Kızlar yemin ediyorum psikolojim bozuldu ben daha neler yaşayacağım pişkin pişkin ben nişanlandım dedi bi de bana ben nasıl unutacağım bu travmaları bi daha nasıl birine güceneceğim ya valla iyi değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yaşadığın şey gerçekten ağır bir hayal kırıklığı, bunu küçümsemek mümkün değil. Güvendiğin birinin hem duygusal hem maddi olarak seni kullanmış gibi hissettirmesi insanın içini çok yaralar. Ama şunu unutma, onun yaptığı şey senin değerini değil onun karakterini gösterir. Şu an hissettiğin öfke, kırgınlık ve güvensizlik çok normal. Kendine zaman ver, duygularını bastırmaya çalışma. Böyle şeyler insanı bir süre sarsar ama aynı zamanda insanın sınırlarını ve değerini de daha net öğretir. Herkes aynı değil ve bir gün tekrar güvenebilmek de mümkün. Şu an önemli olan kendini toparlamak ve yaşadığın şeyin seni tanımlamasına izin vermemek. Senin iyi niyetin bir kusur değil.
13 Yorumla- 4 ay
Abi sen heryerdesin tam olarak nesun insanmi yoksa yapay zeka yapaya benziyon ama
- 4 ay
Ciddimisin yemin et
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayAynı durumu yaşadım 1.500 dolar borç vermiştim sırf süründürmek için iki sene bunu kullandı en sonunda ayrıldığımızda barışmak için haber yolladı ben de helali hoş olsun bir Hayır kurumuna bağışlasın demiştim inadına Nişan yaptı nispet olsun diye Hayırlı işlerde kullandım bekar bir oğlanı Sevindirdim yazmış
24 Yorumla
Soran4 ayOha Allah belasını versin böylelerinin gerçekten
Cevap sahibi4 ayAyrıldıgımızda abisi polisti ona şikayet etmiş beni taciz ediyor diye hem gururlu hem çirkefti
Soran4 ayOha ama pişkinliğe bak
Cevap sahibi4 ayGurur yapınca ben de inad ettim ayağına gitmedim ondan yaptı
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bunu atlatmak kolay değil tabi ama zamanla her şey düzelir. önce kendini boş verme, kendine zaman tanı, eski sevgilinle ilgili düşünceleri aklından çıkarmaya çalış. yeni insanların yanına çık, arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış, seni mutlu eden şeylerle uğraş.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir erkek sevgilisinden borç isteyebiliyorsa zaten amacı o paranın üzerine yatmaktır. Saf olmayın gözden çıkaramayacağınız miktarları borç vermeyin.
Düğün tarihini biliyorsan düğüne gidip yaptığı hırsızlığı tüm akrabalarının önünde açıklayabilir yakasındaki takılardan borcun kadarını alabilirsin sjsj58 Yorumla- 4 ay
Toplu darp garantisi diyorsun 😄
- 4 ay
Sence oraya gelen insanlar bu kız böyle olaylar çıkartıp günün anlamını ve önemini baltalamasına müsade etmek amaçlı mı katılıyorlar nikaha? Ordan hastanelik çıkar net. Komada sktiler beni anacım üstüne diktiler beeni türküsü çağırır hastanede yoğun bakımda 😂
- 4 ay
Verdiğin akıl zarar... O kızı orada tekme tokat dövebilirler
- 4 ay
Keşke böyle şeyler hiç olmasa...
- 4 ay
Adamın yaptığı ise çok ayıp.
- 4 ay
@xgökkuşağıx karşılaşıyoruz maşallah her yerde.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayAsıl travma onu bekliyor. Kız çocuğu sahibi olacak o da, herkes ektiğini biçer. Allah'a güven.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 4 ayErkek sevgilisinden borç istemez, istiyorsa o kişiden bir halt olmaz. Sana geçmiş olsun.
31 Yorumla- 4 ay
Borç ister bu normal ama ödemesi şart.
Yaşattığını yaşasın bacım, sahur vakti sinirlerim bozuldu.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ey yumurtaya can veren rabbum kurban olayum sağa ha bunlar bizi değilde niye karektersizleri bulur o Qahpe çoçukları perişan eder sonra bizler arada kaynaydık da
41 Yorumla
Soran4 ayAmin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayBenimkisi de benden borç olarak istediği parayla beni aldattığı kıza evlenme teklifi yüzüğü almıştı kız da geldi o yüzüğü benim gözüme gözüme soktu ben de sinir krizi geçirmiştim neyse ki sonra kızı da aldattı 😂😂
13 Yorumla
Soran3 ayAynı şeyi yaşamışız resmen nasıl atlattın
- 3 ay
Atlatamadim travmam 😂 zamana bıraktım
- 3 ay
Alıştım diyelim
4 ayHak etmeyen birisine fazla değer vermek insanı alt üst ediyor, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Lütfen bu olaydan ders çıkar , bir daha hiç kimseye bu kadar fazla verici olmamalısın. Paranı isteyebiliyorsan eğer iste, vermiyorsa da o paradan hiçbir hayır göremez zaten. Allah herkesin kalbine göre versin 🫂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 997 cevap paylaştı.
4 ayOha ben de dün 17 bin liramı kaptırdım diye kendimi enayi yerine koymuştum, beterin beteri varmış. Düğünlerini basıp rezil etmekten daha aşağısı kesmez seni :D
21 Yorumla
Soran4 ayAbi o beterin beteri de benim memnun oldum
4 aySağlam bi oe imiş valla gamsız it jdjdjdj elimden ne gelir bilmiyorum ama yanındayız KS ailesi olarak
36 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim ya düşüncen yeter
- 4 ay
Keşke fazlası gelse elimden ama emin ol geçiyor biliyor musun çünkü geçmek zorunda bende yaladım bir şeyler o yüzden bu yükleri bazen zamanı gelince atman gerekiyor üzülürsün hskkındır ama hayatını bitirip mahvetmesine izin verme
Soran4 ayBen de ayakta durmaya çalışıyorum zaten ahı çıkar inşallah diyorum sadece
- 4 ay
Merak etme çıkıyor bir şekilde belki geç oluyor ama oluyor sen önüne bak keyif aldığın şeylere yönel ya da çok bunaldıysan kalabalıktan vs sakin yerlere git biraz yalnız kalıp sorgula herşeyi herkesi ölç biç kendini daha olumlu düşüncelerle çıkar ortaya
Soran4 aySağol ya çok teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim çok yol yürüdüm tecrübe defteri dolu da biraz taşanlar bunlar hdhdhdh
3 ayElinde kanıtın varsa hiç durma polise şikayet et hemen. Duygusal sömürüde bir suçtur. Maddi olarakta somurmus duygusal olarakta. Benim simdiki aklim olsa ilk basta beni aldatan bu bi sevgilim vardi beni 1 yil bekletti baskasiyla nisanlandi polise sikayet ederdim simdiki aklim olsa ama baya zaman gecti 15 yil kadar. Simdi sikayet etmezsen daha cok karsina bu tipler cikabilir. Kanıtın yoksa Kanıt yap kendine senin bana 20 000 tl borcun vardı de yok borcum 15 000 di der oda kanit mesaj olur iste sana. Banka kagitlarini vs al götür.
02 Yorumla
Soran3 ayZaten dava açtım haklı olduğumu da kanıtladım elimde dekont falan vardı banka hesaplarına va maaşına haciz koydurdum ama hiçbir işe yaramadı para falan da çıkmadı zaten bir avukat olmadan yürütmeye çalıştığım için böyle olmuştur belki bilmiyorum ev hacizi falan hiç denemedim
- 3 ay
Evet avukat olmadığı icin yavaş ilerliyor. Sen şikayet ettiğn yere gidip biraz polislere söylemen lazim bulundumu falan diye ilgilendiğni görünce onlarda ilgileniyor biraz. Hizli gelismesi icin avukat gerekiyor evet. Ama iyi yapmişsın şikayet etmekle ararlar onu
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
4 ayEski sevgilin olarak bakma. O sadece bir dolandırıcıydı. Seni manipüle etmiş ve bu sadece maddi olarak olmuyor bazen duygusal olarak da manipüle edilen kadınlsr görüyorum çok. Dikkat edelim kızlar erkeklerin manipüle etme kabiliyeti çok yüksek (genelleme yapmak istemiyorum)
04 Yorumla- 4 ay
Kız iyi ki onunla evlenmedin. Evlendiğini de dolandırır bu ondan bi nane çıkmaz 😂
Soran4 ayHaklısın ama ben böyle profesyonel bakamıyorum ya araya duygularım karışıyor iyice iş işten çıkılmaz oluyor ve o da beni manipüle etti zaten ne yeminler etti kimseye güvenmicem bi daha
- 4 ay
Bence hakkını aramaktan vazgeçme duygusal olarakta kandırmış seni. O kızla iletişime geçmelisin bir kadının daha hayatı kaymasın diye.
- 4 ay
Sana bunu yapan ona da yapar.
Gizli Üye(30-35)4 ayKimse için üzülmeye değmez. Yarına kalsa da yanına kalmaz, senin karmanı yer. Sıkma canını, Allah'ından bulsun de ve hayatına devam et. Senin ahın ona tutar.
32 Yorumla
Soran4 ayİnşallah teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim kardeşim
4 ayistediğini yapsın o Nisan ona hayır eder mi sanıyosun Allah çıkarır bi yerden illa ki kendine gelemez
15 Yorumla
Soran4 ayİnşallah abla ya sabah öyle bir ağladım ki nefesim kesiliyordu şimdi iyiyim şükür de tek dileğim Allah'ın çıkarması bunu
- 4 ay
abla mı🥹
- 4 ay
Allah sabır versin sana üzülme bol bol dua et karsına hayırlısı çıkar umarım
Soran4 ayBenden bir yaş büyüksünüz de saygıdan dedim yorumunuz için teşekkür ederim
- 4 ay
20 yazıyodu da o yüzden sordum tesekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
4 ayYalan söylüyordur belki nereden bileceksin. Seni de iyi tanıyor, hassas noktalarını iyi biliyor. Oyuna gelme.
14 Yorumla
Soran4 ayAbi ben de ondan şüphe ettim biliyo musun biz kavga ederken söyledi ama emin de değilim
- 4 ay
Manipüle ediyor seni sen helal etmezisen ondan bir şekilde çıkar o iş ki etmemişsin. Bir halt olmaz ondan, yarın işe girer, öbür gün çıkar, çalışmaz vs evlenince daha büyük sorun olur.
Soran4 ayİnşallah abi teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim kardeşim..
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok ağır bir şey bu ya borç verdiğin parayı geri iste düğünü bas sana yaptığı herşeyi anlat rezil et bu adamı sokağa bile çıkamasın herkesin içinde mikrofonla benden yani eski sevgilisinden borç aldığı parayla yeni sevgilisine nişan yaptı bu kadar ahlaksız dolandırıcı de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ay
1000 euro da bana versen cok mutlu olurum
00 Yorumla
3 ayÖncelikle onu takip etmeyi bırak. Bi avukatla görüş ve borç için dava açma yollarını ara.
117 Yorumla
Soran3 ayHaklısın bir avukatla görüşmeyi ben de düşünüyorum
- 3 ay
Hem dava açmanın şöyle bir faydası da var olaylardan eğer bilgisi yoksa ailesinin hatta belki nişanlısının da bilgisi olur. Yaptığı çok ayıp bir şey.
Soran3 ayYa aslında dava açtım yani haklı olduğumu da kanıtladım ama bir avukat desteği olmadığı için doğru düzgün yürütemedim icra davası var ama haciz falan yapamadım sadece banka hesaplarına yapabildim ondan da bir şey çıkmadı zaten bir avukat olsa belki daha düzgün ilerletebilirim
Soran3 ayAma bir yandan uğraşmak bile istemiyorum artık o paraya el süresim dahi gelmiyor
- 3 ay
Önemli olan duruş burada para değil. Darüşşafakaya bağışlarsın parayı gerekirse. Bir avukatla kesinlikle görüşmelisin.
Soran3 ayHaklısın ama uğraşıp gerçekten kendimi yormaya değer mi diye düşünüyorum bazen bir yanım sonuna kadar gitmek istiyor ama bir yandan da sürekli böyle şeylerle uğraşıp yine başarısız olunca mental sağlığım bozuluyor yani unutmak istiyorum
- 3 ay
Parayı aldıktan sonra unutursun. Önce parayı al buna kesinlikle değer çünkü ileride bunu düşünüp pişman olma ihtimalin var
Soran3 ayYani zaten haram ettim ama dediğini denicem
- 3 ay
Haram etmek seni rahatlatacaksa dur ama rshatlatacağını sanmıyorum. Üstelik amaç burada bir karşılık vermek.
Soran3 ayHaklısın da insan da uğraşacak güç de kalmıyor bir süre sonra
- 3 ay
Arkadaşların, ailen desteklemiyor mu seni?
Soran3 ayAileme anlatamadim arkadaşlarım destekliyor ama nereye kadar
- 3 ay
Ailene anlat eğer baskıcı insanlar değillerse. Çünkü bu hafife alınacak bir durum değil.
Soran3 ayİşte baskicilar biraz babam çok kızar baya hem de abim de hep yüzüme vurur yaptığım cahilliği kimseye anlatamadim faize koydum diye yalan söyledim
- 3 ay
En sinir olduğum insan tipleri. Kolaylıklar diliyorum sana, kendine dikkat et lütfen.
Soran3 ayTeşekkürler sen de dikkat et kendine dinlediğin için teşekkür ederim
- 3 ay
Rica ediyorum her zaman buradayım
4 ayKız o nasıl bir borç para ne kadar verdin ben babama vermem siz nasıl elin oğluna güvenip veriyorsunuz helal olsun ihtiyacı varsa bankadan alsın başkasından alsın bir kızın eline düşecek kadar da bitmemiştir
10 Yorumla
4 ayFarklı bir şekilde beden öder emin ol. Allah'a havale et.
11 Yorumla
Soran4 ayInşallah
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ya şey
Tam olarak ne kadar verdin?
Hani çok büyükse bizzat ben el atacağım15 Yorumla
Soran4 ayAbi baya verdim de burada söylemek istemiyorum zaten dava açtım ama bir işe yaramadı ne yapabilirim bilmiyorum yani
Soran4 ayDönüş yaptım
Soran3 ayEvet gördüm fazla muhatap olmadım zaten
4 ayHer zaman söylerim Türk kızları doğru erkeği de iyi karpuzu da seçemez
11 Yorumla
Soran4 ayGenelleme yapıp tüm kızları ele almak istemiyorum ama kendi adıma söyleyecek olursam benim erkek seçimlerim gerçekten çok kötü oldu hep bedelini de böyle ödedim
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
4 ayÜzerine bir bardak soğuk su veya bir şişe maden suyu iç
12 Yorumla
Soran4 ayAnca keser
- 4 ay
Kesmezse bir kasa maden suyu iç
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayNe kadar borc para aldi da Nisan yapacak git dağıt orayı
12 Yorumla
Soran4 ayburada söylemek istemiyorum ama büyük bir meblağ
- 4 ay
Geçmiş olsun gidip nişanı bassaydin ya
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Büyük bi şeroluk söz konusu empati yapması bile deli ediyor insanı.. çok gençsin şöyle düşün sadece ben bunuda atlatırım bu benim hayata dahir en büyük savaşım..
10 YorumlaÇünkü eski sevgilin eski bile deme seni bir arkadaş tanıdık olarak görüyor para istemiş senlik bişey kalmamış onun için soradymsin gibi biri ondan sende vermicektin olsa bile
Bence hiç bozma moralini hayat çok parlak o değil başkası asla takma hep boş seyekr ben evlendim GEÇMİŞE BAKIYORUM NE BOŞ İNSANLAR İÇİN GÖZ yaşı dokmusm İnanki çok boş10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBir dahakine yavaş ilerle, herkese her şeyi vermeyip seçici ol, ön yargılı olma ve gerekliyse doktora gidip tedavi ol, görmezden gelip kötüleştirme ve yanlış yerde arama çareyi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Nişanlısından aldığıyla da başka kızla evlenir kral saadet zinciri kuruyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
4 ayBurada gördüğün en absürt soru , kanım dondu diyemeyeceğim çünkü memlekette hergün çok daha fazla şeytani şeye şahit oluyoruz
10 Yorumla
4 ayhayatına devam et demek en mantıklısı yani bu saatten sonra Allahından bulsun de kapat konuyu hayatına devam et
10 Yorumla
4 ayboş ver canım bende 3 yıldır yediğim kazığı sindiremedim. Bir erkekten teklif alınca tansiyon hastası oluyorum
10 YorumlaSeninle gezmiş dolaşmış eğlenmiş işini görmüş bide o yetmiyor gibi nişan parasını da sana kitlemiş buda size ders olur artık sevgililik adı altında kendinizi kullandırmazsınız
11 Yorumla
Soran4 ayKesinlikle bir daha tövbe ettim zaten aslında ben de farkındaydım bir şeylerin yanlış olduğunu da o an gözüme perde inmişti böyle bir musibet yaşamam gerekiyormuş
Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Vay arkadaş ne adamlar varmış böyle, hiç utanmadan nişanlandım demiş, neyse eğer büyük meblağ değilse hayat dersi say
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayNişanlısına dekont ve mesajları ss atsana. Ayrılır ayrılmaz gerisi ona kalmış ama evliliği bir başka kadının parası üzerine kurulmuş bunu bilmeye hakkı var.
130 Yorumla
Soran4 ayAşkım kızı tanımıyorum ki ad soyad isim hiçbir şey yok bende
- 4 ay
Çocuğun sosyal medyasından bulamaz mısın
Soran4 ayYani ancak faketen istek atabilirim ama kabul eder mi bilmiyorum ederse bakarım ama iftira atar muhtemelen bana yalan söylüyor vs. Diye
- 4 ay
İşte o yüzden dekolte ssleri ve konuşmaları at dedim ya. Hatta mesajlarda video al ve profiline gir numarasını da görüntülü.
- 4 ay
Görüntüle*
- 4 ay
Dekolte ne lanet klavye jxjsjx dekont yazmıştım pardon
Soran4 ayDenerim dediğini inanır mı bilmiyorum ama denerim
- 4 ay
İnanmaz diye bir şey olmaz bunları yaparsan, sadece inanmak istemez kaçar. Belki biraz da öfke kusar ve tehdit savurur ama bir şey olmaz. Birden fazla kez başıma geldiği için biliyorum deneyimliyim 😅
- 4 ay
Ama diyorsan ki oğlandan endişeleniyorum bana bir şey yapabilir o zaman sana Çok yakında ise ya da evini falan biliyorsa sana ulaşabilirse o zaman tabii ki öncelik kendin olsun
Soran4 ayAşk hiçbir şey yapamaz o bana o kadarına yemez yani o tip değil o yüzden denerim dediğini haklısın kıza da kötü
- 4 ay
Bu arada kıza ulaşmadan önce, nişan için paraları kullanıp kullanmadığına dair mesaj olarak çocuktan onay alman gerekiyor bence. İstersen biraz onun suyuna gidiyormuş gibi davranabilirsin itiraf etmesi için.
- 4 ay
Çocuk sana geri ödemede bulunmadıysa o zaman bunu yapmaya gerek de olmayabilir ama dekont bilgilerini silmek mümkün ise (mümkün değil diye biliyorum mobilde de) o zaman biraz uğraşmak gerekebilir.
Soran4 ayKanıtlarım sslerim falan var zaten ama benim korktuğum şey kızın bana çemkirmesi-
- 4 ay
Sana çemkirse bile aralarında olay kopar içeriden bilgi asko dkdmeöwlelslso ( bende böyle değilde bi durum yaşamıştım kız bana bağırdı etti, sonra bi baktım ilişkiyi bitirmiş, cocuk bana hakaretli mesajlar atınca anlamıştım ) önemli olan sana ne dediği değil, bence bunu cidden yapmayı dene ne kaybedersin kızım kaybetmişsin zaten kaybedeceğini, bana da biraz borç verir misin stüdyo kurmam lazım jakekes ) üzülme canın sağolsun..
- 4 ay
Çekirmeden korkmana gerek yok. Ben çok tehdide maruz kaldım hiçbir şey olmadı. Güya evimi bulacaktı beni dövecekti onu şunu bunu yapacaktı hiç de bir şey olmadı. Panelden falan ulaşacaktı edecekti ama zaten elinde bana dair bi bilgi yoktu.
- 4 ay
Rastgele birinin nişanlanmasından bahsetmiyoruz zaten. Sen olsan sen de hesap sorardın emek verip de aldatıldığın için.
- 4 ay
Ben aldattığını farz ediyorum. Özellikle yine ayrıldı ve çok kısa bir sürede nişanlandıysa muhtemelen aldatıyordu ki bu çok klasiktir. Aldatma yoksa bile sonuçta kıza onun paralarını kullandığını söylemiş, en azından soruda anladığım bu ve ona göre yorum yaptım.
- 4 ay
Yeni ayrıldı*
Soran4 ayAldattı beni zaten bu arada ama o kızla mı bilmiyorum
Soran4 ayİsterdim ama nasıl olucak
Soran4 aySağol düşüncen için de kimseyi uğraştırmak istemem
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sadakan olsun kız. İte, köpeğe hayır yapmak sevaptır demiş atalarımız
20 Yorumla
4 ayGit bir karakolun önüne selfie çekin hakkinda dolandiriciliktan şikayette bulundum bundan sonra derdini polise anlatirsin o para gelmezse de sonuna kadar şikayetciyim de bak para nasil geliyor
03 Yorumla
Soran4 ayDava açtım da işe yaramadı:(
- 4 ay
Gecmiş olsun o halde tecrube pahali bir derstir
Soran4 aySağol teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Vay be
Ben böyle kız bulsam parasını katlardım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
4 ayŞundan daha ağır eski sevgili travması yaşanmamıştır aw whendndmdmdmdmdm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayNasi yaaa nerden buluyonuz boylelerini valla tebrik etmek lazim sizi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Atlatmak zor ama atlatırsın insanlar karakterisiz olunca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
4 ayBir maldan kurtuldum diye lokma dağıtarak başlamak iyi bir ilk adım olur bence😂🤔🙃
10 Yorumla Gerçek mi bu? Böyle adamlar da adamız diye sokakta geziyorlar öyle mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
4 ayGit düğünü bas herkese rezil et parayıda sadakaya sal gitsin
10 Yorumla
4 ayNişanı kaçırmışın düğününe katılarak ve ona küçük sürprizler yaparak atlatırsın emin ol😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayOfff cok zor bir durum
Sabirlar diliyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayFena darbe şu sevgiliden para isteyenleri anlamış değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYok artık daha neler. Buna erkek denmez, insan hiç denmez. Hem kandırmış hem de kalbini parça parça etmiş.
10 YorumlaYuh benim başıma gelen daha ağır diyordum ama bu çok daha fena zor durum.
10 YorumlaOE ah et ona sürekli Allah yanına bırakmaz yuvası başına yıkılsın inşallah
11 Yorumla
Soran4 ayAmin
Gizli Üye(30-35)4 ayBenim ex benim paramla borçlarını kapattı icralıl olacaktı sonra beni terk etti. Güvenmeyeceksin olay bu
12 Yorumla- 4 ay
Yalan mk 😂
Cevap sahibi4 ayYaşandı
Gizli Üye(25-29)4 aySeni anlıyorum ya benimde boşuna param gitti üstüne bide adam yerine bile koymadılar yani rezillik haksızlık sadece insanın kendine verdiği zararı bazen kimse veremiyor
14 Yorumla
Soran4 ayAynısı ya bir daha kimseye borç falan vermicem yemin ediyorum başıma gelmeyen kalmadı
Cevap sahibi4 ayBenimki borç da değil bildiğin para verdim izin verdim yani sanki çok param varmış gibi yerin dibine de soktular insanoğlunda hayır yok
Cevap sahibi4 ayBence yok say unutmaya çalış başka türlü zor
Soran4 ayAşk anladığım bir şey varsa o da şudur ki bir erkeğe gerçekten para verilmez istiyorsa da ondan şüphe edeceksin zaten sıra sana gelene kadar annesi babası kuzeni arkadaşları var bir erkek sevgilisinden kolay kolay para isteyemez işte insanoğlu hata yapa yapa öğreniyor o da gözüne perde iniyor göremiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Üstüne Buzlu bir ayran iç... Bunu ne zaman anlayamadın mı bunu tanıyamadım mı
13 Yorumla
Soran4 aySorma ya kör olmuştum resmen
Soran4 ayInşallah ya olur
İnsan aevgılısınden nasıl para alabılır ben kendı adıma konuşuyorum yanımdaki kız Kesınlıkle hesap ödeyemez ben kendı gururıma yedıremem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayZaten eren in nişanlığını da biz aldık de
42 Yorumla
Soran4 ayPWİDOEHXOWHODHWPDHWPSHPQHQPM
- 4 ay
QNQNSMDMXÖSMXMXÖSMS
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayUzun zaman alacak kendine neden böyle hissediyorum diye baskı kurma. Ağır bir acı bu kolay atlatilmaz
00 Yorumla İnşallah parayı vermiştir ben olsam geceleri uyuyamazdım
01 Yorumla
Soran4 ayVermedi vermez de
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
4 ayKral ya kral.
O arkadaş için 2 dakika saygı durusu.
1 dakıka az gelır o yiğide 😂02 Yorumla
Soran4 aysenin de karının bacının annenin başına gelmesi dileğiyle.
- 4 ay
Benim ailemde avel yok ki 😂
Üstüne bi Bidon soğuk su içerek atlatmayi deneyebilirsin. Ayrıca birine borç verirken o kadar yüksek miktarda para verilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ay20 yaşında birinin böyle seyler yazmasi..
İçler acisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySaçmalama ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuşsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayVallahi bende bir sürü borç verdim başka kadınla evlendi Allahın cezası
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Düğün günü git yakasına takılan paralardan borcunu geri al 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim benden aldığı borç parayla nişanlanmış, bu travmayı nasıl atlatırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler