Neden parasının olmadığını söylüyor ki durduk yere. Ramazandan sonra dese olurdu zaten ben de ısrar etmiyorum hiç
3 ay
Hem kendini baştan belli etmesi hemde seni sınaması bakalım ne tepki verecek diye olabilir ama işte sizin o gereksiz 250 gram için peşinden koşuyorlar yaa ondan oluyor bir tane a.. mm bitiii zaten kendini belli etmiş anasının o.. busuuu erkekler bunun kölesi köpeği yaa babasına kuyruğunu sallayamıyor a. mıınıı yırtamıyor dışarda hem erkek bulayım da çökeyim diye koluuyor hem de erkeklere üstten üstten bakmaya çalışıyor işte bunların hali sadece s.. ikmelikk erkekleri küçük görmeye çaışmak hem kullanayım hem de üstüne çıkayım tepineyim demek beyinsiz a. mm biti aasaallakk türk kezolaının işi ama o kezoalr 1 2 3 olur 4 de öyle bir eviri çevirirler ki ana ana bacak aranı aç geri girecem diye yalvarır yakarır bu o.. buu k. evaşelerrr erkekler kızların bankamatiği kölesi para harcayacak cüzdanı değil git dedi mi gidecekmiş gel diyince gelecekmiş parasını yiyecekmiş kızların sıkımlık canı var bir sıkımlıkla bedenini çöp teneksinde bulur ruhunu da cehhennem de bulur
Beni tanımadan bu kadar hakaret neden? Kahve parası ödemek hiç sorun değil zaten daha önce buluşmamda ödedim de sorun da etmiyorum ama bunu dillendirmesi garibime gitti hepsi bu
Ben bunu direk saan yazmadım genel olarak yazdım yorumlara gelip de bak kardeşim yırtanlara seslendim evet gördüm bir kaç kişiye kahve parası demişsin sen de ne yapacan başka şeyleri ona kitleyip kendin kahve mi ısmarlayacan şu konuşmandan bu çıkıyor o bunu iyi niyetinden demiş sana demeyebilirdi ama kendini göstermiş haa demeseydi de bu sefer başka şekilde gelecektin buraya sen orası da var siz türk kızları kendinizi bilmiyonuz hiç ne yaptığınızı bilmiyonuz düşünceleriniz söyledikelriniz yaptıklarınız aynı değil bunu da kabullenemiyonuz hangi kafaylaysa artık biz buyuz tamam demek yerine erkekler diyip saldırmayı seçiyonuz bunu demese başka bir şey dese ya da direk olarak şu anda olmaz bayramdan sonra buluşalım dese bu sefer niye böyle dedi diye gelecen o yüzden çok da tartışmaya gerek yok bunu düşünmek yerine sorgulamaya çalışmak onu da yanlış olarak yapmak daha çok kendini düşürür türk kızlarının hiçbir halt bilmeyip kafalarında olmayacak şeyler kurması bir de bunları varmış evet böyle diyip erkekler diyip dayatması dellendirmekten başka bir şey değil
Mesela bu sonunda açıklık getirmişler burada o kadar çok konuşuluyor ki türk kızlarına ne dersen de yarın geri aynı şeyle geri gelir
Bu video Tüek kızlarına çok güzel cevap olmuş burada yanlış yaptığın gibi video da yanlış bilinen ama doğru zaennedilen durum var
Yine de yazacam video da diyorlar Erkekler kadınlara para harcamaktan asla kaçınmazlar kaçındıkları şey erkeklerin paramatik olarak görülüp sadece parasını yemek için var olduğunda kaçınırlar senin yemeğin kahven erkekler için hiçbir şey değil hediyelerin de öyle ama erkek bunların karşılığını görmezse değerini o zaman işte o kız hayatında yemediği en iyi naneyi yer yanına kalmaz asla
https://www.youtube.com/shorts/awAWRm5Cxr4
Böyle bir açıklamayı uygun görmüş kendisi olabilir. Ben olsam özel sebeplerden dolayı bu ara pek dışarıya çıkmıyorum ancak müsait olduğum ilk an sende uygun görürsen dışarı çıkmak isterim derdim. Ama tabi erkekler biraz şeyy
Ya ben de kötü şey yapmadım böyle söylemesine ama söylemeyebilirdi hani sadece Ramazan'dan sonra görüşsek senin için uygun olur mu dese Okey idi yani
Evet işte fazla detaya girmemesi gerekirdi ama erkekler bazen böyle oluyor. Sen yanlış bir şey düşünürsün vs diye çekinmiş olabilir
Evet ya. Ben sana çok güzel bi gün yaşatıcam diyor cmxmxmxmxmxmxöxx
Masum biri gibi geldi bana ilk buluşmaya giderken kurabiye yap götürr
Bunu duyunca kafan karışmış, anlıyorum 🤍 Şimdi şöyle düşün; bir erkek “şu an param yok” diyorsa ya gerçekten bütçesini ayarlamaya çalışıyordur ya da ilk buluşmada eli rahat olsun istiyordur. Bu aslında dürüstlük göstergesi de olabilir 💸✨ Ama durduk yere vurgulaması biraz garip hissettirmiş sana belli ki. Sence maddi durum mu mesele, yoksa bahane vibe’ı mı aldın?
Cevap
20Cevap
Dürüst olmuş başka sebep arama diye net konuşmuş kötü bişe değil
Böyle düşününce de haklısın
Gözlemliycem
Seni siniyor olabilir. Sende bos ver parayi ben oderim de. Ilk hesabi sana odetirse bas tekmeyi en fazla bur yemek zararin olur. Ama bir bakmisin cok zengindir. Ki ben seni siniyor diye dusunuyorum. Bence 1 yemek parasini riske atmaya deger.
Öğrenciyim ben ya ödiycek durumum yok ama onun var bence ve dediğin gibi sınırıyor gibime geldi. Zaten 5 gündür konuşuyoruz falan konuşuyoruz bende ramazandan sonra olur zaten daha tanımıyoruz bir birimizi dedim daha cevap vermedi
Sen konusmalarda parayi 2. plana al. Bir erkek asla param yok demez. Borc eder yine yanindaki kiza yemek ismarlar. Yani sende 2 doner ayran parasida mi yok.
Tam şu an yok ama haftaya olucak. Yok ben zaten kahve içmeye gidersek falan ısmarlarım sorun yok ama daha önce yaptım birisine gittik ben ödedim ama maddi durumu da iyidi yani sonra ilgilenmedi umursamadı ğstğne üstlük tekrar görüşmek istedi bende istemiyorum dedim yani bu tecrübemden dolayı kararsızım. Kuzenimde işte ilk buluşmada kebapçıya götürsün falan dedi bu arada 2 yıllık ilişkisi var yani
Bilmiyorum ama olsa da olmasa da bir erkekten param yok lafını duyunca hemen soğuyorum. Erkek biraz eril olmalı, sorun üreten değil çözen olmalı
Bende bunu hissettim işte olmaya bilir şu an tamam ama niye söyledi ki. Ramazandan sonra görüşelim dese olurdu zaten
Adam bunu farklı bir tarafa çekip kendini doldurma diye gayet dürüstçe param yok demiş bence, anlayışlı ol bu durumda
Halini sebebiyle anlatmış sanada anlayışlı olmak düşer tanırsınız hem birbirinizi
Bahane olabılır belkı eger ıstemedıgı ıcın belkıde harbıden yoktur ama para mesele konusu ılıskıyı etkılememelı dıye dusunuyorum
Ezık resmen ezık bana özelden yazz halledelşm askom
Hiç buluşma fakir
Fakir değilllll
Bal gibi fakir
Değillll
Uzak dur bence
Adamın ibadeti yakacaksın 😅
Kuruş bakmayın hiç olmaz
Fakirligi kabullen diyor
Efendi çocukmuş sen al onu kendine
Açık sözlü olabilir.
Hadi kardeşim bi tane kısa winston lithe
Olmaz kesinlikle alt üstü iki kahve
Erkek adam param yok demez.
Senden mi para bekliyor acaba
Sanmıyorum ya bekliyorsa zaten sorun değil kahve parasını öderim de bunu bana yansıtması hoşuma gitmedi
Hoş depil zaten
Bacim parani yemeye yer ariyodur şutla
Yiyecek param yok kanka öğrenciyim
Kanka ben en son buluşmamda ödedim kahve parasını 350 lira ckxmxmxmxmx sorun etmedim ama ona rağmen yazmadı ilgilenmedi bende istemiyorum dedim
şu an gel ben ısmarlıyım demek için bile param yok cjxmxmx. Bide bişey daha sorucam 2 gün sonra 8 Mart ya şimdi 1 haftadır konuşuyoruz sence küçükte olsa bişey almaso gerekir mi
Bakalım ama beklentiye girmiycem ama o kadar yapıcağını düşünmüyorum yaaa
Kutlamadı ya ckxkxkxk
Olmaz bulaşıkları yıka deseydin
Neden olmasın?
Ramazandan sonra görüşelim dese olurdu zaten param yok demesine gerek yoktu hem daha yeniyiz dese haftaya görüşelim zaman ver derdim zaten
Dürüst adam. Bence fevri karar verme
Yok zaten daha birbirimizi tanımıyoruz olursa ramazandan sonra olur dedim. Zamana bırakıcam yani
Sen bilirsin de, nebilmya
Tuhaf
Hmm demek öyle
Bence olmaz
Olmzzz
Sinyal yapmis 😂
Kaç yaşında
22 yaşındaki
Parası olmayabilir işi yoksa falan ama senle nasıl konuşuyor konuyu cinselliğe çekiyor mu
Çalışıyor ailesinin durumu kötü değil bence özelde okuyor bende öyle. Cinselliğe çekmiyor ama bu gün acıktım dedim beni ye dedi sayırlırmı bende yemek yiyicem dedim ckckckx
O zaman parası olmamsı da saçma biraz daha ilk bulusma olmadan konuyu hafiften oraya getiriyor vercegin tepkiye göre ilerleyecektir karar senin ama bana biraz senle takılmak istiyor gibi geldi
Ben bi tepki vermedim yani ramazandan sonra olur daha tanıyalım birbirimizi dedim. Bide bu gün benimşe akşam gezmeye falan gelir misin diye sordu. Bende takılmak istiyor gibi anladım da sevmiyor mudur ki. Bide ben buna niyetini sorsam ayıp öı olur nasıl sprabilirim 1 haftadır flört ediyoruz.
O zaman agzını ara biraz cinsellikten bahset hemen tongaya düşerse anlaki derdi cinsellik düşmezse ciddi düşünüyor demek
Nasıl yapıcam peki bide daha önce cinsellik yaşamammış bana sordu birlikteliğin oldu mu diye yok dedim benimde olmadı dedi
Aşkım bi fantazin var mı iste ben sundan hoslanırım falan de vereceği cvplar sana niyetini anlatır
Peki bka sararsa biter ilişki. Ama biz daha aşkımlı moduna geçmedik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?