Moda & Stil 370 TL'ye çanta aldım, sizce pahalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 370 fiyatı deicman Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 370 TL'ye çanta aldım, sizce pahalı mı? Cevapla Fiyat Soruları Pahalı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Seviyorsan pahalı değil 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Minicik croplar en az 50den başlıyor güzel çanta sonuçta yılla boyu gidiyor ve sekli de tatlı. gule güle kullan 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl güzel duruyo da bunun nesi o kadar ediyo ki yani tutkunuysan verilir bilemedim ben vermem 1 0 Yorumla
Yasamsızım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Ucuz bir şey var mı ki artık hem çanta da güzelmiş ha 1 0 Yorumla
Arnoise Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl ayyy cok guzelmiissss bayildiiimmm gule gule kullaannnnnn 0 2 Yorumla Arnoise +1 yıl varsa bir link falan bir sey alabilir miyiimm Yorumla Soran +1 yıl Onlineda satışı yok mağazada var Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben hayatta vermem bu çantaya para. Ama senin tarzın yani ne diyim ki ¿Güle güle kullan. 0 0 Yorumla
bsjsjsnsnnsjs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Şimdi her şey pahalı. Ayrıca çanta çok güzel. Güle güle kullan. 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gayet güzelms yazılı cantalar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seviyorsan pahalı değil
Minicik croplar en az 50den başlıyor güzel çanta sonuçta yılla boyu gidiyor ve sekli de tatlı. gule güle kullan
güzel duruyo da bunun nesi o kadar ediyo ki yani tutkunuysan verilir bilemedim ben vermem
Ucuz bir şey var mı ki artık hem çanta da güzelmiş ha
ayyy cok guzelmiissss bayildiiimmm gule gule kullaannnnnn
varsa bir link falan bir sey alabilir miyiimm
Onlineda satışı yok mağazada var
Ben hayatta vermem bu çantaya para. Ama senin tarzın yani ne diyim ki ¿Güle güle kullan.
Şimdi her şey pahalı. Ayrıca çanta çok güzel. Güle güle kullan.
Gayet güzelms yazılı cantalar
pek de aham şaham bir çanta değil
Güzel
Yok kız
hayır normal
Kızım sahtesini ayarladık
Yok normal güzel
girdiğin ortamda fark yaratacaksa feda olsun
Değmez
güzel gözüküyor..
Pahalı
İse yaramaz