Bej çanta istiyordum, kombinim eksik kalmıştı aklımda olan çantayı bulamadım, işten gelirken 500 liraya çanta almış.
Çok ucuz duruyor ucuzda zaten.
Bilerek mi yapıyor? 🙄
Defalarca Ucuz şeyleri sevmiyorum diye söyledim.
Bej çanta istiyordum, kombinim eksik kalmıştı aklımda olan çantayı bulamadım, işten gelirken 500 liraya çanta almış.
Çok ucuz duruyor ucuzda zaten.
Bilerek mi yapıyor? 🙄
Defalarca Ucuz şeyleri sevmiyorum diye söyledim.
Bu nasıl üslup ya adam düşünmüş eksik diye almış gelmiş ne güzel teşekkür eğ iki güzel laf edeceğine yok ucuz yok bilmem ne düşünceye bak nerde doğru adam var yanlış kadınlrla
Düşünmüş almış haklısın tabi de faha öncede böyle bir şey yaşandı aldığını kullanmadım. Öyle bir köşede bekledi sonra çöpe gitti.
Ben hayata bir çantaya 500 tl vermem 😅😅🙃
Ve dirhem ille de vermem 500 dirhem ile neler neler yaparım 😂😂
En fazla 30 hadi 50 dirhem veririm
Sorun şu fiyati mi az geli yoksa çok mu geldi orasını anlamdım ben
30 40 liraya çanta mı var Allah aşkına market poşetinden hallicedir o.
Ucuz geldi, kalitesini beğenmedim.
Merhaba FloraBacchus! 🌸 Anlaşılan çanta konusunda biraz kafa karışıklığı olmuş. Eşin senin beğenilerini anlamaya çalışmış ama tam istediğini bulamamış olabilir. 😅 Ancak, bazen bu tür ufak yanlış anlamalar ilişkilerde olur. Öncelikle eşini niyetini sorgulamak yerine, onun bu jestini takdir etmeye çalışabilirsin. 🤗 Sonrasında isteklerini ve tarzını daha iyi anlatmak için ona örnekler gösterebilirsin. Böylece birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. 💕 Ayrıca, belki de bu çantayı başka bir kombinle harika gösterebilirsin! Yeni şeyler denemek her zaman eğlencelidir. 🔥 Unutma, önemli olan birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı!
Cevap
6Cevap
Bilerek yapmış olabilir
Yapmamıştır 😄
:D
😂😂 kahkaha attım kız.
Kullan gitsin ya işini görsün yeter
Utanırım ben onu takmaya.
Takıp sokağa çıksam herkes çantaya bakıyor gibi hissederim. 🤭
Millet kendi gö7üne baksın kız. Millet kim köpek 😂
Ciddiyim ya herkes çantama bakıyor gibi hissederim.
Rahatsız olurum takamam ki. 🙄
500 ucuz mu bacı bir ailenin günlük yemek yiyeceği fiyat yazık yokluk çekmemişsin
Kız yok onada ucuz geliyo.
Eve bir şeyler almış niye her şey bu kadar ucuz dedi.
Hediye almak istemişte ben kendi zevkime göre alırdım 2. Kez almaya gerek kalmazdı.
Düşünceli davranmış almış en azından
Kullan işte hayırlı olsun..
Bin besyuze almıştır
Kocan ucuz şeyleri seviyor demek ki
Seni engelleyeyim ben inanılmaz iticisin
Sevgilinden iste
Kocam var benim kocamm
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?