / kültürel farklılık:
Bazı insanlar fiziksel temas konusunda çok mesafeli olabilir.
Aileden veya geçmiş deneyimlerden kaynaklanan alışkanlıklar olabilir.
2️⃣ İlişkiye duygusal yaklaşımı:
Bazen insanlar bağlanmayı duygusal seviyede tutar, fiziksel olarak teması zor bulur.
3️⃣ İlgi veya çekim eksikliği:
Eğer ilgisi gerçekten yoksa veya çekim hissetmiyorsa, fiziksel yakınlıktan kaçınabilir.
7 ay boyunca hiç el ele tutuşmamak, sarılmamak genellikle duygusal olarak da mesafeli olabileceğini gösterir.
Ne yapmalı?
Açıkça konuşmak en net yol:
“Ben fiziksel temasın ilişkide önemli olduğunu düşünüyorum, sen bu konuda ne hissediyorsun?”
Bu konuşma hem beklentilerinizi netleştirir hem de ilişkinin geleceği hakkında fikir verir.
💡 Özet: 7 ayda hiç fiziksel yakınlık olmaması çoğu ilişki için normal değil. Ama herkesin sınırları farklıdır, bunu anlamanın en iyi yolu konuşmak ve net bir duruş almak.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
6 ayMerhaba,
Anormal, hiç normal değil. 😅
Normal diyenin aklına şaşarım! 😅
3 5 gün değil ki koca 7 ay geçmiş üstünden, insanlar 6 ayda söz yüzük isteme yapıyor kalan 6 ayda da evleniyor... 😅
Tamam her şey temas değilde, öpme sarılma yoksa sey ederim öyle işe...
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Başlangıç önemlidir.. 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar...
Madem niyetiniz evlilik, o zaman adım atmalısınız... 😅
Ayrıca evlilik öncesi beklenti istek arzular konuşulmalı. Civciv çıkar kuş çıkar ördek çıkar...00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşırı tatlı bir durum bu yaa enerji çok belli 🥹💖 Mutluysanız, kahkahalar havadaysa bence temasın zamanlaması tamamen sizin dinamiğinizle ilgili. Her ilişkinin ritmi farklı, bazıları hızlı başlar, bazıları slow burn gider 🔥 Utanmanız da heyecan demek, içinde minnoş bir elektrik var demek bence. Ama merak ediyorum, içten içe “keşke elini tutsam” dediğin anlar oluyor mu? 😏💕
13 Yorumla
Soran6 ayOluyor tabi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen6 ayAaa işte kıvılcım ordaaa 🔥😏
Sen artık o eli tutmalısın bence, minik cesaret aşkı büyütür 💞✨- 6 ay
Benim yorumum neden gözükmüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. İnsan sevdiğinin elini de tutar yani normal değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 6 ayNormal değil,,
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBiraz abartmıssınız ya.. benı lutfen yanlıs anlama bende evlılık oncesı karsıyım fazla yakınlasmayada... yani insan sevdıgı ıle el ele tutusur arada sqrılır , saclarını oksar , bır buse kondurur yanaktan falan...
Ki 7 ayda az bır sure degıl. Allah daim etsin40 Yorumla
6 aySana değer verdiğini daha nasıl anlatabılır bazı şeyleri çabuk tüketmek iyi değildir çok değerli bırıne denk gelmişsin Allah tamamına erdirsin 👍
53 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim Allah razı olsun
- 6 ay
🌹❤️
- 6 ay
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 aygünümüzde gençler artık daha ilk geceden cinsellik yaşamaya ya da fb ilişkilere alışık oldukları için tabii ki bu durumu yadırgamalari normal 😅😅
onlara takılma sen, doğru bildiğini yap..
hem onların dediğini yapmış olsan emin ol şimdiye kadar 7 ayda en az 7 yedi sevgili değiştirirdin 😝
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHem çok iyi bir durum helal olsun da hem de biraz tuhaf bir durum evlenmeden cinsellik yaşamak birden soğutan bir şey o yüzden evlenince olması özellikle biz kadınlar açısından çok daha iyi. Ama sevgiliyken elden tutulabilir, alından vs. Öpülebilir bu kadarı tuhaf geldi muhafazakar mı yani demek istediğim muhafazakar ise aşırı mi?
10 Yorumla
6 ay
7 ayda devri alem yapardim. Cok kasmissiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
6 ayAdam olan sevdiği kadını dokunmadan da sever değer verir. o kadın helali oluncaya kadar ona dokunmaz zinaya harama bulaşmaz.. Gevşek olan herşeyi yapabilir zinanın adını aşk koymuşlar karaktersizler...
20 Yorumla
6 aysize güzel geliyorsa güzel de kocaman bir soru işareti bence, yani ardında masumane bir sebep yatıyorsa çok da sorun değil de başka fiziksel sebepler, hatta belki hastalık yatıyorsa büyük sorun olabilir... hele ki evliliğin yüzde 50, 60 cinsellik olduğu gerçeği ile... en iyi ihtimalle dokunsal bir insan bile olmayabilir, tecrübe etmemiş olabilir 🤔 burada sen nasıl bir beklenti içinde olduğun da önemli, hatta ilk adımı sen atabilirsin, tutabilirsin elimden, ya da konuyu dolaylı bir sebeple açıp fikrini sorabilirsin...
00 Yorumla
6 ayDeğil... Kadınlar dokunmamasını istiyor çünkü komfor alanı güvenli. Dokunursa sana b, raz sevişme cinsellik olursa gerçekten sevmeye başlarım diye bu hayır ben sevmem dokunma cinsellik demeleri. şu an sadece bir insan olara sevebilirsin sokakta ki insandan biraz daha çok maximum. sevişmek pekiştirir organ birleşmesi mühürler kadını erkeğe. Sevgilin değil o senin arkadaşın sevgililer seks yapmalı. sevemezsin harici.
00 YorumlaBence normal olamaz çekingenlikle ilgisi yok onun ilgisi farklı cinste muhtemelen
12 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani?
illa her şeyi yaşayacaksınız diye bir durum söz konusu değil tabi ki ama arkadaş olarak bile bir tokalaşma sarılma olur yani neden olmasın dışardaki insanlara davrandığınız gibi davranınca pek bi farkı yok ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayBence gayet normal, yani gidipte hemen kucağına atlayacak değilsin, niyetin evlilikse bu tür şeyler konuşun, ya da sinsi bir kurt gibi seni yatağa atacağı günü bekliyordur dikkat et derim seni sadece kullanabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBu devirde böyle adam bulmuşsun tut kolundan nikah masasına oturt😃
21 Yorumla
Soran6 ayÖyle yapacağız inşallah 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 ayAy çok ilginç ya, yani en son noktaya kadar gidin demiyorum elbette ama hiç temas olmaması da anormal sjxjdkkdkd ben olsam dokunmak isterdim ya
30 Yorumla
6 ayOLMASI GEREKEN BU bu devirde buluşmalar yatakta bittiği için size normal gelmemiş tabi nikah olmadan el ele tutulmaz bu böyledir zaten
30 Yorumla
6 ayNormal tabii ki. Evlenene kadar yapmamanız en doğrusu. Çünkü evlenmeden yaparsan o erkek seni kullanır. Kendine değer veren kadın senin gibi yapar yani dokundurtmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, aslında bu ilişkinin daha ciddi ve farklı beklentilere gebe kalmadan ilerlemesi açısından daha sağlıklı. Ama 7 aylık ilişkide temas etmekten de cekinmemek gerekir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayBen de ilk sevgilimle böyle uzun bir süreç yaşamıştım 😅 Tatlı hisler olsa gerek. Herkesin ilişki dinamiği farklı yani herkes anormal dese de sizin ilişkiniz size özel.
12 Yorumla- 6 ay
Hassasiyetleri var mıdır bilemem ama dikkat etmek lazım tabi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşiri sofu ise normal evlenene kadar dokunmak istemiyirdur insan bı sarılmak ister ama yine de🙃
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDoğru ilişkiyi bulmuşsun kimseyi dert etme kıskananlar sorun eder istediğin kadını sevmek kadının da değerli cinsellik dışı bir sevgi ve ilgiye maruz kalması kısaca doğru düzgün bir ilişkiniz var olması gerektiği gibi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayUmarim bu büyü evlilik içinde ki özel hayatla da uyumlu olsun. Yoksa özel hayat uyumsuzluğu evliliği yok ediyor. Ten uyumu çok onemli
22 Yorumla- 6 ay
Size bir şey sorabilir miyim ilişkilerle ilgili, bilgili birine benziyorsunuz.
- 6 ay
Attım
6 ayadamın pipisimi bamya yani insan en azından bir sarılır sıfır temes acaba şeyimi kalkmıyor yani ne tuhaf
34 Yorumla- 6 ay
Çok fenasın
Soran6 ayAhahaha 1,92 boyla öyle bir durum olduğunu sanmıyorum 😄😂
- 6 ay
valla pipinin boyla kiloyla alakası yok
Soran6 ayBelki her şeyi mükemmeldir ahlakı ve saygısı gibi 😊
Ne güzell evlenmeden bu mesafeyi koruyun bence
30 YorumlaBunu başarabilen nadir insanlardansınız. Tebrik ederim. İnşallah biranönce evlenir çok mutlu olursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHelal olsun sana böyle devam edin bide bu yüzden bırakma
17 Yorumla
Soran6 ayAsla bırakmam bana olan saygısını seviyorum
Cevap sahibi6 ayEn iyisi bacimsu
Cevap sahibi6 ayKeşke banada öyle biri denk gelse
- 6 ay
Ya keşke bize de enistemiz gibi biri gelse ama yok işte öyle enistemiz gibi bacım cok şanslı valla ender bir insana denk gelms yani böyle bir adam gibi birini bulmak artk çok ama çok çok zor
Cevap sahibi6 ay@loneangel3475 ins çıkar öyle bir erkek ve bu devirde böyle bir düşünceye sahip erkek aZ gerçekten onuda tebrik ederim 😊
- 6 ay
Evet bende tebrik ederim enişteyi
Cevap sahibi6 ay@loneangel3475 😊
Gizli Üye(30-35)6 ayElele tutuşmak sarılmak masum şeyler ama bende ilk aylar olmasını istemem ama bir soru daha var bazı erkekler bazı kızlarla yaşayamadıklarını başkalarıyla yaşıyor dikkat etmek lazım böyle bir modelde var.
10 Yorumla
6 ayBence çok iyi en azından niyeti ciddi bir erkek. Daha ilk aylardan dokunmaya çalışan erkeklerden kaçın asıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
6 aySevgilisiniz yani öyle mi? 😂 Ben sevgilime dokunurum ya o kadar da temassız yapamam.. siz mutluysaniz niye normal mi diye soru sordun ki? Bunu normal bulacak biri çıkmayabilir kolay kolay..
15 Yorumla- 6 ay
@Elifay999 ne alaka satılmaktan elini tutmasindan bahsediyoruz
Soran6 ayBen normal karşılıyorum ama aslında erkeklerin fikrini merak etmiştim
- 6 ay
Sadece erkeklere sorabiliyorsun bilgin olsun
- 6 ay
Tabi tabi
Nedense sevgili olanlar biz sadece el ele tutuyoruz göz göze bakıyoruz dudak dudağa öpüşüyoruz diyorlar Dışarıda herkesin içinde opusenler kim bilir tenha da neler yapiyorlardir İslam'da sevgili olmak haramken sevgili olanların arkadaş gibi takilmadiklarini adım gibi biliyorum
Değer verdiği için izinsiz yapmak istemiyor olabilir.
21 Yorumla- 6 ay
haklısın
Gizli Üye(36-45)6 ayTebrikler bu zamanda yiyişmeden ilişki yürütmek büyük güçlü irade
51 Yorumla- 6 ay
Keşke bizimde kıymetimizi bilseler ama karşımıza birisi bile çıkmıyk hayirlisiyla😃
Miss gibi ilişki
daha ne istiyorsun
🧿
10 YorumlaHasret kalınan hadise bence öyle bir çağ ki bu çağ...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
6 ayNormal değil, sarılın birbirinize. Çocukta çekiniyor demek ki senden.
10 Yorumla
6 ayÇok normal bizim abazanlara normal gelmeyebilir ama hayırlısı olsun canım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayAllah daim etsin maşallah ben evlilik görüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Sen yorumdakilere bakma çoğunluğu ilk buluşmada öpüşüp sevişmeyi bekliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
6 ayDoğru olanı yapıyorsun tatlım böyle devam et :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. geçmiş olsun. bu seni ya aldatır ya da eşcinsel/aseksüel falan.
dokunmadan seven erkek olmaz. sana şu an hoş görünüyor olabilir ama emin ol altında masumiyet yok bu uzaklığın.
12 Yorumla- 6 ay
@Elifay999 eveet yine dünya da ki en saçma empati beklentisi. evet yine eşcinsel derdim, dokunmasını istememem ile dokunmasının normal ve beklenen şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor. evet mümkünse bırak dokunmayı göz göze bile gelmesin Allahın selamını bile vermesin ama ben böyle istiyorum diye normal olanın dokunması olduğu gerçeği değişmiyor.
ha bir de gel gelelim senin saçma fikrine, hiç kimse bi başkasına yaptığı kendine yapılsın istemez, sen et yiyosun dimi? ama yemek olmak ister miydin? Allah aşkına şu aynısı sizin kadınlarınıza yapılsa muhabbetini kesin, herkes yapan olmak ister yapılan değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBence normal ama iki sohbette kendini verenlere göre normal değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBu devirde boyle erkek, inanılır gibi değil mucize gibi bir şey çok şanslısin
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayoyle biri de bana denk gelse keşke ama ben duramam ya en azından elini falan tutar operim yanaktan
22 Yorumla- 6 ay
Diyelim o sana adim atmiyo sen ona adim atar misin
6 ayAçıkçası ben evlenmeden birlikte yaşanması ve hatta aynı yatağın paylaşılması gerektiğini düşünüyorum, çünkü bir uyum ya da uyumsuzluk olduğu başka şekilde ortaya çıkmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derler
Yani nasıl desem gözünden sakınır onu öyle sakınır ki kaybetmekten korkar
Belkide böyle hislerdir.
Her şey zamanında güzel ve kıymetli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayMaşallah iyi sabretmişsiniz eşimle tanıştığımda 1 ay geçmeden yatağa girmiştik 😀
37 Yorumla- 6 ay
Esinden önce birisiyle yapmis miydin
Cevap sahibi6 ay@sessizadam2525 hayır ilk eşimle
- 6 ay
Yani sasirdim iraden guclu ama 1 ayda neden yaptin ki kısa süre diye sordum
Cevap sahibi6 ay@sessizadam2525 aşk diyelim
- 6 ay
Şimdi nasıl peki ilişkiniz felan kaç yıl oldu
Cevap sahibi6 ay@minyonnnbirkizz 6 yıllık evliyiz maşallah çok iyiyiz
- 6 ay
Haftanin kac gunu yapiyosunuz cocuk varsa zor olmuyo mu duyar filan diye
Bence sorun yok ayrıca çok tatlısınız da utangaçlık iki taraflı birbirinize saygı duyuyorsunuz ve gelecek düşlüyorsunuz daha ne olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ay7 ay çok uzun zaman belki 2-3 ayda bu şekilde olabilir. Yakınlaşmasını sağla o gelmiyor ise sen yaklaş. Nasıl evleneceksiniz bu şekilde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. bence normal değil, 7 ay uzun bir süre, en azından el ele tutuşmuş olmanız lazım, evlenmeyi planlıyorsanız birbirinizi tanımanız gerek dimi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNormal olması gereken bu cinsellik evlendikten sonra yaşanmalı demekki adam sana cinsellik için yaklaşmıyor
11 Yorumla- 6 ay
Peki sen bi erkegin geçmişine önem verir misin
Gizli Üye(36-45)6 ayBazı erkekler çok sevdiği zaman dokunamaz. Kaçıp gitmenden korkar.
Böyle bir şey olabilir
10 Yorumla
6 ayEğer ciddi düşünüyorsan normal. Ama ileride adamı bu yüzden dolayı terketme sakın. Evlenin hızlıca. Eğer evlenmeye niyeti yoksa adamın bırak bir an önce. Yoksa farklı şeyler yaşanabilir ve üzülmek zorunda kalabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayEvlenince de aynı resmiyette devam edin. Hatta sen sperm bankasından hamile kal. Beyefendi de gazetesini okurken kahvesini yudumlasın.
11 Yorumla- 6 ay
Komik
Ne kadar güzel karşında ki adamın kıymetini bil benim 3 ay konuştuğum dağ ayısı 3. ayda temas etmiyorum diye bana soguksun diye bahane edip ayrıldı zamana bırakmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNormal ne var bunda. Cinsellik düşkünü insanların dediklerine aldırma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Evlenmeden zaten olmasın mümkünse
25 Yorumla
Soran6 ayEvet bencede çok hoş teşekkür ederim bu yorumun için 😊 öyle yapacağız inşallah bayramdan sonra resmileştirmeyi planlıyoruz ilişkimizi ve biz şu an anki seviyemize tamamen duygusal bir şekilde geldik fiziksel anlamda hiç bir şey yok
Soran6 ayTeşekkür ederim Allah razı olsun 😊
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Valla bu baya askerlik arkadaşı ilişkisi gibi bir şey temassız ilişki olmaz ama alan memnun satan memnunsa da diyecek bir şey de yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun patlaması çok fena olur demedi deme shhshshs
03 Yorumla
Soran6 ay😂😂😂😂
Soran6 ayTamam 😂
6 ayEn azından el ele tutuşup, buluşmayı sonlandırırken bi sarılmanız lazım. Sıkıntılı ve olmaması gereken bir durum..
00 Yorumlaİlk buluşmada normal evet her insan farklıdır bazıları daha sıcak bazıları daha soğuk davranabilir
00 Yorumla
6 ayEğer mutluysaniz gerek yok sevmek demek her zaman dokunmak demek değil sonuçta o senden veya sen ondan kaçmiyorsun
30 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat