Akıl almak istiyorum?

Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum bazılarınız benden yaşça büyüktür 2 haftadır bir çocukla konuşuyordum gerçekten her şey çok güzel gidiyordu çocuk da çok ilgili saygılı beyefendi bir insandı dün ben çocuğun takip ettiklerine baktığım zaman eski sevgilimle takipleştiğini gördüm lise 1. sınıftım o zamanlar 14-15 yaşlarındaydım ondan sonra sordum nereden tanıyorsun diye bana çocuğun fotoğrafını atıp şaka yapma ya yazdı sonra ben de ciddiyim yazdım bol şans sana hayatının geri kalanında yazdı kuzenimin sevgilisi 4 yıldır sevgililer dedi ben de bizim aramızda ciddi bir şey olmadı ki çok küçüktük yine de sana söylemek istedim dedim bana ters böyle şeyler dedi 2 gün önce buluştuğumuzda da küpem onun arabasında düşmüş çöpe atarsın dedim o mesajıma cevap vermedi sonra birkaç saat sonra yüz yüze konuşalım dedim konuşuruz yazdı sonra buluşana kadar öyle havadan sudan konuştuk gece geldi neden böyle yapıyorsun aramızda bir şey olmadı dedim çok küçüktük dedim gözleri doldu biraz kuzenimin sevgilisi evlenecekler dedi ben de peki tamam dedim arabadan inerken bir şey diyor musun dedim ne diyeyim ki nasip değilmiş dedi ben de Allah'a emanet ol dedim sen de dikkat et dedim bu şekilde bitti sizce oluru var mıdır?

Akıl almak istiyorum?