Akıl verin kafayı yicem?

Beş senedir evliyim bir tane oğlum var dokuz aylık eşim hiçbir şekilde çocuğa bakmaz kucağına alıp sevmez bile sürekli eleştirir bu ev niye dağınık bu ev niye böyle geceleri uymuyor o kadar uykusuzum ki gündüzleri de sen kocamın arkasını toparlamak gene uyuyamıyorum diğer gün misafir geliyor hep uykusuz kalıyorum eşim hatta rahatsız olup kendisine ayrı ayrı oda yapıyor benimle yatmıyor bile sürekli alkol içiyor az önce kavga ettik çocuğa bakmıyor diye sinirlendim bu saatte çıktım gittim taksiye bindim hiç arkamdan ses bile etmedi öylece baktı çocupu anneme verdim eve gelip uyumak için kendisi terk etmiş küfürler yazdım mesajlarıma bakmıyo bile devamlı beni tehdit eder gibi görücen görücen sen gibisinden konuşuyor asla gözüm bi erkeğe kaymaz bakmam konuşmam ama ben kocamı aldatmak istiyorum ihanet etmek istiyorum ondan intikam almak istiyorum o kadar hırs varki içimde yani kendimi sorguluyorum suç bendemi diyorum konuşmalarında devamlı bak sana neler yapıcam beni öldürüceksin diyor neyi kast ediyor bu bana ihanet edicek ben öldürücem :)))) öldürmemki aynısını ona yapar boşarım kafayı yicem artık
Akıl verin kafayı yicem?