Diğer Kafayı yicem napayim akıl verin? esilasoisoisoiso Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kardeşimin kavga etti çocuk anne ablanıda skrim demiş sizce küfür olarak mı dedi diğer anlamda mı evini taşlamak istiyorum Güncellemeler8 ay Anneni de ablanıda demiş Kafayı yicem napayim akıl verin? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. küfür etmiş işte. başka anlamı mı var 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Sevindir garibanı. Olur öyle şeyler 0 7 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Yaa djsjkskwkw zorlamı kanka Yorumla BayKastamonu 8 ay Zorla olmazsa güzellikle olur kanka Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Kanka istemiyom ama Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Bide ben hmle kalmaktan korkan biriyim aslaaaa Yorumla BayKastamonu 8 ay İstemiyorsan taşlayabilirsin. Ya da haber yolla bak bakalım kim kimi skyor de sksjsj Yorumla BayKastamonu 8 ay Korunursan kalmazsın. Çözümü kolay Yorumla BayKastamonu 8 ay He de bakalım, geldiğinde sen onu mikersin bidaha diyemez Yorumla
S-YlLDlRIM Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay sever demiş Diğer anlamı neymiş bunun 0 1 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Cnsel
kucuksewen Takip Et Xper 5 Yaş: 32 8 ay Kavga sırasında olur böyle şeyler 0 1 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Aşırı sinir oldum Yorumla
harpyxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 8 ay Arada kaynadın mı sen 😅😅 0 2 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Valla ya Yorumla harpyxx 8 ay Bişey olmaz merak etme çocuğun hayallerine engel olma sevinsin garib:) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Durup dururken gtten oldun dkdkkdkd 0 19 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Neyden oldum snsjsksk Yorumla Cevap sahibi 8 ay Götten Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Ne alaka kanka sjsjsj Yorumla Cevap sahibi 8 ay İllaa yazdıracan gitti 7 puan dksksks Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ya çocuk demiş ya Yorumla Cevap sahibi 8 ay Belliki bi isteği var Yorumla Cevap sahibi 8 ay Knk dövermisin bilmem ama kavga anında eller haberin olsun Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Ellemez kanka Yorumla Cevap sahibi 8 ay Eller knk nerden bilidğimi sorma dkdkks Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Nerden biliyon kanka Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hsjsjsks knk lisede kızın biri ile tartişıyoduk kız üzerim saldırmaya başladı ittiriyo vuruyo flan Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Sende sonra yaptın mı kanka Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bende döndüm bunu ittirdim ama ittirirken göğüslerinde ittirmişim bunu bilinçli yapmadım ilkini Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sonra kı dha çok üstüme geldi beni ittirirken çekildim düşüyodu beni tutu bende üstüne düştüm Yorumla Cevap sahibi 8 ay Göğüsleri bidaha elden geçitdim sonra knk olduk Yorumla Cevap sahibi 8 ay He ya komik ve eğlenceliydi dkdkdk Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Zevk aldinizmi kanka Yorumla Cevap sahibi 8 ay ? Yorumla Cevap sahibi 8 ay Attım Yorumla
ahmet_goktas06 Takip Et Yoda Yaş: 25 8 ay bırak yapsın 0 3 Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Nedennn? Yorumla esilasoisoisoiso 8 ay Kanka Yorumla ahmet_goktas06 8 ay zevk ve cesaretini ölçersiniz de ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
küfür etmiş işte. başka anlamı mı var
Sevindir garibanı. Olur öyle şeyler
Yaa djsjkskwkw zorlamı kanka
Zorla olmazsa güzellikle olur kanka
Kanka istemiyom ama
Bide ben hmle kalmaktan korkan biriyim aslaaaa
İstemiyorsan taşlayabilirsin. Ya da haber yolla bak bakalım kim kimi skyor de sksjsj
Korunursan kalmazsın. Çözümü kolay
He de bakalım, geldiğinde sen onu mikersin bidaha diyemez
sever demiş
Diğer anlamı neymiş bunun
Cnsel
Çocuğun grup anlayışı var Demrkki
Kavga sırasında olur böyle şeyler
Aşırı sinir oldum
Arada kaynadın mı sen 😅😅
Valla ya
Bişey olmaz merak etme çocuğun hayallerine engel olma sevinsin garib:)
Durup dururken gtten oldun dkdkkdkd
Neyden oldum snsjsksk
Götten
Ne alaka kanka sjsjsj
İllaa yazdıracan gitti 7 puan dksksks
Ya çocuk demiş ya
Belliki bi isteği var
Knk dövermisin bilmem ama kavga anında eller haberin olsun
Ellemez kanka
Eller knk nerden bilidğimi sorma dkdkks
Nerden biliyon kanka
Hsjsjsks knk lisede kızın biri ile tartişıyoduk kız üzerim saldırmaya başladı ittiriyo vuruyo flan
Sende sonra yaptın mı kanka
Bende döndüm bunu ittirdim ama ittirirken göğüslerinde ittirmişim bunu bilinçli yapmadım ilkini
Sonra kı dha çok üstüme geldi beni ittirirken çekildim düşüyodu beni tutu bende üstüne düştüm
Göğüsleri bidaha elden geçitdim sonra knk olduk
He ya komik ve eğlenceliydi dkdkdk
Zevk aldinizmi kanka
?
Attım
bırak yapsın
Nedennn?
Kanka
zevk ve cesaretini ölçersiniz de ondan