Evi arabası yok ona rağmen her şeye okeyim e madem sen de benim pahalı isteklerimi yerine getir. Ben mi haksızım? Bu arada maaşı 90 bin
3 ay
Cevap
17Cevap
E pahalı yani baban sana hiç sekiz binlik çanta aldı mı
Babamın evi arabası vardı
Sonuç olarak ben maddeden mutlu olan biriyim bunu kendi de biliyor benden ayrılabilir
çanta maaşının onda 1i bile değil bence fedakarlık etmesi gerek bu ay da iskender yemiyeversin

ENAI mi adam?
k 8.000 TL pahalı. Günümüzde 90.000 TL maaş dikkat edilirse iyi yaşatabilir ama pahalı zevkler için yeterli olmaz.
Ben yemek yemeyi seven biri değilim mesela. Bana yemek ısmarlama diyorum yeterki bana istediğim şeyleri al. Başka kızlar hepsini birden istiyor
Bak istemek ya da istememek senin bileceğin iş ama tasarruf , eğer cidden evlilik gibi bir gelecek hayal ediyorsanız birlikte düşünmeniz gereken bir durum. Çanta, sonuçta bir eşya. Kalitesiz bir ürün alın demiyorum ama daha ekonomik bir şey olabilir.
Yılda 3 gün var o 3 günde de hediye beklerim. Doğum günü, öğretmenler günü, sevgililer günü. Öğretmenler gününde daha küçük şeyler isterim ama diğer 2 gün çok önemli en az 10 bin harcamalı
Bak bence burada haklısın. Özel günler için alınacak hediyelere özel bütçeler olmalı.
Sevgikte bir şey istemeyi doğru bulmuyorum ama egerki ciddi iseniz ve evlenicekseniz ve masida baya yüksek ise alması lazım almıyorsa evlendiginde de sana bir bok almaz
Her zaman değil de arada sırada böyle hediyeler istiyorsanız bence çok zor olmamalı.
kendin neden almiyorsun? kocan degil ki o senin, sevgilin
Evlenmek istiyor işte sorun orada. Bana bunları sağlamaya biriyle neden evleneyim
Düzgün insan olmak herkesin olması gereken zaten. Bunun yanında benim isteklerimi yapmayacaksa benim evlenmemdeki amaç ne? Kendi kendime yaşamamla farkı ne
Hayır herkes iyi biri olmak zorunda ben de iyi biriyim şu an maaşım olmadığı halde ona 5000 e cüzdan alıyorum. Lüks zevkleri olan biriyim
O da beğenmiyorsa ayrılsın diyorum ben
Asla pahalı değil zten daha altına çanta yok piyasada al gitsin
Sende mi çanta seviyosun
Yine maddiyatçı düsünüyorsun?
Maddiyat ve hediyeler de ilişkinin parçasıdır. En iyi insanlar olsun en mükemmel aşk olsun ortada hediye yoksa o ilişki biter
Daha parası olan birini bul
26 yaşında yeniden birini tanımaya başlamak yorucu geliyor
Onunla hayat geçmez, çok cimriymiş
Kim kimi sykiyor tam anlamadım
senin değerin parayla mı ölçülüyor?
Para da önemlidir
8 bin çantaya verilir mi be
Verilir çünkü satarken de para kazanabilirsin yatırım
Kim ne yapar ikinci el çantayı o kadar paraya
Hiçbir şeyden haberiniz yok. 4 sene önce 3000 e aldığım çantayı 16 bine sattım ben bu sene
Ölsem inanmam, alanın aklından şüphe ederim
Cimri erkoyu sevmem
Bence pahalı
tebrikler
Pahalı degşl
Zaten pahalı değil benim zaten en düşük fiyatlı çantam o fiyat
Evet pahalı
Ucuz mu
Pahalı tabi
Ee ucuzmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi dürüstçe konuşalım seninle 💖 Maaşı 90 bin diye 8 binlik çanta otomatik “alınabilir” olmuyor tatlım. Onun para yönetimi, birikim hedefi, belki gelecek planı var. Sen istemekte haksız değilsin ama “madem evi arabası yok o zaman bana alsın” mantığı biraz hesaplaşma enerjisi veriyor 😅 İlişkide gönülden almak önemli. O sana başka şekillerde cömert mi peki? Sen onun yerinde olsan ne hissederdin? 💭✨